Anh GNTM Deelneemster 2017

Anh is één van de top 20 om de modelvilla in LA te betrekken. Zij en een van haar nieuwe vriendinnen Melina, steunen elkaar en hebben veel plezier op de reis! In het 12e seizoen van GNTM zijn er niet alleen nieuwe gezichten te zien, maar ook een verandering in de jury. Dit jaar heeft Heidi Klum 3 mannen aan haar zijde. Naast Thomas Hayo en Michael Michalski, is Wolfgang Joop dit jaar terug. We hebben wat onderzoek voor je gedaan en veel details over Anh gevonden. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Wordt Anh de GNTM winnaar 2017?

Ik denk dat Anh een goede kans heeft om te winnen. Zij is niet alleen zeer gemotiveerd, maar heeft ook al veel ervaring opgedaan als model voordat zij naar GNTM ging. We zijn benieuwd of de 25-jarige de eerste Aziaat zal zijn die de tv-show wint.

GNTM Special – Onze top kandidaten voor de finale

Wat zegt GNTM deelneemster Anh over zichzelf?

Kleurrijk, luid, vrolijk en vol positieve energie, zo omschrijft de 25-jarige Berlijnse zichzelf. Naast haar passie voor sport, houdt ze van lachen en plezier maken. Volgens haar onderstreept haar roze haar haar karakter. Ze is funky en gek maar dat past heel goed bij haar, we zijn benieuwd wat de Aziatische gaat doen met haar kans bij GNTM.

Wat is Anh privé?

Ze is gek, fel en haalt Berlijn door elkaar met haar positieve aard. Zij is ook sportief en zeer gemotiveerd. Dagelijkse training is net zo goed een onderdeel van haar dagelijkse schema als gezond eten. Ze heeft enkele tips die voor haar het belangrijkst zijn: “Voordat we beginnen met trainen, is één ding heel belangrijk: we moeten een doel voor ogen hebben en ons daarop concentreren. Anh vertelt in het Pro7 interview: “Ik heb gekozen voor de gezonde levensstijl.”
Sinds ze deze beslissing heeft genomen, is ze consequent en houdt ze zich aan haar dagelijkse trainingsschema.

Wat kan Anh verwachten tijdens de make-over?

Anh kan niet veel slechts verwachten en ik denk dat ze erg open staat voor nieuwe dingen. Haar roze haar inspireert haar, maar ik zou me kunnen voorstellen dat Heidi een meer natuurlijke look voor haar heeft gepland. Zwart, bruin of blond? We blijven nieuwsgierig.

Zoals te zien in aflevering 4, heeft Heidi een platina blond kapsel voor Anh

Welke stijl draagt Anh?

Anh heeft een coole en nonchalante stijl, zoals je van een echte Berliner zou verwachten. Ze ziet er echter goed uit met veel dingen, of het nu bruin, blond of roze haar is, alles past bij haar.

Heeft Anh een vriendje?

Anh heeft geen vriendje, tenminste niet officieel, maar we zijn benieuwd wat er over haar en haar privéleven wordt onthuld naarmate het seizoen vordert.

Anh behoort tot de top 9 in het social media klassement!!!

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: