Romina GNTM Kandidaat 2017

Romina zit bij de Top 20 ! Zij heeft dus een ticket voor LA en de Model Villa en zal daar haar Team Weiß en de heer Michalsky vertegenwoordigen. Ze is zeer gemotiveerd. We nemen een kijkje bij kandidaat Romina, die niet zonder ervaring en contacten meedoet. Wij hebben alle belangrijke informatie van voor u samengevat. Klik hier om terug te gaan: Germany’s Next Topmodel 2017.

Heeft Romina een kans om te winnen?

Haar ervaring in de modellenwereld geeft haar een stapje voor op de andere meisjes. We zullen zien of ze deze kans benut voordat de anderen haar inhalen.

Wat zegt GNTM deelneemster Romina over zichzelf?

De 20-jarige komt niet naar de show zonder ervaring. Ze heeft al voor de camera gestaan voor tijdschriften en lookbooks, maar ze mocht ook lopen op de Fashion Week en niet voor zomaar iemand, maar voor jurylid Michael Michalski.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Wat is Romina in privé?

Romina houdt van plezier in haar privé-leven. Ze houdt van winkelen en geeft al haar geld uit aan kleren. Het modeslachtoffer woont in Hambrücken bij Karlsruhe.

Wat kan Romina verwachten van de make-over?

Ik denk dat Romina de make-over kan doen zonder zich zorgen te maken. Haar lange bruine haar past bij haar en maakt haar look compleet.

Welke stijl draagt Romina?

Romina’s stijl is gewaagd en chique. Ze combineert basisstukken met highlights om haar heel eigen look te creëren.

Heeft Romina een vriendje?

Officieel, heeft Romina geen vriendje.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: