Eva Kinscher GNTM-kandidaat 2017

Eva strijdt samen met haar 30 medekandidaten in het 12e seizoen van Germany’s next Topmodel! Maar niet alleen de modellen zijn dit jaar weer nieuw, ook de jury. Heidi Klum heeft dit jaar 3 mannen aan haar zijde. Naast Thomas Hayo en Michael Michalski is dit jaar ook Wolfgang Joop weer van de partij. Wij hebben wat onderzoek gedaan naar Eva en een heleboel interessante details voor u op een rijtje gezet.

Heeft Eva een kans om te winnen?

Ik denk dat Eva’s atletisch vermogen en motivatie haar een goede kans geven om te winnen.

Wat zegt GNTM deelneemster Eva over zichzelf?

Eva is een heel open en gelukkig mens. Zij en haar tweelingzus Sophie besloten na een speling van het lot iets te veranderen en belandden op GNTM.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Wat is Eva in privé?

In haar privé-leven is Eva erg close met haar familie en vooral met haar tweelingzus Sophie. De twee verloren hun moeder kort voor het begin van het seizoen en willen nu een risico nemen. De studente is al 5 jaar gelukkig samen met haar vriend en woont zelfs al 4 jaar met hem samen.

Wat verwacht Eva tijdens de make-over?

Zal haar lange blonde haar moeten afsterven zoals de kandidaat en winnares van vorig jaar, Kim? Of is Heidi barmhartig met haar?

Welke stijl draagt Eva?

Eva heeft een casual stijl. Combineer basisstukken en bij speciale gelegenheden kunt u ook een ongewoon IT-stuk dragen.

Heeft Eva een vriendje?

Eva is al met haar vriend samen sinds ze 19 was. Ze wonen zelfs al 4 jaar samen. Hij steunt haar in alles en is er altijd voor haar.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: