Rebecca Mir – De ex-GNTM deelneemster vecht haar weg naar de top

Wanneer is het vervelender om te falen dan vlak voor de eindstreep? Rebecca Mir moest het 6e seizoen van Germanys next Topmodel als runner-up verlaten. Achteraf gezien is Rebecca veel succesvoller dan haar toenmalige concurrente en winnares Jana Beller. Rebecca heeft bewezen dat ze geboren is om in het publieke oog te lopen!

Model, presentatrice en echtgenote

Rebecca heeft een gezicht dat iedereen bekend voorkomt. Het is moeilijk om de 26-jarige niet te kennen, want ze wordt niet alleen geboekt voor diverse catwalk- en reclameklussen, maar is ook presentatrice van vele zeer bekende tv-shows.

Haar jeugd – gekenmerkt door ambitie

Rebecca is geboren in Aken op 23 december 1991. Haar moeder is Duitse en haar vader komt oorspronkelijk uit Afghanistan. Rebecca was altijd ijverig op school, ze ging naar het St.-Michael-Gymnasium, maar stopte toen vroegtijdig met school voor een deelname aan de GNTM casting show. Naast school heeft het meisje een zes maanden durende modellenopleiding gevolgd. Toch wilde ze altijd haar A-levels inhalen. Het was belangrijk voor haar om niet te vertrouwen op haar uiterlijk en succes. Nadat ze tweede was geworden in GNTM, stond Rebecca in vuur en vlam om nog meer te creëren.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

https://www.instagram.com/p/BkqK4Cbg_KX/

Rebecca’s successen – GNTM, modellenbaantjes & danssuccessen

Kort na de casting show mocht Rebecca meelopen op de Mercedes Benz Fashion Week en mode presenteren van Lena Hoschek en Minx en Jorge Gonzalez. Dat was nog maar het begin van al het goede. Even later mocht ze voor de ontwerper Christian Siriano lopen tijdens de New York Fashion Week. Onderweg was ze te zien op de covers van Cosmopolitan, GQ en TV Spielfilm. Rebecca wordt bijzonder vaak geboekt door Duitse ontwerpers. Ze loopt vaak op de Mercedes Benz Fashion Week voor verschillende labels. Rebecca heeft ook deelgenomen aan Let’s Dance. Hoewel ze slechts tweede werd in deze show, ontmoette ze en werd ze verliefd op haar danspartner Massimo Sinató. Haar vriend werd haar echtgenoot op 27 juni 2015. Rebecca mag ook steeds weer backstage presenteren bij de finale van GNTM. Op 30 juli 2012 presenteerde het succesvolle model voor het eerst het tv-programma taffee op ProSieben en blijft bij deze baan. Ze is gewoon een multi-talent; ze heeft ook in drie verschillende tv-series gespeeld. Sindsdien kan Rebecca zich nauwelijks nog redden van klussen. De 26-jarige is ongelooflijk gewild in beide industrieën.

https://www.instagram.com/p/BjxivZVgASb/

https://www.instagram.com/p/BkiY31sAuYu/

Rebecca & Massimo’s familie planning – Willen ze een baby?

Sinds Rebecca na een relatie van twee jaar een aanzoek kreeg van haar vriend Massimo Sinató, zijn de twee gelukkig getrouwd. Ze hebben nog geen kinderen, maar wel een hond die ze duidelijk overal liefhebben. Hun hond, een Goldendoodle, heeft zelfs haar eigen Instagram account: Macchia Instagram. Zo zijn er steeds nieuwe foto’s van de activiteiten die Rebecca met de hond onderneemt. Rebecca laat zelfs haar hond Macchia zien tijdens behendigheidstraining. Maar het zal niet lang duren voor ze een baby krijgen. In een interview met “Promiflash” onthult haar man: “We zijn allebei verliefd, we zijn in de wolken, we zijn dolgelukkig. Ergens in de komende jaren gaan we een gezin stichten.” Laten we zien wanneer het zover is. De fans kijken er echter al naar uit. Dat laten ze heel duidelijk zien op onder andere Massimo’s Instagram-account. De trotse echtgenoot blijft maar mooie foto’s posten met zijn vrouw. Fans reageren er steeds vaker op met babywensen.

https://www.instagram.com/p/BYREdf6B1Fl/

Insider tips van Rebecca

Model, presentatrice en actrice zijn is niet altijd makkelijk. Je moet altijd gestyled en voorbereid zijn. Trouwens, zo’n mooi lichaam krijg je niet vanzelf. Rebecca gaat 2-3 keer per week naar de sportschool voor haar droomlichaam. Ze houdt ook van standaard dansen met haar man. Haar geheime tip voor mooie, slanke benen is altijd squads geweest, zoals ze toegeeft in een interview met Cosmopolitan.

De lezers van FHM hebben Rebecca uitgeroepen tot nummer 1 van de 100 meest sexy vrouwen ter wereld. Rebecca is een ongelooflijke powervrouw die zo’n beetje alles heeft bereikt wat je je maar kunt wensen. Nu heeft Rebecca het geluk om een nieuwe dansshow te presenteren op ProSieben. Het doel van de deelnemers is om een van de vier juryleden te overtuigen om door te gaan. Deze nieuwe serie zal in 2019 worden uitgezonden. Om je op de hoogte te houden van Rebecca’s carrière, is hier haar Instagram-account voor jou. Rebecca Instagram.