Helena GNTM Kandidaat 2017

Helena zit bij de top 20! Zij heeft een ticket voor LA en de Model Villa en zal daar haar team Schwarz en Thomas vertegenwoordigen. Ze is zeer gemotiveerd. We hebben Helena onderzocht en veel interessante details voor je verzameld. Klik hier om terug te gaan: Germany’s Next Topmodel 2017.

Eruit geschopt!

Helena besloot tegen de make-over in aflevering 4 en dus tegen verdere deelname aan GNTM. Daarom schopte ze zichzelf eruit en vloog terug naar huis.

Wordt Helena GNTM winnares 2017?

Helena is zeer gemotiveerd. Ik ben benieuwd of de motivatie genoeg is om te winnen.

Wat zegt GNTM deelneemster Helena over zichzelf?

De 18-jarige Zwitser is een echt multitalent. Zij gaat naar een muziekschool in Luzern en heeft daar vakken als dans, acteren en zingen.

Hoe is Helena’s privé-leven?

Helena is slim, vrolijk en sportief. Ze is zeer gemotiveerd om haar droom te verwezenlijken en van al haar hobby’s haar beroep te maken. Van acteren tot dansen, van zingen tot modellenwerk, zij wil haar droom waarmaken en deze talenten fulltime nastreven.

Wat kan Helena verwachten van de make-over?

Helena’s look wordt gecompleteerd door haar bruine haar. Ik denk niet dat Heidi schokkende veranderingen aan haar zal aanbrengen.

Helena op Instagram & Co.

Hier kan je Helena online vinden

  • Helena Instagram

Welke stijl draagt Helena?

Helena heeft een leuke en sportieve stijl. Sneakers en korte topjes zijn er in overvloed in haar garderobe.

Heeft Helena een vriendje?

Officieel heeft Helena geen vriend, maar we zijn benieuwd naar haar privé-leven in de loop van het seizoen.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: