Interview met Trixigiese: Ballerina, Content Creator & Model

Trixigiese in interview – Trixi verwierf haar bekendheid door haar deelname aan het 13e seizoen van“Germany’s next Topmodel” en is nu succesvol als model en content creator op Instagram en TikTok. De 23-jarige Berlijnse houdt van mode. Maar dat is niet haar enige passie. Ze verhuisde alleen naar Parijs op 17-jarige leeftijd voor ballet, maar dat was ook niet haar enige verhuizing. Ze houdt ervan nieuwe dingen en plaatsen te ontdekken en kan er geen genoeg van krijgen.

Mode, Ballet & Sociale Media

We praten met Trixi over haar passies mode, ballet en sociale media. Ze is content creator op Instagram en TikTok, dus we vroegen haar welk platform ze persoonlijk leuker vindt. Door haar baan werkt ze veel samen met haar vriend. Vaak kan dit leiden tot problemen in relaties. Daarom vroegen we haar om tips over hoe een relatie ondanks dit alles kan werken. Natuurlijk spraken we haar ook over haar deelname aan Germany’s next Topmodel. Zij deelt met ons haar ervaringen en hoe haar leven is veranderd na GNTM. Waar ze gewoond heeft, hoe het voor haar was om op jonge leeftijd alleen naar een vreemde stad te verhuizen en nog veel meer vind je hier in dit interview!

“Mode is zelfexpressie”

FIV: Hallo lieve Trixi, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen voor dit interview. Laten we meteen beginnen! Mode is een groot onderwerp op uw sociale mediakanalen. Is er een huidige modetrend die je niet begrijpt?

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Trixi: Goede vraag! Mode is voor mij altijd een belangrijk onderwerp geweest, bewust of onbewust. Als kind, bijvoorbeeld, mocht ik van mijn moeder altijd mijn eigen outfits kiezen. Natuurlijk waren er veel dagen dat het helemaal niet klopte. Maar zo kon ik al vroeg mijn eigen modegevoel ontwikkelen. Ik denk dat het belangrijk is om te dragen waar je je goed bij voelt en wat je leuk vindt. Je moet niet gedwongen worden je aan de huidige trends te houden om erbij te horen. Mode is zelfexpressie, dus draag wat je wilt.

Sociale media: Instagram of TikTok?

FIV: Je doet content op zowel Instagram als TikTok. Welk van de twee platforms vindt u persoonlijk leuker en waarom?

Trixi: Dat is eigenlijk iets wat ik me vaak afvraag. Ik denk niet dat er een duidelijk antwoord is, want elk platform staat op zichzelf en heeft zijn eigen kosmos. Instagram is het platform dat mij in het begin direct begeleidde. Ik ken de app en hou van het creëren van esthetische inhoud. De uitwisseling met mijn gemeenschap is voor mij het belangrijkste en dat werkt nog steeds het beste op Instagram. Vooral GenZ heeft geen Instagram-account meer, maar beweegt zich voort op TikTok. Het is leuk om te zien dat er zoveel diversiteit is op TikTok en dat er altijd nieuwe, frisse trends zijn. Het platform is gewoon leuk. Daarom besloot ik al vroeg om inhoud te creëren op TikTok. Ook al begrijpen veel mensen het nog niet omdat het platform zo veelzijdig en snel is, ik ga ervan uit dat het de toekomst is.

Photo: instagram.com/@samyneo

Baan en relatie: het belangrijkste is respect

FIV: In je werk is het niet altijd gemakkelijk om werk en privé te scheiden, en zodra het vermengd raakt, kan dat snel leiden tot problemen in de relatie. Op je social media kanalen ben je vaak te zien terwijl je met je vriend aan het werk bent. Heb je nog tips voor onze lezers over hoe een relatie toch kan werken?

Trixi: Zoals sommigen van jullie misschien weten, ben ik nu een jaar samen met mijn vriend Samy Neo. Een grote hulp is natuurlijk dat hij als zelfstandig fotograaf mijn werk begrijpt en me altijd steunt. Het is geweldig om iemand aan je zijde te hebben met wie je echt alles kunt delen. Aangezien we ook vaak samenwerken, zijn de overgangen van privé naar professioneel nogal vloeiend. Toch heb ik één ding geleerd van mijn vorige relaties. Het belangrijkste naast liefde en vriendschap is respect. We respecteren elkaar en ons werk zeer. Zelfs als we het niet eens zijn, proberen we altijd elkaars standpunt te begrijpen. Ik denk dat dat iets is wat tegenwoordig ook verloren gaat in de maatschappij – behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.

