Elisa GNTM Kandidaat 2017

Elisa en 30 andere aspirant-modellen doen mee aan het 12e seizoen van Germany’s Next Topmodel! De eerste shows van het nieuwe seizoen zullen uitwijzen of zij de jury kan overtuigen van haar modellerende kwaliteiten. Laten we kandidaat Elisa eens nader bekijken! De 16-jarige komt uit de buurt van Berlijn en is eigenlijk een schoolmeisje. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Eruit geschopt!

De GNTM chick Elisa moest de show al in aflevering 2 verlaten. Ze was niet overtuigend bij de eerste beslissingswandeling op volle zee.

Heeft Elisa een kans om te winnen?

Elisa is mega zelfverzekerd en dat op slechts 16 jarige leeftijd. Ik denk dat ze een grote kans heeft om ver te komen.

Wat zegt GNTM deelneemster Elisa over zichzelf?

Elisa beschrijft zichzelf als een echte zonneschijn. Ze lacht veel en graag. Ze infecteert haar medemensen snel met haar wrange lach. Zij doet mee aan Germany’s Next Topmodel omdat zij ervan overtuigd is dat zij precies de juiste kwaliteiten heeft voor het modellenbestaan! Haar rolmodellen zijn Gigi Hadid en Cara Delevigne.

Hoe is Elisa in privé?

Ze is een echte ballenknaller en haar absolute handelsmerk is haar lach. Zij houdt van reizen en nieuwe mensen ontmoeten uit alle landen.

Wat kan Elisa verwachten van de make-over?

Haar haar mist dat bepaalde iets. Ik denk dat Heidi hier veel zal veranderen.

Heeft Elisa een vriendje?

Officieel, heeft Elisa geen vriendje.

Elisa op Instagram & Co.

  • Instagram: _elisawe
  • Snapchat: elisaweihmann

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: