Victoria GNTM Kandidaat 2017

Victoria neemt deel aan het 12e seizoen van Germany’s next Topmodel met haar 30 mede-deelneemsters. Of Heidi Klum, Thomas Hayo, Michael Michalski of Wolfgang Joop de GNTM-winnaar zal worden, is nog niet beslist. Wij blijven nieuwsgierig en hebben alle details over het nieuwe seizoen en Carina al voor u op een rijtje gezet. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Eruit geschopt!

De brutale rapper moest de show al in aflevering 2 verlaten. Ze was niet overtuigend in de eerste beslissingswandeling op volle zee.

Wordt Victoria GNTM winnares 2017?

De vraag is of zij niet nog te jong is om zo’n show te winnen, maar ik zou haar kans op de overwinning niet uitsluiten.

Wat zegt GNTM deelneemster Victoria over zichzelf?

De 16-jarige student is een van de jongste, maar ook een van de luidruchtigste van het nieuwe seizoen. Ze is zelfverzekerd, funky en houdt van gevaar. Ze skateboardt, speelt keyboard en houdt van The Simpsons. Zij is ook enthousiast over hiphopmuziek en de levensstijl die door de artiesten wordt vertegenwoordigd. Truttige meisjes en grieten zijn niets voor haar.

Wat is Victoria in privé?

In haar privé-leven speelt ze graag muziek en gaat ze graag buiten skateboarden. Maar haar familie is ook heel belangrijk voor haar, vooral haar moeder, die haar in alles steunt.

Wat kan Victoria verwachten van de make-over?

Haar haar is haar handelsmerk. Lang, krullend en dik. Wat Heidi ervan vindt en of Victoria een ander type krijgt, valt nog te bezien.

Welke stijl draagt Victoria?

Victoria’s stijl is erg casual. Gezellige kleren, petten en gympen. Alles waar je mee kunt skaten, vind je ook in haar garderobe.

Heeft Victoria een vriendje?

Officieel heeft ze geen vriendje. Maar wat we in de loop van het seizoen over haar te weten zullen komen, is nog niet bekend.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: