Neele GNTM Kandidaat 2017

Neele heeft het tot de modellenvilla in LA geschopt. Samen met de 19 andere kandidaten strijdt zij nu voor de overwinning. Na de eerste shoot out in de geschiedenis van GNTM, komt Neele als winnaar uit de bus, door kandidaat Claudia te verslaan. We nemen een kijkje bij deelneemster Neele, haar hobby’s, haar succes op social media tot nu toe en haar vriend. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Wordt Neele GNTM winnaar 2017?

Met haar atletisch karakter en mooie gezicht heeft ze waarschijnlijk alle voorwaarden om model te worden, maar haar manieren zouden sommige opdrachten in de weg kunnen staan. We zijn benieuwd hoe Heidi en de andere juryleden haar optreden beoordelen.

Deel 2 GNTM Finale 2017! 12 feiten over het nieuwe seizoen!

Wat zegt GNTM deelneemster Neele over zichzelf?

Neele is een zeer zelfverzekerd persoon. Ze heeft al een YouTube-kanaal en is zeer actief op Instagram met bijna 14,7 duizend volgers. Ze is gepassioneerd door sport en haalt haar motivatie en kracht uit haar vriend Oskar, die haar in alles steunt.

Hoe is Neele’s privé-leven?

In haar privé-leven houdt ze van sport, goede voeding en mode. Ze presenteert dit alles aan haar volgers met dagelijkse berichten.

Wat kan Neele verwachten van de make-over?

Het donkerblonde lange haar is leuk, maar niets bijzonders. Ik ben benieuwd hoe Heidi dat zal veranderen.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Neele op Instagram & Co.

Hier kunt u Neele online vinden

Welke stijl draagt Neele?

Neele heeft een leuke stijl. Kleine tasjes, felle kleuren maar ook een stoer it-piece zoals een leren jasje vind je bij haar. Maar ze kan ook anders zijn. Vanwege haar hobby draagt zij vaak sportieve kleding en niet alleen voor de training.

Heeft Neele een vriendje?

Ja, Neele heeft een vriendje. Zij en haar vriend Oskar passen waarschijnlijk in het typische cliché van een Instagram fitnesskoppel.

Neele staat in de top 9 van het social media klassement!!!

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: