Saskia GNTM Kandidaat 2017

Saskia doet samen met 30 andere modellen mee aan het 12e seizoen van Germany’s Next Topmodel! De eerste shows van het nieuwe seizoen zullen uitwijzen of Heidi Klum, Thomas Hayo, Michael Michalsky en Wolfgang Joop het volgende topmodel zullen worden. Laten we kandidaat Saskia eens nader bekijken! De 19-jarige woont in Münster en is behoorlijk gek. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Geschopt!!

Helaas werd Saskia al in de tweede aflevering geëlimineerd. Zij en modelcollega Christina moesten het cruiseschip na de eerste uitdaging verlaten.

Heeft Saskia een kans om te winnen?

Wat zegt GNTM deelneemster Saskia over zichzelf?

Zij geeft zelf toe dat zij veel en snel praat, zo snel dat zelfs haar ouders haar soms niet verstaan. De enige die haar begrijpt is haar zus.

Hoe is Saskia in privé?

Saskia is een heel vrolijk en vooral gek mens. Zij houdt ervan een goede sfeer te scheppen en denkt niet veel aan verveling. Als het stil wordt en er niet meer te praten valt, bijt ze graag in een chapstick, want zo heeft Saskia haar beste vriendin ontmoet.
Haar grootste voorbeeld is haar vader en hij is echt trots op haar deelname.

Wat kan Saskia verwachten van de make-over?

Tijdens de make-over, moet haar haar misschien een klap krijgen. Zoals je weet houdt Heidi van extreme typeveranderingen.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Saskia op Instagram & Co.

Hier kunt u Saskia online vinden.

Welke stijl draagt Saskia?

Op haar Instagram-profiel is te zien dat de 19-jarige van casual houdt. Jeans en een topje.
Maar van tijd tot tijd draagt ze ook graag een elegante jurk.r

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: