Anna Maria Damm – YouTuber, Influencer en moeder op 22

Model, YouTuber en Influencer in één. Anna Maria brak op 17-jarige leeftijd door in de sociale mediacarrière en is ook een populair model. Maar Anna Maria doet het niet alleen professioneel goed, maar ook in de liefde.

Anna Maria Damm is geboren op 11 april 1996 in Neuenbürg (Baden Würtemberg). Op driejarige leeftijd emigreerde Anna Maria op verzoek van haar vader met haar Filippijnse moeder, haar Duitse vader en haar oudere zus Katharina (* 05 september 1994) naar de Filippijnen. Zes jaar later scheidden de ouders en Anna Maria’s moeder verhuisde met haar dochters terug naar Duitsland.

Anna Maria en Katharina bezoeken hun familie op de Filippijnen regelmatig en steunen hun familie zelfs financieel omdat zij in zeer armoedige omstandigheden moeten leven. Naast haar biologische zuster Katharina, heeft Anna Maria vier halfzussen.

Met welke maat bij GNTM ?

In 2013 nam de toen 17-jarige Anna Maria deel aan het achtste seizoen van de casting show Germany’s Next Topmodel. Het 176 cm lange model werd vijfde. Hoewel zij het seizoen niet won, wist zij via sociale netwerken de aandacht op zich te vestigen en een nieuwe voet aan de grond te krijgen.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

10 Geheimen over GNTM

Anna Maria Damm was er live bij en weet wat er achter de schermen van de populaire show Germany’s Next Topmodel gebeurt. In de video heeft ze voor haar fans tien keiharde feiten over GNTM op een rijtje gezet.

Sociale media: YouTube en Instagram

Anna Maria’s deelname aan Germany’s Next Topmodel was haar onverwachte springplank naar de influencerwereld. Het jonge model werd al snel een populaire magneet voor de kijkers. Ze begon foto’s en video’s te maken en besefte al snel hoeveel plezier ze had.

Youtube

Anna Maria heeft niet één, maar twee kanalen op YouTube. Haar privékanaal “Anna Maria Damm” heeft nu meer dan 650.000 abonnees. Op dit kanaal toont Anna vooral haar favoriete producten, geeft ze haar fans inzicht in haar verzorgingsroutines of beantwoordt ze gewoon de vragen van haar fancommunity.

Anna Maria deelt het kanaal “Ankat” met meer dan 520.000 abonnees met haar zus Katharina. Ze nemen hun fans mee op hun reizen en maken talloze vlogs. De zusters presenteren zich heel natuurlijk en authentiek.

Instagram

Anna Maria Damm heeft ongeveer 1,3 miljoen abonnees op Instagram. Elke dag post de 22-jarige nieuwe foto’s van zichzelf en een aantal goed geënsceneerde producten die Anna Maria tot een echte influencer maken. Ze vult ook regelmatig haar Instagram-verhaal en houdt haar abonnees altijd op de hoogte.

Anna Maria als zangeres en actrice

Dit is waarschijnlijk bij weinig fans bekend, maar Anna Maria is niet alleen model, maar probeert ook haar hand als actrice en zangeres uit te steken. In de speelfilm Bibi & Tina: Voll verhext! speelde Anna de rol van Vampirella (2014). In augustus 2016 bracht het model haar eerste single “Too lost in you” uit.

Officiële muziekvideo voor Anna’s liedje

Anna’s single is een cover van het nummer Too lost in you van het derde album van de Engelse meidengroep Sugababes (2003). Hier kun je haar officiële muziekvideo voor het liedje zien.

Anna en haar vriend in de wolken

Twee jaar geleden liet Anna Maria Damm haar vriend Julian voor het eerst zien in een gezamenlijke YouTube-video. Sindsdien zijn de twee regelmatig samen voor de camera te zien. Het was geen liefde op het eerste gezicht voor de twee tortelduifjes. De twee kennen elkaar sinds de elfde klas. Wij zijn des te blijer voor hen beiden dat zij elkaar op een dag door andere ogen zagen en elkaar konden vinden.

Babygeluk na zwangerschap

Anna Maria kondigde haar zwangerschap aan op Instagram op 30 december 2017. Anna en Julians anticipatie was van hun gezichten af te lezen. Des te verheugender dat de kleine Eliana op 07 juni 2018 het geluk van de jonge ouders in de liefde vervolmaakte. Het model en haar vriend hebben te maken met hatercommentaren en worden vaak bekritiseerd vanwege hun jonge leeftijd. De twee laten zich er echter niet door uit het veld slaan.

Deze video laat zien hoe gelukkig de nieuwe ouders zijn.