Lukas Rieger: De zanger, social media ster & hartenbreker gaat op tournee

Hij is een zanger, social media ster en hartenbreker. Lukas Rieger is de Duitse superster! Met bijna 2 miljoen Instagram-volgers en bijna evenveel trouwe fans is hij een van de meest succesvolle Duitse sterren. In november begint hij aan zijn tweede tournee om zijn fans weer live te ontmoeten. Alles wat u moet weten over hem, zijn carrière, zijn muziek en zijn tournee vindt u in dit artikel.

Alles wat je moet weten over Lukas Rieger

 • Hoe oud is Lukas Rieger? Lukas is 19 jaar oud
 • Wanneer is Lukas jarig? Hij is geboren in Lehrte op 3 juni 1999.
 • Hoe lang is Lukas? Met zijn 1.78m is de zangeres wat korter.

Waar woont Lukas Rieger? De zangeres is geboren in Lehrte, een klein stadje in de regio Hannover. Toen Lukas 16 jaar oud was, verhuisde hij en woonde een half jaar in Berlijn. Nu woont hij weer bij zijn ouders in Hannover. Toch geniet hij van veel vrijheid.

Wie zijn de ouders van Lukas Rieger? Zijn ouders Michael en Birgit Rieger zijn trots op hun zoon. Birgit mist haar zoon bijzonder en wil hem zo veel mogelijk bij zich hebben, wat alleen wat moeilijk is met Lukas’ vele afspraken. Niettemin probeert Lukas zijn familie zo vaak mogelijk te bezoeken in het kleine dorpje bij Hannover.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Heeft Lukas Rieger broers of zussen? Marie Rieger is de zus van de ster. Hij heeft een zeer speciale band met haar, omdat zijn zuster lijdt aan microcefalie, een zeldzame ziekte die staat voor een ontwikkelingsstoornis die wordt veroorzaakt door een verkeerde ontwikkeling van de hersenen en die ook een lichamelijke handicap tot gevolg heeft. Lange tijd werd zijn zus uit de schijnwerpers gehouden, maar niet om haar te verbergen, Lukas wilde alleen maar zijn zus beschermen en doet dat nog steeds.

https://www.instagram.com/p/Bmfx8a2lmMP/?hl=de

Heeft Lukas Rieger een vriendin?

Lukas Rieger wil een vriendje. Hij zegt dat door alle drukte, het drukke schema en de concerten, zijn liefdesleven te kort was. Nu verlangt hij naar iemand die hij kan vertrouwen en met wie hij kan praten over alles wat hem bezighoudt. Zo iemand vinden is echter niet gemakkelijk, weet Lukas. Hij is nog steeds veel onderweg en heeft bijna geen tijd, dus een relatie zou vrij moeilijk voor hem zijn. Stiekem hoopt hij echter op een toevalstreffer om de vrouw van zijn hart te ontmoeten. Verlangend plaatst hij foto’s op Instagram met het onderschrift “Need a Girl in my Life” of “Can someone be mine?”. Lukas maakt indruk op mensen met zijn gevoel voor humor en avontuurlijke geest. In een interview onthult hij hoe zijn vriendin moet zijn: gewoon cool en grappig. Hij heeft geen bepaald type vrouw, het is belangrijk voor hem dat het past en dat ze samen een leuke en opwindende tijd hebben.

Hoe kom ik aan het telefoonnummer van Lukas Rieger?

Het telefoonnummer van zo’n ster achterhalen is bijna onmogelijk. Hij is heel voorzichtig met zoiets privé en vertrouwt maar een paar mensen. Wie zijn nummer op het internet vindt, kan er bijna van uitgaan dat het nep is en dat iemand waarschijnlijk gewoon een beetje lol aan het trappen is.

https://www.instagram.com/p/BmYUjsxhPeY/?hl=de&taken-by=lukasrieger

In de officiële online winkel met merch kun je alles krijgen wat het hart van een fan sneller doet kloppen.

Lukas Rieger opende een online winkel voor zijn fans waar hij zijn merch en casual ontwerpen verkoopt. Hij past zich altijd aan de huidige trends en zijn doelgroep aan. De doelgroep is natuurlijk jonge meisjes die smoorverliefd op hem zijn. Daarom staat op bijna elk kledingstuk zijn naam. De leveringsvoorwaarden zijn eenvoudig. Het wordt alleen per post verzonden en er is geen minimum orderwaarde, de klant betaalt de verzendkosten. Binnen Duitsland bedraagt de prijs 5,95 euro. In zijn onlineshop vindt u allerlei fanartikelen, van shirts, armbanden, gsm-hoesjes en bikini’s tot jasjes.