Passie voor ballet ontdekt in Toulouse

FIV: Nu willen we het hebben over uw passie voor ballet. Wat heeft je geïnspireerd om met ballet te beginnen?

Trixi: Ik ben geboren in Toulouse en we zijn voor een paar jaar naar de States verhuisd naar Washington D.C. In die tijd deden mijn zus en ik aan turnen. Toen we terug naar Toulouse verhuisden, ging ik met een vriendin naar ballet en toen ontdekte ik mijn grote passie voor dansen.

In haar eentje voor ballet in Parijs

FIV: Je verhuisde alleen naar Parijs voor ballet toen je jong was. Wilt u ons vertellen over uw ervaring om op jonge leeftijd alleen te zijn?

Trixi: Na school ben ik op mijn 17e van Toulouse naar Parijs verhuisd. Ik woonde in een kleine flat aan de rand van Parijs. Natuurlijk was de verhuizing moeilijk. Voor jezelf koken, werken, vrienden maken in een nieuwe stad – het kan allemaal eng zijn. Maar aan de andere kant iets moois en verrijkends, omdat je elkaar op een heel nieuwe manier leert kennen. Toch ben ik altijd ongelooflijk dankbaar voor mijn familie, die er altijd voor me is en altijd een open oor heeft als ik me niet goed voel of zorgen heb. Mijn familie geeft me altijd ongelooflijk veel kracht en steun om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Trixis’ insider tip voor de stad van de liefde

FIV: Kunt u, omdat u in Parijs heeft gewoond, ons enkele Parijse hotspots vertellen die onze lezers zeker moeten bezoeken?

Trixi: Mijn favoriete activiteit was gewoon door de stad lopen en iets ontdekken. Er zijn zoveel cafés en galeries die openstaan voor jongeren. De stad geeft je zoveel, dus mijn tip is om comfortabele schoenen aan te trekken en de stad te voet te verkennen.

Photo: instagram.com/@samyneo

Emigreren: Japan en Zuid-Korea?

FIV: Kunt u zich voorstellen “opnieuw” te emigreren en waarom? Welk land zou uw bestemming zijn?

Trixi: Zoals ik al zei, we verhuisden altijd veel met het gezin. Toulouse, D.C., Toulouse, dan alleen naar Parijs en Berlijn. Natuurlijk is het niet altijd gemakkelijk om je op nieuwe plaatsen te vestigen. Maar voor mij is het ongelooflijk belangrijk om nieuwe plaatsen en culturen te leren kennen en ideeën uit te wisselen met mensen met allerlei achtergronden. Vooral vandaag, nu alles wereldwijd is, is het zelfs voor mij moeilijk om slechts één plaats te kiezen. Daarom kan ik me heel goed voorstellen om weer een paar jaar te emigreren. Ik zou bijvoorbeeld graag naar Japan of Zuid-Korea gaan. Destijds miste ik de laatste grote familievakantie naar Japan vanwege GNTM. Maar ik wil zo graag weer iets heel anders en nieuws voor mezelf ontdekken.

2e deelname aan GNTM: Beste van het seizoen?

FIV: Aangezien je het net had over “Germany’s next Topmodel”, heb je in 2018 meegedaan. Met de ervaring die u daar heeft opgedaan, zou u opnieuw deelnemen en waarom?

Trixi: Voor mij was Germany’s next Topmodel een zeer vormende tijd met geweldige ervaringen, waardoor ik veel kon meenemen en over mezelf kon leren. Ik heb veel aan het programma te danken. Als er ooit een Best of-seizoen komt, zou ik zeker meedoen. Ik heb nog steeds nauw contact met Toni van mijn eskader of Sarah van 2020 en Luca van het laatste eskader. Alle deelnemers delen deze ervaring. Het zou een interessante ervaring zijn en ik zou het graag nog eens met hen delen.

Leven na deelname aan GNTM

FIV: Nu zijn we natuurlijk benieuwd hoe je leven tot nu toe is veranderd na GNTM?

