Giuliana GNTM Kandidaat 2017

Giulina heeft het gehaald! Niet alleen is zij het eerste transgender model dat deelneemt aan GNTM, ze kreeg ook een ticket naar LA van Heidi. Ze is tot nu toe zeer professioneel geweest en haar foto’s spreken voor zich. Ze heeft zeker het talent om model te worden! We hebben de kandidaat eens goed bekeken! Zij is 20 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Freiburg, momenteel woont zij in Herburgsheim. Klik hier om terug te gaan: Germany’s Next Topmodel 2017.

Heeft Giuliana een kans om te winnen?

Ze denkt dat haar kansen om te winnen goed zijn, zolang ze goed uitgerust is en een goede make-up heeft. Laten we hopen dat dit in het dagelijks leven van het stressvolle model zal werken.
Het bijzondere aan haar is dat zij, net als haar collega Melina, nog niet zo lang een vrouw is. Maar het moet gezegd worden dat dit niet bijzonder opvalt en Heidi beschreef haar ook als: “Granaat”.
Goede omstandigheden om iedereen te laten zien hoe zelfverzekerd ze is met haar nieuwe ik.

Wat zegt GNTM deelneemster Giuliana over zichzelf?

Giuliana zegt dat ze veel praat, vooral veel onzin. Grappig, gek en maf, maar toch lief en schattig. Ze houdt vooral van haar ogen.

Wat kan Giuliana verwachten van de make-over?

Zij heeft een mooie, lange, golvende manen, die haar exotische type perfect onderstrepen. Ik denk niet dat Heidi hier veel zal veranderen.

Haar doel bij GNTM?

Haar doel bij GNTM is om goed op te schieten met haar mede-deelnemers en natuurlijk om te winnen.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Heeft Giuliana een vriendje?

Officieel, heeft Giuliana geen vriendje.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon:

[shortcode-variabelen slug=”gntm”]