Julienco – Youtube ster, Bibi’s vriend, grappen en komedie

Dit artikel gaat over Julian Clasßen. Beter bekend als Julienco, de man aan Bibi’s zijde, de Youtuber op het gebied van comedy en pranks. Je komt spannende dingen te weten over zijn leven als Youtuber en privédingen, dingen over zijn relatie met Bibi en, drop en Ariana Grande.

Wie is die Julienco eigenlijk?

Julienco is de Youtuber Julian Pawel Clasßen. Met meer dan 3 miljoen volgers en 730 miljoen kliks is hij een van de populairste Youtubers uit Duitsland. Hij werd op 21 april 1993 in Keulen geboren en groeide daar op met zijn ouders en drie broers en zussen, die hij geleidelijk aan zijn volgelingen voorstelt. Hij ontmoette zijn vriendin Bibi, die ook een Youtuber is, op de middelbare school en heeft nog steeds een gelukkige relatie met haar. Na de middelbare school begon hij aan een vrij sociaal jaar en een graad in de sociale wetenschappen, maar stopte met beide. Gelukkig is hij aan de bal gebleven als het op YouTube aankomt. Zijn volgelingen krijgen veel grappen, lifestyle video’s en uitdagingen met Bibi te zien. Maar ook met video’s als “NOODGEVALLEN Operatie…! Daarom ben ik een ziekenhuis”, laat hij zijn kijkers delen in zijn privé-leven.

Julienco Top Video: Ik heb Bibi voor de gek gehouden.

Julienco’s passie: grappen en uitdagingen

Voor sommigen is dat het eten, voor anderen de muziek, en voor Julienco zijn het de grappen en grappige uitdagingen die we te zien krijgen. Of het nu gaat om een video over 600 gesmolten kauwgompjes die een XXL-bal maken, video’s over Bibi die haar auto in de prak reed of een gefilmd ziekenhuisverblijf. Het is er allemaal en waarschijnlijk maakt het iedereen aan het lachen. Julienco neemt ook veel alledaagse situaties op en toont ze in zijn video’s, zoals: We kopen BABYKLEDING. Dan verandert een shoppingtour al snel in een reis in de wereld van Julienco en Bibi.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Waarschijnlijk de grappigste relatie ter wereld – Hoe Julienco en Bibi hun fans aan het lachen maken

“Lachen betekent: vrolijk zijn, maar met een goed geweten.” Nietzsche wist waarschijnlijk dat er iemand zou zijn op wie het citaat niet beter van toepassing kon zijn dan op Julienco en Bibi. Soms krijgt Bibi regenboogslijm over haar hoofd gegoten, soms wordt Julienco helemaal verguld of ze testen gewoon hoe vaak ze de ander in de maling kunnen nemen. Hoe erg de grappen soms ook zijn en het zou begrijpelijk zijn als een van hen door het lint zou gaan… Nee, ze nemen het allebei met humor op, waarschijnlijk het beste wat ze kunnen doen, aangezien grappen het leven van alledag zijn.

OMG, wat schattig! Julienco test snoepjes met zijn kleine neefje

Vragen over Julienco – wist u dat?!

Vragen over Julienco kunt u vaak vinden op het net. Hoe lang is hij ? Naar welke muziek luistert hij? Hoe oud is hij en hoeveel verdient hij eigenlijk? Dit zijn natuurlijk allemaal interessante vragen die hieronder zullen worden beantwoord:

Hoe oud is Julienco?

Julienco is geboren op 21 april 1993, dus hij is nu 25 jaar jong.

Heeft Julienco een vriendin?

Ja, zelfs een van de beroemdste vriendinnen die je kunt hebben: BibisBeautyPalace!

Hoe is hij beroemd geworden?

Via zijn vriendin Bibi deed hij zijn eerste ervaringen op als Youtuber op haar YouTube-kanaal BibisBeautyPalace. Dus Bibi was een kleine hulp die tot succes leidde.

Feiten over Julienco: school, Ariana Grande en drop

  1. Hij ontmoette Bibi in de 5e klas, maar kwam pas 5 jaar later met haar samen en is nu al 7 jaar aan haar zijde.
  2. Goswin Maria – zo wilde zijn moeder hem noemen.
  3. Julian is allergisch voor dierenhaar en veren.
  4. Wie had gedacht dat Julienco een grote fan is van Justin Bieber?
  5. Hij vindt Ariana Grande de mooiste zangeres.
  6. De naam van zijn zus is dezelfde als die van zijn vriendin: Bianca.
  7. Vanwege de dierenhaarallergie, heeft Julian acht luipaardgekko’s.
  8. Zijn ouders zijn leraren.
  9. Zoethout is zijn favoriet.
  10. Julian is koppig. In een ruzie met Bibi, is zij degene die zich het eerst moet verontschuldigen.

Wat meisjes willen weten over jongens – Julienco legt de feiten op tafel

Dit waren enkele feiten over Julienco. Tot slot heeft Julienco een lijst met dingen die elk meisje over jongens wil weten!

Youtuber als Julienco: komedie en grappen

Als je Julienco leuk vindt, ben je vast erg geïnteresseerd in andere Youtubers die vergelijkbaar zijn met Julienco.

Bonnytrash:

Bonnytrash, die kritiek had op Bibi en haar doucheschuim serie “Bilou”. Aan de andere kant is ze een eenhoornfan en vermaakt ze haar fans met van alles en nog wat.

Freshtorge

Freshtorge, ook in de komedie categorie. Door vermommingen kruipt hij in andere rollen en speelt hij alledaagse situaties na. Supergrappig!