GNTM Duitsland’s Next Top Model 2017

GNTM 2017 – De start van het nieuwe seizoen! De jury rond Heidi Klum is op zoek naar het nieuwe topmodel. Meer dan dertig kandidaten zijn in de running en willen GNTM-winnaar 2017 worden. Voor de twaalfde keer nemen duizenden kandidaten het tegen elkaar op! De jury bestaat dit jaar uit Heidi Klum, Michael Michalsky en Thomas Hayo. Dus drie echte experts zijn op zoek naar het nieuwe topmodel. Michalsky is een van de topontwerpers in Duitsland. Veel mensen kennen modellenagent Thomas Hayo nog van de afgelopen seizoenen. De nieuwe topmodellen beginnen hun grote droom bij de casting. Nieuw in het uitzendconcept: in de nieuwe afleveringen ziet u de castings alleen in kleine fragmenten. Deze keer is het meteen op de grote reis, dwars door de wereld. We hebben alle GNTM kandidaten al onder de loep genomen. 31 jonge modellen, van wie er één de cover van Cosmopolitan zal halen, winnen het prijzengeld en krijgen het felbegeerde modellencontract! We kijken alle afleveringen van GNTM voor je! Alle belangrijke updates over de show, de deelnemers en de nieuwe, oude jury rond topmodel Heidi Klum.

GNTM 2017 LIVE TV – Pro Sieben Live Streams

Waar kun je het nieuwe seizoen live op tv zien? Wij hebben alle TV-alternatieven voor u op een rijtje gezet! Er zijn zoveel sites op internet die live streams aanbieden, maar slechts weinige zijn echt fatsoenlijk of hebben een echt mooi beeld. Maar live streamen in HD en met goed geluid is een waar genoegen. GNTM begint op 09.02. Je kunt alle afleveringen hier online bekijken:

Top 10 – De laatste meisjes vechten voor de overwinning!!!

Er zijn steeds minder meisjes. Nu is Heidi al teruggevallen tot de top 10 en zijn er 5 modellen van Team Thomas en 5 modellen van Team Michael. Op dit moment is er een gelijkspel, maar dat kan elke week veranderen. We zijn nog steeds benieuwd hoe de meisjes het de komende weken zullen doen en wie uiteindelijk de finale zal halen.

GNTM aflevering 8: Greta vertrekt vrijwillig! + Fashion Week Berlijn

In de 8e aflevering van Germany’s next Topmodel 2017 moesten de meisjes zich bewijzen in het echte modellenleven. Ze gingen naar de Fashion Week en de eerste grote castings, waar de meisjes direct werden vergeleken met professionele modellen. Carina en Brenda konden een baan krijgen voor de felbegeerde Maybelline show. Bij de beslissingswandeling kreeg Team Michael een witte kaart, die ze zelf aan een teamlid moesten geven. Na veel drama, kreeg Giuliana het en Julia St. moest de show verlaten.

GNTM Aflevering 7: Catwalk Training + Naakt Opname

In de 7e aflevering van Germany’s next Topmodel 2017 moesten de meisjes zich naakt voor de camera bewijzen. Zij hoefden alleen maar te poseren voor de met verf bespoten camera, wat voor sommigen van hen niet zo gemakkelijk was. Maar alsof zoveel naakte huid nog niet genoeg was, moesten de meisjes ook nog de choreografische beslissingswandeling volbrengen, alleen gekleed in verf. Het was echter niet alleen de naakte huid die het probleem vormde, maar voor de meesten van hen was het de choreografie.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

GNTM aflevering 6: Beslissing in de ring + Neele verlaat de show

Op “Germany’s Next Topmodel” was het donderdag naar de ring. Deze keer zelfs letterlijk. De meisjes moesten een van de fotoshoots/beslissingswandelingen doen in een worstelring in de 6e aflevering. Het gevecht tussen Neele en Sabine ging natuurlijk naar de 2e ronde en Sabine won. Neele moest helaas de show verlaten.

GNTM Aflevering 5: De Eerste Baan + Speciale Gast FATA!

Bij “Germany’s Next Topmodel” ging het donderdag om de eerste opdracht. Celiné zegevierde en kreeg de opdracht voor de cover van “Shape”. De wekelijkse schietpartij was erg, erg smerig deze week, net als het gekibbel tussen Neele en Sabina. Melina moest helaas de show verlaten en terug naar huis vliegen. Wat er nog meer gebeurde en wat er daarna gebeurt, kunt u zien in onze special over de 5e aflevering:

GNTM aflevering 4: De grote makeover!

Gisteren was de dag. De grote makeover 2017! In onze vorige video, bedachten we welke kapsels de deelnemers konden krijgen. Vandaag kijken we hoeveel van onze kapsels we goed hadden. Er waren veel tranen en een deelneemster verliet zelfs de show vrezend voor haar haar. Wie dat was en wat we gepland hebben voor onze volgende video’s, kun je zien in deze video.

GNTM Makeover 2017 – Wie krijgt er kort haar?