Mijn leven is erg veranderd. Ik verhuisde naar Duitsland, mensen herkenden me ineens op straat, ik kreeg de kans om voor shows te lopen, model te staan voor tijdschriften en begon natuurlijk met social media, wat ik allemaal gewoon ontzettend leuk vind. Maar ik ben ook verder geëvolueerd dan dat. Voor mij betekent het contact met mijn volgers ongelooflijk veel. Als ik op straat word aangesproken, hoor ik nog vaak dat ze me al kennen sinds GNTM, maar het grootste compliment is dan te horen dat ze zich in mijn inhoud hebben gevonden. Als ik iemand door zijn dag of moeilijke periode heen kan helpen, of hem kan inspireren of motiveren om meer trouw te zijn aan zichzelf en zijn emoties, om iets nieuws te proberen of zichzelf opnieuw uit te vinden. Dat is het mooiste wat er is.

FIV: Dat is echt geweldig! Nogmaals bedankt voor het leuke interview en voor je tijd en we wensen je veel succes op je weg!

Meer interviews met makers van inhoud

Vond je het interview met Trixi leuk? Lees dan hier meer interviews met content creators.

Interview met Vanessalealia: Over GNTM, Social Media & Mode

Vanessa is een succesvol model en content creator sinds haar deelname aan“Germany’s next Topmodel” dit jaar. Op haar social media kanalen kun je zowel model als beauty en fashion content vinden. Hauls, inspiratie, producttests en plezier staan op haar agenda. De 20-jarige valt vooral op met haar turquoise haar. Ze kreeg het tijdens de make-over bij GNTM en vond het zo mooi dat ze haar haar nu nog steeds zo draagt. Hoe ze ervoor zorgt en hoe haar leven na GNTM is veranderd, kom je te weten in dit interview. We praten met haar over haar ervaringen, hoe de opnamedagen zijn en hoe haar leven is veranderd na haar deelname. Haar turquoise haar is haar handelsmerk. Daarom vertelt ze ons hoe ze het verzorgt en hoe ze haar franjes stylet. Daarbij vertelt ze ons haar tips voor de perfecte fringelook. Naast modellenwerk is mode ook een groot onderwerp op haar social media kanalen. Daarom vroegen we haar, als ze haar outfits maar in één winkel kon kopen, welke dat dan zou zijn. En wat mag er niet ontbreken aan outfits? Accessoires! Dat vindt u allemaal hier in dit interview!

Photo: instagram.com/vanessalealia

Interview met Thekrizzl: Hoortoestelakoestiek & dansen op sociale media

Krizzl houdt vooral van één ding: dansen! Ze is content creator op TikTok en Instagram en deelt daar danscontent. Vooral haar eigen choreografieën, dansuitdagingen, danssamenwerkingen, zoals met Ivana Santacruz of Ave, en tutorials zijn te vinden op de social media kanalen van Krizzl. Maar dat is niet alles. Ze deelt ook graag beauty, hauls en DIY-projecten met haar gemeenschap. In dit interview praat Krizzl met ons over haar huwelijk. Om precies te zijn over haar trouwjurk, want die heeft ze zelf gemaakt! Ze vertelt ook over haar reis naar de danswereld. Door het dansen ontmoette ze ook haar man. Wij vroegen haar op welke muziek zij het liefst beweegt en hoe men zich als buitenstaander een danssamenwerking kan voorstellen. Krizzl staat duidelijk bekend om haar mooie rode haar en haar positieve aard. Daarom vroegen we haar welke producten ze het liefst gebruikt in haar haarroutine. Ze geeft ons ook tips om je eigen mindset positiever te maken. Dit en nog veel meer komt u te weten in dit interview!

