Greta Faeser GNTM-kandidaat 2017

Greta heeft het gehaald! Top 20, LA, Model Mansion. Ze is niet alleen een van de beste, maar ook een publiekslieveling. Elke pose past en het lopen is geen probleem voor haar. Als het zo doorgaat, staat haar niets meer in de weg. Laten we eens kijken naar kandidaat Greta! De 20-jarige groeide op in Bad Homburg en is onlangs verhuisd naar Hamburg. Ze werkt als hostess in Tim Mälzer’s restaurant. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Heeft Greta een kans om te winnen?

Greta: Nu al een kanshebber voor de overwinning na aflevering 1

Op het net, pakt Greta de derde plaats op de trap. Na de eerste uitzending was zij al een van de meest gezochte kandidaten op het net. Laten we hopen dat het genoeg zal zijn voor een plaats op het podium van de winnaars in het programma. Ze staat in de Top 5 samen met Brenda, Celine, Julia St. en Carina.

Wat zegt GNTM deelneemster Greta over zichzelf?

Greta beschrijft zichzelf als casual, cool en altijd in een goed humeur. Slecht humeur? Slechts zelden met haar.
Haar grootste eigenschap is dat ze zich laat meeslepen. Als haar vriend bijvoorbeeld ‘s morgens zijn gsm uit heeft en Greta hem wil bereiken, vergeet ze snel haar ontspannen kant en wordt ze een echte diva,

Wat doet Greta in haar privé-leven?

Angelina werkt twee keer per week als uitzendkracht. Haar grootste hobby’s op dit moment zijn chillen en eten. Niet bepaald typische hobby’s voor een aspirant-model.

Welke stijl draagt Greta?

Greta hoopt interessante mensen te ontmoeten en dichter bij haar droom te komen om model te worden.

Heeft Greta een vriendje?

JA! Greta heeft een vriend en is helemaal gek van hem, zoals ze toegeeft in een interview met Prosieben.

Greta staat in de top 9 van het social media klassement!!!

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: