Brenda GNTM Kandidaat 2017

Brenda heeft het gedaan! LA en de Model Villa. Heidi gaf haar ook een van de felbegeerde kaartjes, want Brenda overtuigt gewoon met haar grappige maniertjes en haar optredens! Hier is een kleine blik op de kandidaat! De Berlijnse is 23 jaar oud en werkt fulltime als verkoopster van verzekeringen. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Wordt Brenda de winnaar van GNTM 2017?

Zij is ook een van de oudere. Brenda houdt van haar grootte en haar ogen. Ze wil meer zijn dan een “gigantische giraffe”. Ze is erg gemotiveerd om haar modellenpotentieel te tonen in spannende shoots. Ik denk dat ze een goede kans maakt.

Brenda: Nu al een kanshebber voor de overwinning na aflevering 1

Na de eerste aflevering was Brenda veruit de meest gezochte kandidaat op het net. Is dit een goed voorteken voor haar en zal zij ook de eerste plaats in de show bemachtigen? Ze leek in ieder geval bijzonder goed over te komen bij de kijkers. Ze staat in de top 5 samen met Julia St., Celine, Greta en Carina.

GNTM Special – Onze top kandidaten voor de finale

Wat zegt GNTM deelneemster Brenda over zichzelf?

Ze wil ook Duitslands volgende Topmodel gebruiken om een rolmodel te zijn voor de meisjes daarbuiten. Is niet bang en durft anderen te benaderen.

Hoe is Brenda in privé?

Brenda is zeer actief op sociale media en heeft al een kleine fanbase opgebouwd, met al bijna 17 k op Instagram. Ze droomt van een leven met glitter en glamour.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Wat kan Brenda verwachten van de make-over?

Brenda heeft lang zwart haar, wat haar perfect staat. Maar ik kan me voorstellen dat Heidi er nog een paar centimeter af zou willen knippen.

Welke stijl draagt Brenda?

Brenda volgt elke trend en is erg stijlvol. Op haar Instagram-profiel laat ze zich ook graag zien in sexy jurkjes.
Met haar figuur, natuurlijk, geen probleem.

Heeft Brenda een vriendje?

Officieel heeft Brenda geen vriendje.

Brenda op Instagram & Co.

Je kunt Brenda hier online vinden.

  • Leticia Instagram: _brendablack_
  • Snapchat: brendaniica

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: