Deborah Lay GNTM Kandidaat 2017

Deborah vliegt met ons mee naar LA! De modelvilla is binnen handbereik en ook voor Deborah gaat de droom in vervulling. Ze overtuigde Heidi met haar optreden en haar foto’s en verdient het dus echt om naar de villa te verhuizen. . We nemen een kijkje bij Deborah! Het jonge Keulse meisje staat precies in het midden van het veld met haar 21 jaar. Niet te jong, niet oud. Thuis, echter, is ze het onderdeurtje van het nest. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Eruit geschopt!

Het was al niet genoeg voor Deborah in aflevering 4. Zij is een van de 6 deelnemers en is de enige die door Heidi naar huis is gestuurd. Zo snel eindigt haar droom van de titel!

Heeft Deborah een kans om te winnen?

Deborah geeft toe dat ze nog nooit op hoge hakken heeft gelopen. Dit heeft al aan enkele deelnemers het leven gekost. Anderen daarentegen hebben punten kunnen scoren met een gestage verbetering en hebben het ver geschopt.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

GNTM Special – Onze top kandidaten voor de finale

Wat zegt GNTM deelneemster Deborah over haar deelname?

Met haar deelname, wil ze over haar schaduw heen springen en het aan iedereen bewijzen. Ze gelooft in zichzelf en denkt dat ze het ver zal schoppen.

Hoe is Deborah in privé?

Deborah volgt momenteel een stage in de gezondheids- en schoonheidssector. Ze is een grote fan van piercings en tatoeages en een groot familiemens. Ze zou graag een grote familie hebben als ze groot is.

Wat kan Deborah verwachten van de make-over?

Deborah heeft half lange korte krullen. Heidi zal zeker meer pep in haar haar brengen. Misschien met een kleurtje of een andere snit?

Welke stijl draagt Deborah?

Deborah draagt graag comfortabele kleren, zoals jeans en sportschoenen. Ze heeft het niet zo op hoge hakken.

Deborah op Instagram en Snapchat?

  • Deborah Instagram: debbyllay
  • Deborah Snapchat: debbylay95

Heeft Deborah een vriendje?

Officieel, heeft Deborah geen vriendje.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: