Victoria’s Secret: Modeshows en hoogtepunten van het merk

Victoria Secret – Het merk Victoria’s Secret staat bekend om haar lingerie- en ondergoedcollecties, die worden gepresenteerd door de beroemdste en mooiste modellen. Victoria’s Secret staat voor vrouwelijke, verleidelijke en sexy lingerie. Het merk wil ervoor zorgen dat vrouwen over de hele wereld zich zelfverzekerd en mooi voelen. In dit artikel vind je interessante inzichten in de beroemde modeshows en speciale beelden van achter de schermen.

Victoria’s Secret modeshows: engelen en wereldsterren

Victoria’s Secret staat bekend om haar legendarische modeshows, die van 1995-2018 jaarlijks plaatsvonden. Modellen presenteerden de lingerie van het merk op de catwalk, begeleid door live muziek van de populairste artiesten. De shows werden vaak gehouden op spectaculaire locaties en stonden bekend om hun uitgebreide podiumdecoraties, spectaculaire outfits en de deelname van beroemde modellen.

De Victoria’s Secret modeshows hebben niet alleen prachtige modellen, maar worden ook beschouwd als een entertainmentevenement van topklasse. Sterren als The Weeknd, Justin Bieber, Ariana Grande en Rihanna hebben al opgetreden tijdens de modeshows en zowel de modellen als het grote publiek in de hal en voor de tv in vervoering gebracht. Bekijk het optreden van The Weeknd in Parijs hier.

De fantasiebeha: het hoogtepunt van elke modeshow

De Fantasy Bra van Victoria’s Secret is een van de beroemdste stukken uit de lingeriecollecties van het merk. De Fantasy Bra is een op maat gemaakte beha die vaak versierd is met diamanten, edelstenen en andere kostbare materialen. Elk jaar wordt er een nieuwe fantasiebeha geïntroduceerd, gepresenteerd door een van de “Victoria’s Secret Angels” tijdens de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show. De Fantasy Bra is vaak het hoogtepunt van de show en wordt door velen beschouwd als het duurste en meest luxueuze stuk ondergoed ter wereld.

Victoria’s Secret: inzichten achter de schermen

Een Victoria’s Secret Fashion Show is een van de meest glamoureuze en spannende evenementen in de modewereld. Maar wat gebeurt er eigenlijk achter de schermen van deze spannende show? Bekijk een Behind The Scenes-video met exclusieve inzichten in de voorbereidingen en het verloop van de Victoria’s Secret Fashion Show – bekijk van dichtbij hoe de modellen zich voorbereiden op de catwalk, hoe make-up en haar worden gestyled en hoe de laatste repetities in Parijs plaatsvinden.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Victoria’s Secret Angel privé: Beroemde modellen op YouTube

Sommige modellen laten zichzelf graag persoonlijk zien en delen inzichten uit hun dagelijks leven op YouTube. Taylor Hill werd al snel een van de beroemdste Victoria’s Secret Angels en verscheen in totaal in zeven Victoria’s Secret modeshows. Ze is een van de meest gewilde modellen in de industrie en heeft voor talloze andere merken en ontwerpers gewerkt.

In deze video volgen fans Victoria’s Secret model Romee Strijd terwijl ze zich voorbereidt op de Shanghai Fashion Show. Romee Strijd begon haar modellencarrière op 16-jarige leeftijd en werd al snel geselecteerd als een van de nieuwe Victoria’s Secret Angels en maakte haar debuut tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. Ze liep in totaal zes modeshows en was ook het gezicht van campagnes voor het merk.

Populaire modellen Kendall Jenner en Gigi Hadid delen inzichten van backstage bij de Victoria’s Secret Fashion Show in Parijs in deze video. Zowel Kendall Jenner als Gigi Hadid hebben bijgedragen aan de populariteit van Victoria’s Secret. Ze zijn vaak geprezen om hun natuurlijke schoonheid, professionaliteit en hun vermogen om de laatste mode- en beautytrends te zetten.