De juiste trui voor iedereen

Truien zijn het grootste onderdeel van de online winkel. Ze worden verkocht in een grote verscheidenheid van ontwerpen. De klassieker is een zwarte trui met de cover van zijn nieuwe album Code op de achterkant gedrukt. Net zo mooi is de hoodie in het wit, met patronen op de mouwen en zijn naam op de borst. Deze trui is verkrijgbaar in twee versies, de tweede versie heeft ook alle tourdata op de rug geschreven. Als je het nog wat gekker wilt, kun je een hoodie bestellen met een grote gele smiley. Alle hoodies kosten 45 euro. Ook nieuw zijn twee roze truien zonder capuchon. De roze trui nummer 1 heeft First Lady en Team Rieger erop geschreven. De andere heeft een pizzeria en pizzaprint. Als bijzonderheid is de achterkant versierd met de songtekst van All I want. Dat was maar een klein inzicht, de keuze is eindeloos. Het is de moeite waard zijn website te bezoeken en alle modellen te bekijken.

T-shirts in een grote verscheidenheid van ontwerpen

Voor 25 euro kun je in de online shop een Lukas Rieger T Shirt bestellen. De T-shirts zijn ook verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Het gemeenschappelijke kenmerk is dat de naam van de ster op de rug is gedrukt. Er is een eenvoudig zwart exemplaar met het albumlogo, een grijs exemplaar met een zonnebrilopdruk en de woorden Kiss Me en een speciaal T-shirt dat de organisatie Best Buddies steunt. Deze organisatie zet zich in om ervoor te zorgen dat iedereen een beste vriend heeft.

De Flamingo zomercollectie is super populair

Voor de zomer was een collectie met het trendy dier flamingo beschikbaar in de online winkel. Deze collectie bestaat uit 2 witte T-shirts, een spijkerjack, een pet en waar de meisjes vooral blij mee waren: een bikini. Alle artikelen zijn bedrukt met flamingo’s en natuurlijk met Lukas Rieger.

Het boek – de Lukas Rieger Code

Lukas Rieger publiceerde zijn eerste boek op 9 oktober 2017. In dit boek praat hij privé over zijn leven, zijn dromen en zijn angsten. Hij praat over vrienden, familie en zijn carrière. Fans zijn geraakt door hoe persoonlijk hij wordt in dit boek en ook critici zijn overtuigd.

De Code Tour 2018

https://www.instagram.com/p/Bk5H8YohXgP/?hl=de&taken-by=lukasrieger

Op 2 november begint Lukas Rieger aan deel 2 van zijn “Code Tour 2018”. Het begint in Bremen en gaat dan door heel Duitsland. Deze keer gaat het zelfs verder dan Duitsland en kunnen zijn fans hem live op het podium meemaken in Oostenrijk, Zwitserland en zelfs in de Tsjechische Republiek. Zijn laatste tournee was al helemaal uitverkocht en heeft duizenden meisjes de adem benomen. De jonge ster heeft bewezen dat hij echt heeft wat nodig is en ook live kan leveren. De openingsact is Faye Montana, die ook een jonge social media ster, Youtuber, zangeres en zelfs actrice is. Niet alle fans zijn echter blij dat Lukas vergezeld zal worden door een meisje en hebben de 14-jarige gehaat op hun sociale media kanalen. Zal ze het kunnen uithouden en echt kunnen optreden? De show zal zeker een absoluut hoogtepunt worden!

Hier kunt u alvast kaarten bestellen bij Eventim, want binnenkort zijn de kaarten helemaal uitverkocht.

Sinds duizenden meisjes in 2016 en 2017 de fanmeetings bestormden en alles uit de hand liep, houdt Lukas nog maar heel zelden fanmeetings. Het is gewoon te gevaarlijk, de verliefde jonge meisjes zijn zo opgewonden dat ze in rijen omvallen en met een ambulance moeten worden opgehaald.

De tourdata voor november 2018

 • 02 november 2018 – Bremen, Modernes
 • 03 november 2018 – Rostock, Moya
 • 04 november 2018 – Magdeburg, Altes Theater
 • 06 november 2018 – Neurenberg, Löwensaal
 • 09 november 2018 – Dresden, Alter Schlachthof
 • 11 november 2018 – Mannheim, Capitol
 • 13 november 2018 – Saarbrücken, Garage
 • 18 november 2018 – Freiburg, Jazzhaus

Op Instagram #lukasrieger inspireert de tienerster miljoenen mensen

Lukas Rieger heeft 1,8 miljoen fans op Instagram. Hij post regelmatig foto’s van zijn vrije tijd, van concerten en ook wat insider info. Zijn fans voelen zich hierdoor met hem verbonden en het is voor hen de enige manier om met hem in contact te komen. In de commentaren onder de foto’s ontvangt Lukas duizenden liefdesverklaringen en verlangende verzoeken om elkaar te leren kennen. Maar Lukas weet dat hij de meisjes deze wens niet kan geven. Omdat er zoveel meisjes zijn die gek op hem zijn. De fans schrijven niet alleen commentaar, ze maken fanpagina’s aan en steunen hun crush zo veel mogelijk. Helaas overschrijden sommigen grenzen en proberen zijn huis te bellen, hem te bezoeken of elke beweging van hem te volgen.