Photo: Lilly Johnson

Interview met Emirabdc: Schoonheid & Huidverzorging – Alles voor een mooie en gezonde huid

Op de social media kanalen van Emira kun je alles vinden over beauty en huidverzorging. Ze voorziet haar community op TikTok, Instagram en YouTube regelmatig van tips voor een gezonde en mooie huid, maar ook make-up tips, ontmaskert mythes en test verschillende producten. Een onzuivere huid leidt al snel tot frustratie en weinig zelfvertrouwen en dat is precies waar Emira wil helpen. Zij weet uit eigen ervaring wat een onzuivere huid met je doet en wil een veilige ruimte bieden voor wie dat nodig heeft. In een interview met ons magazine vertelde Emira ons over haar reis in de wereld van schoonheid en huidverzorging en wat haar inspireert om deze inhoud regelmatig te produceren. Zij deelde met u drie eenvoudige tips voor een mooie en gezonde huid die geschikt zijn voor alle huidtypes. Ze vertelde ons ook over haar drie must-haves op het gebied van make-up en een typische winkelervaring bij de drogist. Met haar ervaring en met de hulp van haar baan kon ze kennis opdoen en haar eigen producten creëren. Lees hier meer!

Photo: instagram.com/emirabdc

Millanefriesen interview: Over reizen & eigen collectie met About You

Het kleine stadsmeisje begon met sociale media voor de lol. Ze heeft nu 5,8 miljoen volgers. Ze staat bekend om haar outfitinspiraties, die ze publiceert in de vorm van reels en TikToks. Ze is nooit in een slechte bui! Ze straalt positiviteit uit en wil haar gemeenschap inspireren om in zichzelf te geloven. Op haar social media kanalen vind je beauty, fashion en heel veel pasta! In dit interview spraken we met Millane over reizen, must-haves en mode. Door haar werk reist ze veel en heeft ze veel van de wereld gezien. Daarom vroegen we haar wat haar favoriete reisbestemming tot nu toe is geweest en of ze nog hotspots kan noemen. Ze onthult ook haar must-haves op reis. Ze reist niet alleen veel vanwege haar werk, ze heeft ook alleen gereisd en deelt tips voor u die ook graag alleen zou willen reizen maar dat niet durft. Ze lanceerde ook haar eerste collectie bij About You en gaf ons inzicht in het proces achter het creëren van een collectie. Naast mode vertelt ze ons waar ze graag haar kleding koopt en waar ze haar inspiratie voor outfits vandaan haalt. Ontdek dit en meer hier!

Photo: instagram.com/majafelina

Adorable_caro interview: Over het dagelijks leven van een content creator & Ninety-9

Caro is content creator op Instagram en TikTok. Op haar social media kanalen neemt ze je mee in haar dagelijks leven, waar het draait om lifestyle, mode, sport, reizen en vooral esthetische content. Mode in het bijzonder is Caro’s passie. Daarom deelt ze fashion inspo en hauls met haar gemeenschap. Vanuit deze passie vond ze haar roeping, want samen met haar vader richtte ze het modemerk “Ninety-9” op, waar je accessoires, badmode, loungewear en ook avondkleding kunt kopen. In dit interview vertelt Caro ons over de oprichting van haar eigen merk “Ninety-9” en de achtergrond ervan. Ze vertelt ons onder andere over haar persoonlijke favoriete stukje van haar eigen merk en haar persoonlijke grootste succes in haar social media carrière. Tassen zijn als het ware Caro’s hobby, dus vroegen we haar welke tas nog ontbreekt in haar collectie. Ze vertelt ook hoe haar dagelijks leven eruit ziet. Want met social media, Ninety-9, haar podcast met Sonny Loops en vele andere projecten is haar dagelijks leven vol. Hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgt en onder één hoedje speelt, onthult ze hier in dit interview.

Photo: instagram.com/adorablecaro

Interview met Donnaromina: Over mode en haar eigen merk “high by honey”.

Romina is content creator op Instagram en deelt haar passie voor mode met haar community. Outfits, inspiraties, hauls en veel plezier vind je op haar sociale mediakanalen. Haar passie is haar roeping geworden, dus nog niet zo lang geleden heeft ze haar eigen modemerk “high by honey” opgericht. Je vindt er alles van zonnebrillen tot jassen en broeken. In het interview met Romina vertelt ze over de achtergrond van haar merk “high by honey”, wat haar inspireerde om het op te richten en hoe ze omging met angsten tijdens het oprichtingsproces. Daarmee laat ze zien dat steun en hulp krijgen helemaal niet erg is. Terwijl mode haar sociale mediakanalen overneemt, deelt ze waar ze het liefst haar kleding koopt en welke accessoire ze niet kan missen. Ze is onlangs verhuisd naar een nieuw huis met haar partner en wat mag er niet ontbreken? Deco! Zo vertelt ze ons over haar favoriete decoratiewinkels en welke kamer ze het mooist vindt. Het wordt romantisch!

