Milena Budde GNTM Kandidaat 2017

Milena is een van de 31 aspirant topmodellen in het 12e seizoen van Germany’s Next Topmodel! De eerste shows van het nieuwe seizoen zullen uitwijzen of Heidi Klum, Thomas Hayo, Michael Michalsky en Wolfgang Joop tot het volgende topmodel zullen maken. Laten we kandidaat Milena eens van dichterbij bekijken! Milena is 19 jaar oud en heeft een echte passie voor tatoeages. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017

Eruit geschopt!

Helaas kon Milena Heidi niet overtuigen bij de 2e beslissingswandeling en kreeg daarom van Heidi geen foto en geen ticket naar LA.

Heeft Milena een kans om te winnen?

Milena is een echte vechter! Een kwaliteit die haar waarschijnlijk helpt om te winnen? Ze heeft echter één speciaal ding: ze is transgender!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Wat zegt GNTM deelneemster Milena over zichzelf?

Melina wil een einde maken aan vooroordelen. Zij ziet haar toekomst op de catwalk van een modeweek of als visagiste.

Hoe is Milena in privé?

Angelina is een echte vechter en heeft een echte fabel voor tatoeages. Ze heeft spreuken getatoeëerd als ‘Blijf vechten’ of ‘Blijf sterk’ om te laten zien dat ze zich nooit door de dingen laat klein krijgen. Al haar tatoeages staan voor moeilijke tijden in haar leven.
Ze tekent graag en is erg creatief. Ze leest ook graag anime.

Wat kan Milena verwachten van de make-over?

Milena’s haar moet misschien ook weg, een nieuw kapsel zou haar zeker nog meer doen opvallen.

Welke stijl draagt Milena?

Angelina kleedt zich nogal onopvallend, maar toch valt ze op met haar tatoeages.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: