Simon Desue – een van de beste Youtubers in Duitsland

Simon Desue is waarschijnlijk een naam voor elke Youtube fan. Hij wordt beschouwd als een van de grootste Youtubestars in Duitsland. Maar wat zit er achter die sympathieke façade? We hebben wat onderzoek gedaan en een paar interessante feiten voor u op een rijtje gezet.

Wie is Simon Desue?

Joshua Weissleder. Beter bekend als Simon Desue, werd geboren in Hamburg op 20 augustus 1991. Voordat hij naar school ging, woonde hij een jaar bij zijn vader, die uit Ivoorkust komt. Dit verblijf werd echter onderbroken door een burgeroorlog en Joshua keerde terug naar Hamburg. 12 jaar later opende hij zijn eerste Youtube kanaal, kort gevolgd door een tweede. Daarna volgden gastoptredens in talrijke televisieshows, rollen in speelfilms en series, en boekpublicaties. In 2016 verliet hij zijn huis in Keulen en sindsdien produceert hij zijn webvideo’s in Miami, VS. Zijn video’s gaan vooral over komedie, entertainment en muziek, die door meer dan 3 miljoen mensen worden bekeken.

Vragen over Simon Desue – wist u dat al?

Heeft Simon huisdieren?

Nee, hij had ooit een klein hondje genaamd Simba, maar helaas heeft hij het hondje weer weggegeven. Hij had waarschijnlijk niet de tijd om voor de hond te zorgen zoals hij verdiende.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Wat is zijn favoriete serie?

Voor Simon, is de beste serie Breaking Bad. Niets komt er bij in de buurt.

Wie is zijn favoriete muzikant?

Er is een hoop goede muziek daarbuiten, denkt Simon. Maar zijn favoriete artiest is en blijft Drake.

Waarom zat Simon in Celebrity Big Brother?

Hij was op zoek naar een uitdaging en dit was precies het juiste voor hem! Hij speelde er een jonge schurk en met succes. Zijn fans en talrijke andere toeschouwers genoten ervan. Wij van de FIV zijn ook grote fans.

Feiten over Simon Desue

  • Optimale dag: “opstaan, eten, slapen”.
  • Simon heeft 4 boeken gepubliceerd
  • Hij verdient zijn geld alleen via Youtube
  • Simon heeft zijn eigen merch shop
  • In zijn eerste video, bekritiseerde hij het platform SchülerVZ
  • Zijn vriendin heet Enisa Bukvic en is een model

Meer Simon voor jou:

Hier is een video van Simon die baadt in jello, ongelooflijk grappig.

Simon’s 7 manieren om te zoenen. Sympathiek en humoristisch als altijd, laat hij ons de gekste manieren zien om te zoenen.