Alisha_krp in interview: Momlife op sociale media

Ongeveer een jaar geleden beviel Alisha van haar dochter Mira. Sindsdien is er veel mama-content op Instagram en TikTok. Ze geeft haar 1,5 miljoen volgers een kijkje in de realiteit van het dagelijkse leven als moeder. Zoals velen al weten, wordt alles op sociale media altijd mooier voorgesteld dan het vermoedelijk is, en dat is precies waar ze de draad wil oppakken. Ze praat openlijk over problemen en moeilijkheden en wil zwangere vrouwen en moeders moed en hoop geven, omdat ze er niet alleen voor staan. In dit interview spraken we met Alisha over haar leven als moeder. We gingen terug in de tijd naar voor de geboorte en vroegen haar om tips voor aanstaande moeders. Ze vertelde ons ook waar ze het liefst babykleertjes koopt en wat de 1-jarige Mira al kan. En wat is een deel van de zwangerschap? Dat klopt! Gekke eetgewoonten! Ontdek wat Alisha heeft bereikt in dit interview! Daarnaast staat een verhuizing naar haar droomhuis op de agenda. Dus geeft ze ons een glimp van hoe haar huis eruit zal zien.

Photo: instagram.com/alisha_krp

Interview met Thisislauramarie: Over inhoudelijk acteren, mode en pianospelen

Laura is een content creator en is dit jaar afgestudeerd aan de middelbare school. Ze betovert haar 1,5 miljoen volgers op Instagram en TikTok met mode, acteerwerk en nog veel meer. Op het gebied van acteren heeft Laura al enige ervaring opgedaan. Ze speelt in musicals en heeft deelgenomen aan de Joyn productie “Das Internat” seizoen 3. Maar dat is niet alles. Naast haar hobby acteren speelt ze ook piano, met als favoriet Atlantique Nord van Yann Tiersen. In dit interview vertelt Laura ons over haar hobby’s acteren en piano. Ze vertelt in welke serie ze zou willen spelen, wat ze zo leuk vindt aan pianospelen en welke stukken ze graag op de piano speelt. Mode is ook een groot onderwerp voor haar, dus vertelt ze ons de winkels waar ze het liefst haar kleding koopt, maar ook welke producten altijd een must zijn bij een bezoek aan de drogisterij. Last but not least praat ze met ons over haar droom om te dansen op “Let’s Dance” en wat daar achter zit.

Photo: instagram.com/thisislauramarie

Anna_hafner_ in een interview: Over sociale media, festivals en surfen

In het interview met Anna vertelt ze ons over haar passie voor festivals, want ook zij profiteert graag van het festivalseizoen om te feesten of zelf te dj-en. Ze somt de festivals op waar ze graag naartoe gaat. Attentie: Het wordt kleurrijk! Naast festivals heeft ook sport een speciale betekenis voor Anna. Ze nam deel aan de YouTube Battle op “Ninja Warrior” en werd daardoor beroemd. Zij vertelt ons over haar ervaringen tijdens haar deelname. Ze gaat ook graag surfen, bij voorkeur in Frankrijk. Ontdek hier waar ze graag haar sportkleding koopt en wat ze mee zou nemen naar een onbewoond eiland!

Photo: Ralf Besier

Sophiachiara__ in een interview: De droom van surfen en een huis met een kleine ranch

Sophia is een content creator op Instagram en TikTok en deelt reis- en sportcontent op deze platforms. Momenteel reist Sophia veel en neemt ze haar gemeenschap mee naar ongelooflijke droomstranden. En wat is een must voor droomstranden? Dat klopt, surfen. Surfen is haar huidige passie, dus in dit interview gaf ze ons een beetje inzicht in onder andere surfen. Sophia reist de wereld rond en probeert de beste golven te pakken. Sri Lanka staat bovenaan haar lijst, omdat het de beste golven heeft en een lieve, behulpzame bevolking. Apps zijn vooral handig op reis, dus deelt ze haar must-have apps voor op reis, evenals haar must-have beauty items die op geen enkele reis mogen ontbreken. Ze deelt ook surftips voor beginners en waar je de beste bikini’s kunt kopen. Ontdek hier meer!

Photo: instagram.com/sophiachiara__