Maja GNTM Kandidaat 2017

GNTM 2017 – Maja wil zich in het 12e seizoen van Germany’s Next Topmodel laten gelden tegen 3o andere kandidaten! Tot nu toe heeft zij er 10 weten te overtuigen en is zij doorgedrongen tot de top 20 en daarmee tot de modellenvilla in LA. Of Heidi Klum haar tot het volgende topmodel zal maken, zal blijken in de andere shows van het nieuwe seizoen. We zijn al bezig met kandidaat Maja! Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Wordt Maja GNTM winnares 2017?

Maja is zeer gemotiveerd en vol energie om te vechten voor de overwinning. Ik denk zeker dat ze heeft wat nodig is.

Wat zegt GNTM deelneemster Maja over zichzelf?

Maja is in Duitsland sinds ze 10 jaar oud was. Haar wortels liggen in Polen. Zij is zeer trots op haar afkomst en bezoekt vaak familieleden. Ze houdt van kunst, daarom studeert ze meubelontwerp. Ondanks haar rustige aard, is ze een grote fan van Marylin Manson.

Wat is Maja in privé?

Privé is ze nogal stil. Zij houdt ervan om met haar handen te werken, te tekenen, te knutselen en creatief te zijn. Haar wilde neigingen komen tot uiting in haar muzieksmaak. Marilyn Manson en Goa zijn normaal in haar afspeellijst.

Wat kan Maja verwachten van de make-over?

Ze heeft heel mooi haar. Ik ben zelf erg benieuwd wat Heidi voor haar in petto heeft.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Welke stijl draagt Maja?

Cool maar toch meisjesachtig. Maja combineert Dr.Martens met een gebloemde jurk en laat zien hoe goed stijlbreuken kunnen werken.

Heeft Maja een vriendje?

Officieel heeft Maja geen vriendje.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon:

[shortcode-variabelen slug=”gntm”]