Chaline GNTM Kandidaat 2017

GNTM 2017 – Chaline wil het maken, ze wil Germany’s Next Topmodel worden! We nemen een kijkje bij de kandidaat Chaline! Ze is van Hannover 16 jaar jong en daarmee het kuiken van het seizoen. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Eruit geschopt!

Helaas kon Chaline Heidi niet overtuigen bij de 2e beslissingswandeling en kreeg daarom geen foto en geen ticket naar LA.

Wordt Chaline de GNTM winnaar van 2017?

Chaline heeft roodblond haar, groengrijze ogen en is sinds kort van haar beugel af. Sindsdien heeft ze veel meer zelfvertrouwen gekregen en nu wil ze dat aan iedereen laten zien.
Zal ze de jury overtuigen met haar nieuwe zelfvertrouwen?

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Wat zegt GNTM deelneemster Chaline over zichzelf?

Chaline is zeer spontaan, open en heeft een hekel aan verveling. Zij kwam ook spontaan naar de casting en wil zien wat er gebeurt. Ze geeft toe dat ze niet noodzakelijk de meest punctuele is. Maar punctualiteit is het allerbelangrijkste van modellenwerk – zal dat haar ondergang worden?

Wat is Chaline privé?

Angelina heeft een sterke band met haar moeder. De twee zijn als beste vrienden en gaan vaak samen winkelen of kletsen gewoon op het balkon.

Wat kan Chaline verwachten van de make-over?

Haar rode haar zal er waarschijnlijk geen deel van uitmaken, omdat het haar onderscheidt van de massa.
Misschien wordt er iets veranderd aan de snede.

Welke stijl draagt Chaline?

Chaline draagt graag jeans en een casual topje. In combinatie met een leren jack is haar look compleet.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: