Melina GNTM Kandidaat 2017

Melina heeft het gehaald! Niet alleen is zij het eerste transgender model dat meedoet aan GNTM, ze heeft ook een ticket naar LA gekregen van Heidi. Tot dusver heeft zij zich een onervaren model getoond, maar zij haalt haar achterstand snel in en leert snel. Haar motivatie helpt haar, want deelneemster Melina heeft al veel moeilijke momenten in haar leven overwonnen. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

NIEUWSUITZENDING MELINA

Eruit geschopt in aflevering 2?

Een van de 2 transgender modellen Melina Budde zou al in aflevering 2 zijn geëlimineerd. De 19-jarige werd door Bild gespot op het Berlinale-feest, niet als gast, maar als serveerster. Hier onthult ze dat ze pas naar Berlijn is verhuisd en nu haar hoofd boven water moet houden met tijdelijke baantjes nadat ze Duitslands volgende Topmodel is geworden. Ze heeft het modellenwerk echter nog niet opgegeven.

Zal Melina de GNTM winnaar 2017 worden?

Als ze in GNTM net zo hard vecht als ze in haar leven heeft gedaan, zal niets de knappe 19-jarige in de weg staan.

Wat zegt GNTM deelneemster Melina over zichzelf?

Melina is een persoon die zich nergens voor schaamt. Gezichten trekken, grapjes maken, dat is haar ding. Ze is heel direct en open en spreekt soms ook haar mening uit,

Hoe is Melina’s privé-leven?

Ondanks de grappige omslag, gaat er een moeilijk verleden onder schuil. De 19-jarige overwint dit met tatoeages, zoals een op haar pols met de woorden: ‘blijf sterk’. Maar het zijn niet alleen haar vele tatoeages die haar bijzonder maken, maar ook haar neuspiercings en haar tunnels in haar oren. Ze is op GNTM om aan iedereen te bewijzen wat ze kan.

Wat kan Melina verwachten van de make-over?

Ik denk dat Melina’s kapsel nog wat werk nodig heeft. Op dit moment is het nogal gewoontjes. Heidi zal iets speciaals voor haar verzinnen.

Haar handelsmerk – de tatoeages

Haar tatoeages zijn erg belangrijk voor Melina, vooral het opschrift dat haar onderarm siert: ‘als je nooit breekt, weet je nooit hoe je jezelf weer in elkaar moet zetten’. Maar ook staan er op beide polsen teksten als: “blijf vechten” en “blijf sterk”. De 19-jarige is een echte vechter en wil haar droom verwezenlijken om thuis te zijn op de catwalks van deze wereld.

Heeft Melina een vriendje?

Melina is officieel vrijgezel, maar het is niet te zeggen welke geheimen er tijdens het seizoen naar buiten zullen komen.

Melina op Instagram

Verdomde meid! ?? . #germanysnexttopmodel #gntm2017 #gntm

Een bericht gedeeld door Melina (@melina.topmodel.2017) op 5 mrt 2017 om 12:41 pm

Vandaag wordt het diiiirrttyyy! Ben je opgewonden? ?? #gntm #teammelina #topmodel ©ProSieben/ Micah Smith

Een bericht gedeeld door Melina (@melina.topmodel.2017) op 9 mrt 2017 om 3:48am

Melina staat in de top 9 van het social media klassement!!!

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon:

[shortcode-variabelen slug=”gntm”]