Christina GNTM Kandidaat 2017

GNTM 2017 – Deelneemster Christina zal met 30 andere deelneemsters strijden in het 12e seizoen van Germany’s Next Topmodel! De eerste shows van het nieuwe seizoen zullen uitwijzen of de jury haar het volgende topmodel zal maken. Laten we eens een kijkje nemen bij kandidaat Christina! Ze is 19 jaar oud en komt van uit Neuskirchen, haar vrienden noemen haar ‘Tini’. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Geschopt!!

Helaas werd Christina al in de tweede aflevering geëlimineerd. Zij en model collega Saskia moesten na de eerste uitdaging het cruiseschip verlaten.

Wordt Christina GNTM winnares 2017?

Christina heeft een zeer ongewone look: zwart haar, bob, rechte pony. Maar als model moet je je onderscheiden van de massa en dat is precies wat ze doet met haar look.
Goede kansen op de overwinning.

Wat zegt GNTM deelneemster Christina over zichzelf?

Chrstina is erg makkelijk in de omgang, slim en vrijheidslievend. Ze houdt er niet van om vastgebonden te zijn en houdt van haar vrijheid. Zelfs als je het niet merkt, beschrijft de 19-jarige zichzelf als zeer nadrukkelijk en introvert.

Hoe is Christina in privé?

Christina is heel spontaan en heeft bijvoorbeeld in Londen een tatoeage van een maan laten zetten, die evenzeer een deel van haar is geworden als haar kledingstijl.

Wat kan Christina verwachten van de make-over?

Zij knipte haar eigen pony en sindsdien zijn ze korter en korter geworden, het kapsel is van haar. Heidi ziet het misschien anders,

Welke stijl draagt Christina?

Christina draagt waar ze zin in heeft, door haar kleren drukt ze haar gevoelens uit. Soms elegant, soms casual. Met haar, is er niets dat niet bestaat.

Heeft Christina een vriendje?

Officieel, heeft Christina geen vriendje.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon:

[shortcode-variabelen slug=”gntm”]