Sindy GNTM Kandidaat 2017

GNTM 2017 – Sindy is ook al doorgedrongen tot de Top 31 van het 12e seizoen van German’s Next Topmodel. De eerste shows van het nieuwe seizoen zullen uitwijzen of Heidi Klum, Thomas Hayo, Michael Michalsky en Wolfgang Joop het volgende topmodel zullen worden. Laten we eens een kijkje nemen bij kandidaat Sindy! De 20-jarige uit Stuttgart studeert momenteel nog en heeft al twee keer eerder op GNTM gestaan! Nu wil ze het aan iedereen bewijzen.

Heeft Sindy een kans om te winnen?

Sindy doet nu voor de 3e keer mee aan Germanys next Topmodel. Helaas is het mooie meisje uit Stuttgart bij haar eerste poging niet ver gekomen.
Ze deed het beter bij haar tweede poging, maar deze keer is ze ervan overtuigd dat ze de winnaar zal zijn.
Of ze het echt haalt, zal de komende weken blijken – zoals we weten, komen alle goede dingen in drieën.

Wat zegt GNTM deelneemster Sindy over zichzelf?

Sindy zegt over zichzelf dat ze een mafkees is en een echte kletskous. Ze geeft ook toe dat ze niet altijd de aardigste is.
Dus de bitchoorlog is al voorgeprogrammeerd.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Hoe is Sindy privé?

Sindy draagt steeds andere pruiken, zodat ze zichzelf steeds opnieuw kan transformeren. In haar interview video voor Prosieben, heeft ze alleen al 2 verschillende kapsels. Van een lange zwarte manen tot kleurrijke cornrows. Met Greta, kan alles. Maar Sindy heeft niet alleen boven afwisseling nodig, ze heeft ook beneden afwisseling nodig, want Sindy heeft een echte schoenentic. Ze raakt snel verveeld en heeft constant afwisseling nodig. Dat zal ze zeker verwachten in GNTM en als aspirant-model.

Welke stijl draagt Sindy?

Van stoer tot elegant, Sindy stopt nergens voor – zoals je kunt zien aan haar meer dan 100 paar schoenen.

Heeft Sindy een vriendje?

Daarover zwijgt ze nog steeds.