Julia GNTM Kandidaat 2017

Julia zit bij de top 20! Zij heeft een ticket voor LA en de Model Villa en zal daar haar team Schwarz en Thomas vertegenwoordigen. Ze is zeer gemotiveerd. Wij hebben wat onderzoek gedaan naar Julia en hebben veel interessante details voor u verzameld op . Klik hier om terug te gaan: Germany’s Next Topmodel 2017.

Wordt Julia GNTM winnares 2017?

Julia is erg stil en verlegen. Dit zou haar in de weg kunnen staan, ondanks haar fysieke vereisten. We blijven benieuwd of ze in de loop van het seizoen uit haar schulp zal kruipen.

Wat zegt GNTM deelneemster Julia over zichzelf?

De 19-jarige Oostenrijkse is een rustig type, maar je kunt veel plezier met haar hebben. Zij is een grote fan van Selena Goemz en heeft de zangeres zelfs in Wenen ontmoet. Ze wil aan iedereen bewijzen wat ze waard is op Duitslands volgende Topmodel.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Wat is Julia privé?

Julia is luidruchtig, grappig en houdt ervan zich privé te amuseren, ook al lijkt zij op het eerste gezicht heel rustig. Haar grootste passie is haar enthousiasme voor de zangeres Selena Gomez.

Wat kan Julia verwachten van de make-over?

Het lange bruine haar hoort bij haar, net als haar elfenoren. Wat denkt Heidi ervan?

Julia op Instagram & Co.

Hier vindt u Julia online ….

  • Julia Instagram

Welke stijl draagt Julia?

Julia heeft een eenvoudige stijl. Ze heeft veel basisstukken in haar garderobe.

Heeft Julia een vriendje?

Officieel is Julia vrijgezel, maar we zijn benieuwd naar haar privéleven tijdens het seizoen.

 

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: