Van fangirl tot Youtube ster: Tina Neumann over Youtube, Musically en haar styling tips!

Youtube, Musically, Instagram – Tina, die net 16 is geworden, gaat van start! De schattige Oostenrijkse praat met ons over haar relatie met Youtuber Liont, haar geplande acteercarrière en ruzies tussen de muzikanten.

Video’s opnemen, bewerken, de gemeenschap entertainen – social media is Tina’s passie

Tina, je uploadt al iets meer dan een jaar regelmatig video’s naar YouTube en je hebt al meer dan 100.000 abonnees. Maar wat zit er achter de lieve 15-jarige die haar fans graag vermaakt? Waarom vertel je ons niet een beetje over jezelf en je content op YouTube?

Ik hou van video’s maken en bewerken, het is zo leuk om mensen te laten glimlachen of mijn mening te geven. Ik ben echt blij dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn in mijn leven, ook al ben ik zelf nog een tiener. Ik hou ervan om make-up op te doen, maar ik hou er ook van om mijn gemeenschap de realiteit van het leven te tonen, dat niet alles zo perfect is als het internet je doet geloven. Ik wil dat mijn gemeenschap me vergezelt in mijn leven, daarom upload ik elke dag een video naar YouTube!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Op Youtube kan ze meer delen met haar volgers dan op Musically

Je bent bekend door Musically. Hoe heb je besloten om je zo op Youtube te richten en wat vind je leuker – de meer persoonlijke video’s op Youtube of de korte vermakelijke clips op Musically?

Ik geniet van beide ongelooflijk veel! Voor een musical.ly heb ik niet echt een lange tijd nodig en ik kan mensen niet echt iets geven, dus op dit moment zou ik YouTube zeggen, hoewel ik musical.ly ook erg leuk vind!

Je bent nog erg jong. Je bent net 16 geworden! Hoe reageerden je ouders toen ze erachter kwamen dat je zo succesvol bent en zo’n grote schare fans hebt opgebouwd?

Het internet is bijna nieuw terrein voor mijn ouders. Ik moest hen verschillende keren uitleggen wat ik aan het doen was en waarom. Langzaamaan begrepen ze het en nu zijn het echte professionals:) ze zijn erg geïnteresseerd in wat ik doe op het internet en helpen me vaak met foto’s maken. Ze kijken onder andere elke dag naar mijn YouTube video’s. Ze zijn opgewonden!

Van fangirl tot Youtube-ster: Tina had vroeger een fanpagina voor Youtuber Liont

Een klein vogeltje vertelde me dat je een grote fan bent van Youtuber Liont en in het verleden zelfs een fanpagina aan hem hebt gewijd! Nu sta je zelf in de schijnwerpers, duizenden jonge meisjes kijken tegen je op en je bent op 16-jarige leeftijd al een soort rolmodel. Hoe voelt het om van een bewonderaar zelf een ster te worden? Ben je nog steeds opgewonden als je andere grotere Youtubers ontmoet of is het inmiddels dagelijkse kost voor je geworden?

Ik ben niet echt een fan meer van Timo, want ik doe nu hetzelfde als hij! We hebben elkaar een paar keer geschreven en nu zie ik hem meer als een maatje! Ik raak niet echt opgewonden als ik YouTubers ontmoet, want het zijn net normale mensen. Natuurlijk is het raar om als rolmodel te worden gezien door een typisch fangirl, wat ik nog steeds niet kan geloven.

Het favoriete eten van de vegetariër – pastagerechten en PIZZAS!

Tijdens mijn onderzoek ontdekte ik dat je vegetariër bent – en dat al 8 jaar bent! Bent u bezorgd om de dieren of alleen om de smaak? Ik wil graag weten wat je lievelingseten is en of je ouders ook geen vlees eten?

Ik heb nooit echt veel vlees gegeten! Natuurlijk heb ik medelijden met de dieren, maar dat was niet de hoofdreden. Ik hou niet echt van vlees en vis en daarom ben ik er op een gegeven moment mee gestopt. Mijn ouders zijn geen vegetariërs, maar mijn zus eet ook geen vlees. Phew, ik heb niet echt een lievelingseten, maar ik hou wel van pasta en pizza.

Tina’s absolute mode must-have? Een spijkerjack

Uw stijl is casual, soms sportief, soms lieflijk – maar alles wordt altijd vakkundig gecombineerd. Wat zijn jouw absolute mode must-haves voor de komende lente? Zonder welk stuk zou je niet kunnen leven?

Dat is een moeilijke! Ik draag altijd wat ik leuk vind en soms is dat niet seizoensgebonden maar ik zou zeker denim jacks zeggen omdat ik ze super casual vind en je ze met ALLES kunt combineren.

Met de kou van dit moment hebben veel mensen last van een droge huid en roodheid, heb je nog beautytips voor mijn lezers? Wat zijn uw favoriete huidverzorgingsproducten?

Ik gebruik sinds kort producten van de apotheek.

Komt er binnenkort een hoofdrol in een speelfilm?

Ik ben geboren voor de camera!

Je hebt ooit gezegd dat je een kleine rol in een speelfilm had en dat je in de toekomst graag een hoofdrol in een speelfilm zou willen spelen. Vertel ons over je acteerervaringen tot nu toe!

Ik heb een paar theater optredens gedaan, wat altijd erg leuk was! Ik heb er nog niet veel ervaring mee, maar ik denk dat ik voor de camera geboren ben, anders zou ik niet aan YouTube doen!

Concurrentie tussen Muzikale Sterren? Tina blijft niet onder de indruk

Ik doe mijn ding en dat is hoe het past!

In mijn interview met One Hamudi werd mij verteld dat er vaak ruzies of twistgesprekken zijn tussen muzikale sterren – meestal achter hun rug om. Wat zijn uw ervaringen? Vormen vriendschappen zich snel of is het vaak oppervlakkig of competitief?

Natuurlijk zijn er geschillen, maar ik probeer er altijd buiten te blijven. Natuurlijk zijn er af en toe meningsverschillen, maar ik vind dat je dat privé moet houden. Ik zie niemand als concurrentie. Ik doe mijn ding en dat is hoe het werkt.

Wat kunnen we nog meer van je verwachten in de toekomst?

Je hebt nog veel plannen, je zegt dat je zeker een wereldreis wilt maken, een tijdje in de VS wilt wonen of misschien zelfs naar Duitsland wilt verhuizen. Wat heb je voor dit jaar gepland? Zijn er al spannende evenementen of uitstapjes gepland?

Ja, ik zal zeker op evenementen zijn, bijvoorbeeld bij GLOW en de Videodagen. Er zijn ook een paar uitstapjes gepland, maar daar vertel ik je meer over op YouTube!

FIV bedankt Tina voor het leuke interview!