Julia St. GNTM Kandidaat 2017

GNTM 2017 – Julia heeft het gehaald. De modellenvilla in LA is werkelijkheid voor haar geworden. Zij staat in de top 20 en heeft dus van Heidi een van de felbegeerde tickets naar LA gekregen. We nemen een kijkje bij de kandidaat! De 23-jarige studeert rechten in Trier en houdt van sporten en gezond eten. Zij is geboren en opgegroeid in Aken. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Heeft Julia een kans om te winnen?

Ze won dezelfde modellenwedstrijd die Rebecca Mir eerder had gewonnen. Zij is een klein rolmodel voor Julia en zal hopelijk net zo ver komen als zij of zelfs de kroon pakken. De kansen om te winnen kunnen er alleen maar goed uitzien.

Julia St.: Al een kanshebber voor de overwinning na aflevering 1

Julia was na de eerste aflevering al een van de meest gewilde 5 kandidaten op GNTM. Ze staat in de top 5 samen met Brenda, Celine, Greta en Carina. Julia staat op de 4e plaats in het klassement na de eerste uitzending.

Wat zegt GNTM deelneemster Julia over zichzelf?

Eigenlijk houdt ze van netjes en gestructureerd, daarom koos ze voor een rechtenstudie. Aan de andere kant is ze erg chaotisch, vastberaden en soms grappig – dat is hoe Julia zichzelf omschrijft.

Wat is Julia privé?

Julia is in voor elke vorm van plezier. Maar ze kan soms nogal ongeduldig zijn, bijvoorbeeld bij het kiezen van kleren. Het kan snel een puinhoop worden.
Al met al is Julia niet de typische rechtenstudent en wil ze dat aan iedereen op GNTM bewijzen,

Wat kan Julia verwachten van de make-over?

Op haar Instagram-profiel zie je haar soms met een gekrulde manen en soms met opgestoken haar. Het is moeilijk te zeggen wat Heidi voor haar zal verzinnen.
Misschien een kort kapsel?

Welke stijl draagt Julia?

Julia draagt een vrouwelijke en toch stoere en volwassen look. Zij is zeer modebewust en heeft een oog voor trends.

Heeft Julia een vriendje?

Officieel heeft Julia geen vriendje.

Julia – De beste foto’s op Instagram

Helaas is Julia’s Instagram-profiel privé, maar je kunt haar volgen om haar prachtige foto’s te zien.
Instagram: lia_stey

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon:

[shortcode-variabelen slug=”gntm”]