Morgen is het waar de meeste meisjes elk seizoen op wachten: de grote make-over! Zoals elk jaar heeft Heidi een make-over voorbereid voor de meisjes, waarbij de meesten een traantje wegpinken. In de 4e aflevering van het 12e seizoen, is het terug naar de schaar, scheermesjes en haarverf. We hebben al nagedacht over welke kapsels de deelnemers morgen kunnen verwachten. Wie wordt er kaal? Wie kan een compleet nieuwe kleur verwachten? Nu bij ons.

Youtube Special: 4 modellen verlaten de show aflevering #3

4 topmodellen moeten vertrekken na de shoot! Voor de derde keer ontmoet de jury rond Heidi Klum, Thomas Hayo en sterontwerper Michael Michalsky de modellen van het seizoen van dit jaar. Voor de nieuwe topmodellen stonden de eerste examens op de agenda en vier GNTM-kandidaten moeten vertrekken! Ze konden gewoon niet overtuigen bij de fotoshoot boven de wolken op een oude krat. Dus het is al bye-bye voor Claudia, Milena, Chaline en Kimberly.

Voorbeschouwing 3e aflevering – Wie mag er naar LA?!

Aflevering 3 en de meisjes moeten bewijzen dat ze ondanks duizelingwekkende hoogtes hun zenuwen kunnen bedwingen. De opnamen hebben als thema “Hang Lose”, omdat de meisjes in uitgebreide avondjurken moeten poseren op een grote kist die acht meter boven de grond aan de scheepskraan van de MS Astoria hangt. De zenuwen in bedwang houden en geconcentreerd blijven ondanks de windvlagen zal voor sommigen een uitdaging zijn. De twee teamleiders Thomas Hayo en Michael Michalski hebben steun gevraagd voor de besluitwandeling. Nikeata Thompson coacht Team White en Mac Folkes coacht Team Black. Deze aflevering is extra bijzonder: Wie de jury bij de decision walk weet te overtuigen, mag naar LA vliegen naar de beroemde modellenvilla! Wie het gaat halen en wie na aflevering 3 naar huis moet vliegen, zie je op 23 februari 2017 om 20:15 op ProSieben.

Niet minder dan 4 topmodellen moeten vertrekken na de shoot! Episode #2

Voor de tweede keer ontmoet de jury rond Heidi Klum, Thomas Hayo en sterontwerper Michael Michalsky de modellen van het seizoen van dit jaar. De nieuwe topmodellen werden aan hun eerste tests onderworpen en vier GNTM-kandidaten moesten vertrekken! Ze konden gewoon niet overtuigen op de surfplank tijdens de live fotoshoot. Dus het is al bye-bye voor Elisa, Saskia, Christina en Elisa. Wat gebeurt er in aflevering 3?

Preview 2e aflevering – Wat staat de meiden te wachten op volle zee ?

In aflevering 2 gaat Heidi’s top 28 voor het eerst mee op een GNTM cruise. Dit gaat echter al in het begin met enige moeilijkheden gepaard. Misselijkheid en zeeziekte verspreidden zich onder de modellen. De MS Astoria vertrekt uit Marseille en een peddelsessie in een baai wacht op de meisjes bij de eerste stop voor Mallorca. Sterfotograaf Max Montgomery is de eerste die met de model kuikens werkt. Heidi zegt ook: Dit is de eerste fotoshoot voor de meisjes. Natuurlijk is het super spannend en ook niet zo makkelijk. “De ijzige temperaturen van het water en de schaarse bikini outfits maken het extra moeilijk. Het is ook moeilijk voor de meisjes om te poseren, want het is te gemakkelijk om van een wiebelige surfplank te vallen.

Maar dat was niet alles voor de eerste week. De 28 kandidaten wacht een foto-uitdaging en de winnaar wacht een heel bijzondere prijs. Wie het beste poseert op het bovendek van de MS Astoria krijgt een luxe kamer met uitzicht op zee. De overgebleven meisjes moeten een kamer delen op het benedendek in een zeer kleine ruimte. De eerste beslissingswandeling van het 12e seizoen vindt ook plaats op het dek van het schip. De meisjes lopen voor de jury in lange haute couture jurken van neopreen stof en twee meisjes moeten al afscheid nemen. Voor wie de reis en de droom van de titel Duitsland’s volgende Topmodel al voorbij is kom je hier te weten op 16.02.2017 om 20:15 op ProSieben!

Is de winnaar al gekozen ?

Op 8 februari 2017 vond het jaarlijkse Amfar Gala plaats in New York City. Heidi Klum was een graag geziene gast, zoals elk jaar, en bracht twee gelukkige deelneemsters van seizoen 12 mee naar het evenement. Dit jaar hebben Leticia en Lynn het gehaald en zijn uitgekozen om een onvergetelijke avond met Heidi door te brengen. Maar is er meer aan de hand dan je op het eerste gezicht zou zeggen? We hebben wat onderzoek gedaan en niet alleen de laatste GNTM winnares Kim Hnizdo was daar ook met Heidi, maar ook Lovelyn Enebechi – winnares van GNTM in 2013 en Luisa Hartema, de winnares uit 2012 werden door Heidi uitgekozen om haar te vergezellen naar het evenement. Dus deze twee deelnemers lijken de perfecte kwalificaties te hebben en een grote kans om te winnen! Of dit het vrijkaartje naar de finale en misschien ook naar de titel zal zijn, laat zich tot nu toe slechts raden.