Je kunt zijn Instagram account hier vinden

https://www.instagram.com/p/BgTj6n-BFT3/?hl=de&taken-by=lukasrieger

Luke’s muziek en zijn carrière

Lukas Rieger heeft altijd een speciale band met muziek gehad, zelfs als klein kind hield hij ervan om te zingen en muziek te maken met zijn familie. Op zijn school in Burgdorf volgde hij muziekles en mocht hij deelnemen aan enkele optredens en zo zijn eerste ervaring op het toneel opdoen.

Het begon allemaal bij The Voice Kids

In 2014 zette hij een grote stap en meldde zich aan voor het tv-programma The Voice of Germany Kids. In de eerste ronde wist hij Lena Meyer Landrut te overtuigen met het lied “Can’t hold us” en werd deel van haar team. Maar al in de tweede ronde, de battels, werd zijn droom aan diggelen geslagen en moest hij de show verlaten. Natuurlijk was hij verdrietig, maar opgeven was geen optie voor hem!

https://www.youtube.com/watch?v=iOx_Kl8fHfk

Sociale media maakt hem beroemd

Lukas begon een sociaal netwerk op te bouwen via de media. Op Instagram en Youtube publiceerde hij eerst covers die al snel populair werden en steeds meer nieuwe fans trokken. Zijn fanbase groeide en groeide. Hij werd ook actief op Musical.ly en wist meisjes te betoveren met schattige video’s. In 2014 bracht hij zijn eerste single “Be My Baby” uit. Slechts een paar maanden later werden nog twee nummers van hem uitgebracht. De singles “Ready 4 This Shit” en “Lightspeed Lovers” waren geliefd bij zijn fans.

Het eerste album “Compass” is een groot succes

Een muziekproductielabel merkte de socialemediaster op en gaf hem de kans om zijn droom te verwezenlijken. Zijn eerste eigen album! De producers hadden al gewerkt met sterren als Justin Bieber en Justin Timberlake, dus het was geen verrassing dat de hit van het album, “Elevate”, nummer 4 in de hitlijsten bereikte. Niettemin was Lukas overweldigd. Op 30 september kwam zijn volledige eerste album “Compass” uit en werd een compleet succes. Kort na de release begon hij ook aan zijn eerste tournee door Duitsland. Alle concerten waren volledig uitverkocht en de zalen vulden zich met gillende meisjes die hun ster adoreerden, dus het was een absoluut succes!

Het tweede album “Code” bestormt de hitlijsten

In februari 2018 konden de fans genieten van het tweede album van hun zwerm, want op 16 februari kwam het album ” Code” uit. De 11 nummers op het album zijn geweldig en gevarieerd, de fans zijn absoluut enthousiast en zo belandde het album op nummer 2 in de Duitse hitlijsten. Zijn liedjes gaan over de liefde, maar ook over zijn leven, zaken en zijn familie. Met dit album zal hij binnenkort op een grote tournee gaan om de harten van de meisjes te veroveren.

Songs op het nieuwe album

 1. Gebruikt voor
 2. Nooit meer zo jong zijn
 3. Slowmo
 4. Alles wat ik wil
 5. Ik zal je niet vergeten
 6. Phantom
 7. Schat
 8. Kus me.
 9. Denk aan
 10. Hart slaat een slag over
 11. When the Curtains Fall

Videoclip voor “Treasure

De tekst van zijn hit song “Elevate

“Elevate” is de eerste succesvolle single en de favoriete hit van de fans van Lukas Rieger. Onder de songtekst staat de populaire videoclip, die werd opgenomen in Tokio.

Elevate
Je hebt mijn hart helemaal in een klop
Je pakt me alleen maar zodat ik kan vallen
Terug naar de realiteit
Tegenovergestelde van zwaartekracht
Waarom zegt het groene licht niet dat ik moet stoppen
Alsjeblieft, vertel me gewoon Bae
Alsjeblieft, vertel me niet dat je meer weet
Als ik eenmaal tijdens ben, zal ik stoppen tot ik klaar ben.
Geen pauzes meer, verheffen
Geen pauzes meer, verheffen
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Vervagen van tractie
Je beneemt me de adem
Na de reactie moet ik bekennen
Kijk wat je me aandoet
Schatje, dit is nieuw voor mij.
We gaan uit meid, wat is het volgende?
Alsjeblieft, vertel me gewoon Bae
Alsjeblieft, vertel me niet dat je meer weet
Als ik eenmaal tijdens ben, zal ik stoppen tot ik klaar ben.
Geen pauzes meer, verheffen
Geen pauzes meer, verheffen
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Geen pauzes meer, verheffen
Elevate
Elevate
Waarom zegt het groene licht niet dat ik moet stoppen
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Elevate
Geen pauzes meer, verheffen