Timothée Chalamet: Acteur, Call Me By Your Name & relatie met Lily-Rose Deep

Timothée Chalamet – Timothée Chalamet is een van de meest succesvolle acteurs van deze tijd. Hij is echter niet alleen succesvol als acteur, maar ook als model en is een idool voor duizenden. In dit artikel lees je hoe hij zijn acteercarrière begon, hoe Timothée is in zijn privéleven en hoe zijn leven er tot nu toe uitzag. We laten je ook kennismaken met zijn beroemdste films en vertellen je alles wat je moet weten over zijn relatie met zijn ex-vriendin, actrice en Chanel-model Lily Rose Deep.

Timothée Chalamet: Succesvol acteur en idool

In zijn privéleven is Timothée Chalamet een verlegen, gereserveerde jongen die graag dingen doet met vrienden en zijn fans waardeert. Aan de andere kant is hij een succesvol acteur die net het hoogtepunt van zijn carrière heeft bereikt en in de meest succesvolle films ter wereld heeft gespeeld. Timothée heeft een nieuw schoonheidsideaal voor mannen gecreëerd, want met zijn slanke figuur en elegante verschijning is hij precies het tegenovergestelde van een “pittige” man met een baard en grote spieren.

5 feiten over Timothée die je absoluut moet weten:

  • Hij is half Amerikaans en half Frans
  • Hij studeerde acteren aan de befaamde New York University
  • Timothée is al eerder genomineerd voor een Oscar
  • De acteur wordt door zijn fans geroemd om zijn humor en zijn verlegen karakter
  • Hoewel Timothée geen zanger is, heeft hij al een rap opgenomen die viraal ging op sociale media

Timothée Chalamet heeft als acteur al in veel bekende producties gespeeld en we kunnen maar geen genoeg krijgen van zijn beste scènes.

Bekend van: Call Me By Your Name, Little Women en The King

Timothée Chalamet is een absoluut uitzonderlijk acteur, omdat hij erin slaagt de meest uiteenlopende rollen geloofwaardig neer te zetten. Of hij nu een homoseksuele tiener in zijn zelfontdekkingsfase speelt of deelneemt aan historische drama’s, Timothée kan simpelweg elke rol spelen.

Carrièrestart met de film Call Me By Your Name

De tienerhartenbreker vierde zijn grote doorbraak als acteur met de speelfilm “Call Me By Your Name”. De film kwam in 2017 uit in de bioscopen en was wereldwijd een groot succes. Daarvoor was Timothée alleen te zien geweest in kleinere en minder bekende producties, maar “Call Me By Your Name” bracht hem onder de aandacht van een internationaal publiek en hij werd zelfs genomineerd voor een Oscar voor Beste Acteur in een Hoofdrol. Hij schreef geschiedenis door de jongste acteur ooit te worden die in deze categorie genomineerd werd bij de Oscars.

Little Women: historisch drama met beste vriendin Saoirse Ronan

In het historische drama “Little Women” uit 2019 kreeg Timothée de kans om te schitteren naast succesvolle acteurs en actrices als Robert Pattinson, Emma Watson, Meryl Streep en een van zijn beste vriendinnen Saoirse Ronan. Het drama is een prachtig verteld meesterwerk over de verouderde genderrollen van de 19e eeuw. De film was een enorm internationaal succes en bracht het publiek wereldwijd in vervoering.

Opnames met ex-vriendin Lily Rose Deep voor Netflix-film

In 2019 ontmoette het droomkoppel elkaar tijdens het filmen van de Netflix-film “The King” en werd verliefd. In de film delen de acteurs een liefdevolle vriendschap en de mooiste scènes van de twee zijn een echte YouTube-hit geworden. Het historische drama gaat over koning Hendrik de Vijfde, gespeeld door Timothée, die de uitdaging aan moet gaan om als koning zijn land te regeren.

Lily-Rose Deep: Liefdesverhaal met de dochter van Johnny Deep

Lily-Rose Deep en Timothée Chalamet waren waarschijnlijk een van Hollywoods populairste koppels: de nieuwkomer en de dochter van Johnny Deep waren ruim twee jaar samen en hadden als geliefden talloze fans. Het koppel ontmoette elkaar tijdens het filmen van hun gezamenlijke Netflix-film: The King. Hun prille liefde duurde echter maar tot 2020, maar zelfs nadat ze uit elkaar gingen, zijn de twee nog steeds goede vrienden en hebben ze dierbare herinneringen aan hun geweldige tijd samen.

Mannenmodellen, looks en idolen zoals Timothée Chalamet

Over een paar dagen en weken beginnen de Fashion Weeks weer, gaat GNTM een nieuw seizoen in en wilden we ook een kleine special doen: Vandaag over mannenmodellen! Naar welk type is er op dit moment vraag? Wat maakt mannen als Timothée Chalamet tot een idool voor sommigen? Hoe is de “typische man” veranderd? We spraken met het hoofd van modellenbureau Stephan Czaja om hem als professional deze vragen te stellen. Na het interview vind je ook de 3 meest succesvolle mannelijke modellen!