GNTM Finale 2017! Welke deelnemers hebben een kans om te winnen? Deel 1

In de video bespreken onze redacteur Iva & Soraya Wanya de GNTM deelnemers en hun Top 8!

Deel 2 GNTM Finale 2017! 12 feiten over het nieuwe seizoen!

Preview eerste aflevering! De Topmodellen beginnen het nieuwe seizoen op Pro7

Hoe krijgt Heidi Klum het eerste seizoen op gang? We weten het! Het 12e seizoen van de casting show begint dit jaar op een vliegveld. Heidi heeft daar een grote catwalk georganiseerd voor de Top 31, waar de meisjes hun favoriete outfits moeten laten zien. Alles van Zwarte Zwaan-kostuums, zoals gedragen door deelneemster Helena, tot zomerjurken zal te zien zijn. Maar wie zal de jury kunnen overtuigen met zijn modesmaak? Voor wie is de droom van Duitslands volgende Topmodel al voorbij voor hij goed en wel begonnen is? Voor al wie kan blijven vechten voor zijn droom is het tijd om het vliegtuig te nemen naar de Côte d’Azur, want in Marseille ligt een cruiseschip te wachten op Heidi en de door haar uitgekozen meisjes om uit te varen.

#gntm

Een video die is geplaatst door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op .

GNTM 2017 deelnemers: De nieuwe topmodellen

Dit jaar, aan het begin van het nieuwe seizoen, strijden 31 deelnemers om de overwinning, de cover en het modellencontract voor Topmodel 2017. Wij hebben elk van de deelnemers alvast onder de loep genomen om te beoordelen wie de meeste kans maakt om de winnaar te worden. Vorig jaar waren we live voor u backstage bij de grote finale in Mallorca. Zodat u ook dit jaar goed geïnformeerd bent, zijn hier alle kandidaten van het nieuwe 12e seizoen:

Wat is er nieuw op GNTN 2017: Jury & Coaches

Er zijn veel veranderingen in de casting show dit seizoen! Voor het eerst zullen beide teams hun eigen coach hebben, die er alleen voor Team Zwart of Team Wit zal zijn. Voor Michael Michalsky zal danseres en powervrouw Nikeata Thompson er zijn om zijn meisjes fit op de catwalk te krijgen. Bij Team Hayo, Mac Folkes zal er zijn. De catwalk coach zal Team Black in vorm ranselen.

De meest verrassende verandering is echter een regelwijziging. Dit betekent dat de meisjes niet alleen tijdens de beslissingsronde kunnen worden weggestuurd, maar op elk moment. Dit betekent volledige concentratie voor de meisjes, want misstappen worden nu sneller betreurd dan ze denken.

Bekijk de eerste aflevering voordat iemand anders! Maar hoe?

Het seizoen van GNTM begint officieel op 09 februari, maar er is eigenlijk een mogelijkheid om de eerste aflevering eerder te zien! Voor de grootste Topmodel-fans is de eerste aflevering te zien op 6 februari in de Berlijnse bioscoop ‘Astor Film Lounge’. Om tickets voor dit evenement te bemachtigen, hoeft u alleen maar een e-mail te schrijven naar Pro Sieben. Maar wees snel! Tickets worden toegewezen op basis van het tijdstip waarop ze in je inbox terechtkomen en zijn slechts een beperkte tijd beschikbaar.

Nieuwe coach voor het 12e seizoen van GNTM

Naast nieuwe coaches als Nikeata Thompson en Mac Folkes is er dit jaar een verrassing uit Duitsland. Volgens de Bild-Zeitung zal het Duitse topmodel Lars Burmeister de meisjes nuttige tips geven. De 32-jarige heeft al campagnes geschoten voor Louis Vuitton, Versace en Dolce & Gabbana en is verschenen in tijdschriften als Vogue en V Man. Het model heeft bijna alles bereikt waar een mannelijk model van droomt in de 9 jaar van haar carrière. Met zoveel ervaring en de looks, brengt hij alles mee om niet alleen de deelnemers te laten zweten. We blijven benieuwd welke rol hij in de casting-show op zich zal nemen.

De Come Back – Wolfgang Joop is weer bezig

Na twee jaar aan de zijde van Heidi Klum en Thomas Hayo werd Wolfgang Joop als jurylid de favoriet bij de kijkers. De modellen werden ook goede vrienden met hem. Vorig jaar werd hij echter vervangen door Michael Michalski. Dit jaar heeft modelmoeder Heidi niet tussen de twee gekozen, maar ze allebei rechtstreeks in de jury opgenomen. Voor het eerst in 12 jaar bestaat de jury uit 4 juryleden.

Wat de functie van modeontwerper Joop precies wordt, is nog niet bekend, maar Heidi laat op haar Instagram-profiel al backstage glimpen zien, wat iedereen aan het speculeren heeft gebracht.