Leni Klum x About You: Herfst/Winter Collectie in Milaan – AYFW

Leni Klum x About You / AYFW Milaan 2022 – Leni opende #AYFW en presenteerde ook haar eigen collectie. About You kon een samenwerking met het opbloeiende model Leni Klum niet laten schieten. Samen met haar brachten ze een hele collectie uit, die nu wordt gepresenteerd op de AYFW 2022 in Milaan. Daar op de eerste rij zaten de Elevator Boys, samen met Heidi Klum en Dascha, ook veel andere GNTM Girls waren uitgenodigd en op de Zwarte Loper. Ontdek hier meer looks, outfits en video’s uit Milaan: ABOUT YOU Fashion Week.

Leni Klum bij de AYFW in Milaan

Voor haar eigen collectie samen met About You loopt Leni Klum in haar eigen modeshow.

Leni Klum x About You: Herfst / Winter

Hier zie je Leni Klum’s show op de About You Fashion Week.

Vlog: Leni Klum x About You

Behind the scenes @ FIV YouTube.

Hoe was het? Leni’s weg naar Milaan

Na 3 geweldige shows op AYFW van Lascana, Puma en Levi’s, sluit Leni Klum de avond af met haar herfst/wintercollectie Leni Klum x About You. Harpers Bazaar-cover, eigen modecollecties, reclamecampagnes, bijna geen enkele andere dochter wordt momenteel door moeder Heidi zo gepusht als Leni Klum. Leni doet het allemaal zelfverzekerd en dat verdient ook respect! Na haar presentatie in Berlijn gaat de show verder in Milaan. Mama Heidi Klum is er ook, op de eerste rij.

Leni Klum op de ladder van het succes

Leni Klum is de dochter van model Heidi Klum, die nu in de voetsporen van haar moeder treedt. De nu 18-jarige bracht haar jeugd goed beschermd door buiten het publieke oog, maar dit veranderde abrupt op haar 16e verjaardag. Sindsdien is haar succes in een mum van tijd omhooggeschoten, wat zeker ook te danken is aan haar afkomst. Op jonge leeftijd stond ze al met haar moeder op de cover van Vogue, opende ze de digitale Berlin Fashion Week, had ze haar eerste optredens op de catwalks van de modewereld en sleepte ze al enkele grote klussen in de wacht.

Voorste rij en zwarte loper

The Elevator Boys samen met Heidi Klum en Dascha op de eerste rij.

photo: ABOUT YOU

Heidi Klum samen met GNTM Girls.

photo: ABOUT YOU

Kayla Shyx, Angelina en Aleandra Frerk samen op de zwarte loper.

photo: ABOUT YOU

Ook op de Zwarte Loper Millane Friesen.

photo: ABOUT YOU

Looks from the Runway

Leni Klum in haar eigen modeshow.

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

photo: ABOUT YOU

ABOUT YOU Fashion Week Milaan

Naast Parijs, Londen en New York is de modeweek in Milaan de place to be als het gaat om mode en haute couture. Nu is er een nieuwe speler, About You, met een eersteklas line-up en een eigen ABOUT YOU Fashion Week. Het begint over een paar dagen en wij zijn live voor je bij alle shows. adidas by Stella McCartney, RÆRE by Lorena Rae, LENI KLUM x ABOUT YOU, de Guido Maria Kretschmer Collectie en LeGer by Lena Gercke… Milan, ben je klaar?