HOERMANSEDER x ABOUT YOU: Berlijnse mode in Milaan – AYFW

HOERMANSEDER x ABOUT YOU / AYFW Milaan – Sexy. Feest. Extravagant. Berlijn! Wat is de beste manier om Hoermanseder samen te vatten?! Ontwerpster Marina Hoermanseder maakt ook deel uit van About You en natuurlijk kon zij niet ontbreken op de AYFW in Milaan. Onder de gasten waren enkele modellen die via GNTM bekendheid kregen, bijvoorbeeld Celine Bethmann of Soulin Omar. Alle looks, outfits en video’s uit Milaan vind je hier: ABOUT YOU Fashion Week.

HOERMANSEDER op de AYFW in Milaan

Marina Hoermanseder blijft verbazen met haar collecties, waardoor haar modeshows een geweldige ervaring zijn.

De show: It’s A Girls Thing!

De Hoermanseder collectie is nu te zien op de catwalk.

Het slotevenement van de AYFW is de LeGer by Lena Gercke Show.

Vlog: HOERMANSEDER x ABOUT YOU

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Marina Hoermanseder

Marina Hoermanseder is een Oostenrijkse modeontwerpster die in 2013 haar eigen modelabel oprichtte. Slechts een jaar na de oprichting van het label presenteerde ze haar collectie op de Berlin Fashion Week. Onderweg ontwierp ze nieuwe uniformen voor Austrian Airlines. Voor haar collectie, die ze tijdens de Vienna Fashion Week toonde, liet ze zich ook inspireren door de uniformen en traditionele kostuums van de Oostenrijks-Hongaarse monarchie. In overeenstemming met de cultuur werkte ze ook samen met een traditioneel kostuumbedrijf. Het resultaat is een dirndl collectie.

Maar Marina kan het natuurlijk ook anders doen. Haar soms bizarre creaties hebben niet noodzakelijkerwijs iets te maken met haar cultuur, eerder het tegendeel. Deze ontwerpen worden ook in het openbaar gedragen door sterren als Lady Gaga en Rihanna.

Zwarte Loper Looks

Marina Hoermanseder.

photo: ABOUT YOU

Celine Bethmann.

photo: ABOUT YOU

Soulin Omar.

photo: ABOUT YOU

Tamara.

photo: ABOUT YOU

Vanessa.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu komt er een nieuwe speler bij, About You met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?