Sophie GNTM Kandidaat 2017

Sophie doet samen met 30 andere modellen mee aan het 12e seizoen van Germany’s Next Topmodel! Een van hen is zelfs haar tweelingzus. Of Heidi Klum, Thomas Hayo, Michael Michalsky en Wolfgang Joop de twee tot de finale laten doordringen, zullen we in de komende weken zien. Laten we eens een kijkje nemen bij deelneemster Sophie! Met haar 24 jaar is ze een van de oudste deelnemers aanen ze is niet alleen gekomen. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel Special 2017.

Heeft Sophie een kans om te winnen?

Sophie heeft zich aangemeld met haar tweelingzus ‘Eva’. Ze zien elkaar nog niet als concurrenten, maar twee deelnemers met precies hetzelfde uiterlijk zullen de grootste concurrentie zijn in welke baan dan ook. We zullen zien wie de betere zal zijn en dichter bij de titel zal komen.

Wat zegt GNTM deelneemster Sophie over zichzelf?

Sophie is met 24 jaar een van de oudste deelneemsters. Maar nadat haar moeder in juni 2016 overleed, wil Sophie gewoon iets nieuws en unieks meemaken en ziet ze in GNTM de kans om dat te doen. Deze speling van het lot heeft haar sterker gemaakt en zij koestert elke dag dat zij mag deelnemen. Ze ziet zichzelf als erg vrolijk en gelukkig.

Wat kan Sophie verwachten van de make-over?

Ze heeft heel mooi maar gewoon haar. Ik denk dat Heidi haar een complete make-over zal geven, vooral zodat zij en haar zus meer van elkaar verschillen.

Welke stijl draagt Sophie?

Sophie draagt een coole look die past bij haar leeftijd. Eenvoudig maar stijlvol.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Heeft Sophie een vriendje?

Officieel, heeft Sophie geen vriendje.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon:

[shortcode-variabelen slug=”gntm”]