Sabine GNTM Kandidaat 2017

Sabine heeft het gehaald! Top 20, LA en de modelvilla. De eerste stap op weg naar de titel GNTM 2017! Zij overtuigt met haar optreden en haar foto’s spreken voor zich. We nemen een kijkje bij kandidaat Sabine! Sabine is 23 jaar, is geboren in Würzburg en woont nu in München. Ze studeert er toerisme management. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Heeft Sabine een kans om te winnen?

Ze is spontaan, gek en zelfverzekerd. Perfecte omstandigheden om het ver te schoppen.

Wat zegt GNTM deelneemster Sabine over zichzelf?

Sabine beschrijft zichzelf als zeer ambitieus en perfectionistisch. Als iets niet gaat zoals zij wil, wordt ze helemaal gek.
Ze is ook erg gek en spontaan.

Hoe is Sabine in privé?

Sabine moest al op jonge leeftijd onafhankelijk zijn en op een gegeven moment gewoon uit het leven van alledag stappen. Van de ene dag op de andere vloog ze naar Thailand en werd daar op slag verliefd, zozeer zelfs dat ze met hem naar Wales ging en zelfs wilde trouwen. Maar het duurde allemaal niet zo lang. Toch laat het zien hoe gek de 23-jarige op de weg is.

Wat verwacht Sabine tijdens de make-over?

Blond staat haar goed en brengt haar mooie gezicht nog meer naar voren. Ik denk niet dat Heidi hier iets groots zal veranderen.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Welke stijl draagt Sabine?

Sabine draagt praktische en comfortabele kleren. Toch zorgt ze ervoor dat alles in elkaar past.

Heeft Sabine een vriendje?

Officieel, heeft Sabine geen vriendje.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: