Soraya GNTM kandidaat 2017

Soraya staat in de top 20 van GNTM 2017!!! De mooie brunette heeft tot nu toe overtuigd met haar optredens en haar mooie gezicht. Ze kreeg ook een ticket naar LA van Heidi. Laten we eens een kijkje nemen naar deelneemster Soraya! Zij is 18 jaar oud, woont op Sylt en studeert momenteel nog. Ze werkt samen met haar moeder aan de zijkant. Zij nam ook deel aan het 11e seizoen en probeert het dit jaar voor de 2e keer. Klik hier om terug te gaan: Germany’s Next Topmodel 2017.

Heeft topmodel Soraya een kans om te winnen?

Jong, mooi, open. Ze heeft al de perfecte look en de leeftijd. Laten we eens kijken hoe ze het doet bij de opnames en de castings.

GNTM Special – Onze top kandidaten voor de finale

Wat zegt GNTM deelneemster Soraya over zichzelf?

Soraya houdt van lachen en is een persoon die overal plezier kan hebben! Ze beschrijft zichzelf als zeer open en grappig, maar ze is zeer zelfkritisch. Soraya heeft een open oor voor iedereen en geeft altijd het beste van zichzelf. Ruzies zijn taboe voor haar.

Wat is Soraya in privé?

Soraya heeft een zeer hechte band met haar moeder, ze zijn als beste vriendinnen en doen veel samen. Er is niet veel te beleven op Sylt, maar ze heeft altijd plezier en is in een goed humeur. Ze is het liefst alleen thuis of met vrienden. Aangezien het meestal koud is in Sylt.

Wat kan Soraya verwachten van de make-over?

Soraya heeft heel mooi lang bruin haar. Maar een verandering van type zou haar kunnen helpen wat meer op te vallen in de menigte.
Een paar centimeters zullen er zeker af gaan.

Welke stijl draagt Soraya?

Soraya’s look is heel eenvoudig en casual, maar toch een beetje meisjesachtig. Precies goed voor haar.

Heeft Soraya een vriendje?

Officieel, heeft Soraya geen vriendje.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: