Carina GNTM Kandidaat 2017

Carina is binnen! Zij behoort tot de top 20 en heeft daarom ook een ticket voor LA en de modellenvilla gekregen. Ze overtuigt Heidi met haar optreden en geeft altijd 200%. Heidi is opgewonden en heeft tot nu toe geen kritiek op haar gehad. We nemen een kijkje bij kandidaat Carina! De jonge studente woont momenteel in Parijs en leeft haar levensstijl met volle teugen.

Heeft Carina een kans om te winnen?

Haar uiterlijk spreekt voor zich, maar haar persoonlijkheid zou haar bij veel taken en ook bij de andere kandidaten in de weg kunnen zitten. Toch geeft ze altijd 200% en overtuigt Heidi!

Carina: Nu al een van de meest gezochte kandidaten op het net na aflevering 1

Of zij een van de favorieten van de kijkers was of dat het kwam door haar zeer zelfbewuste manier van doen is nog niet duidelijk, maar toch is zij na de eerste aflevering al een van de meest gewilde kandidaten op het net en neemt zij meteen de 5e plaats in. Ze wordt in de rangschikking vergezeld door Brenda, Celine, Greta en Julia St.

Wat zegt GNTM deelneemster Carina over zichzelf?

Carina woont en studeert momenteel in Parijs. Ze zegt over zichzelf dat ze een heel speciaal iemand is en niet altijd met iedereen overweg kan. Haar grote zelfvertrouwen en haar belangstelling voor merkkleding, luxe en een levensstijl die wordt gekenmerkt door geld, succes en glamour maken van haar een zeer ongewone persoonlijkheid.

Hoe is Carina’s privé-leven?

In haar privé-leven is Carina erg avontuurlijk. Of het nu gaat om het Parijse nachtleven of winkelen, ze is er altijd voor in. Ze gaat alleen naar de hipste clubs en beknibbelt ook niet op de kwaliteit van haar kleding. Na haar werk voor Karl Lagerfeld is de kwaliteit van merkkleding zoals Louis Vouitton en Gucci erg belangrijk voor haar. Maar ze neemt haar studies ook serieus en heeft er zelfs Justin Bieber voor laten staan!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Wat kan Carina verwachten van de make-over?

Haar lange bruine haar is heilig voor haar. Maar wat Heidi ermee van plan is, kan tot meer dan alleen drama leiden.

Na aflevering 4 is dit geheim onthuld! Carina is blond en haar haar is ook een stuk korter. Ze was er niet blij mee, maar ze kan ermee leven en wij denken dat het haar goed staat en haar alleen maar zal helpen op weg naar de titel Germany’s next Topmodel 2017!

Carina op Instagram & Co.

Hier vindt u Carina online ….

Welke stijl draagt Carina?

Carina draagt alleen merkkleding. Van Louboutin tot Louis Vuitton, alles wat een winkel op de Champs-Élysées heeft, is in haar garderobe te vinden.

Heeft Carina een vriendje?

Nee, Carina heeft geen vriendje.

Carina staat in de top 9 van het social media klassement!!!