Aissatou GNTM Kandidaat 2017

Aissatou behoort tot de top 20 van GNTM 2017 en is daarmee een van de gelukkigen die van Heidi een ticket naar LA heeft gekregen. Ze zit in het team met Thomas en is zeer gemotiveerd en presteert tot nu toe geweldig! We zijn benieuwd of ze de jury zal blijven overtuigen en of haar motivatie genoeg is om Duitslands volgende Topmodel 2017 te worden! Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Eruit geschopt!

Aissatou moest haar koffers pakken en naar huis gaan in de 4e aflevering van de shoot out tegen Brenda! Ondanks haar talent, was het nog niet genoeg voor de volgende ronde.

Heeft Aissatou een kans om te winnen?

Aissatou overtuigt met haar positieve karakter. Of zij veelzijdig genoeg is om te winnen, valt echter nog te bezien.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Deel 2 GNTM Finale 2017! 12 feiten over het nieuwe seizoen!

Wat zegt GNTM deelneemster Aissatou over zichzelf?

Ze is een zeer positief persoon en lacht alleen maar. Zij houdt van muziek, zingen en dansen en is zeer levenslustig. Ze is half Duits en half Afrikaans en haar handelsmerk is haar haar. Na de serie jarenlang te hebben gevolgd, heeft zij nu besloten uit te zoeken of zij heeft wat ervoor nodig is.

Wat is Aissatou in privé?

Aissatou is een heel gelukkig mens. Ze houdt van lachen en plezier maken. Haar familie is zeer belangrijk voor haar omdat zij haar steunen en haar stabiliteit in het leven geven.

Wat kan Aissatou verwachten van de make-over?

Haar afro is haar handelsmerk en toch kan ik me voorstellen dat Heidi een ander type zou overwegen.

Aissatou op Instagram & Co.

Hier vindt u Aissatou online ….

Welke stijl draagt Aissatou?

Sportief, casual, stedelijk. Aissatou draagt alles van hoodies tot boyfriend jeans. Maar ze heeft ook een jurk of twee in haar garderobe.

Heeft Aissatou een vriendje?

Officieel heeft Aissatou geen vriendje.

Aissatou – De beste foto’s op Instagram

Helaas is haar eigen account privé, maar ze heeft trouwe vrienden die haar steunen.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: