Lisa-Marie Schiffner – Succesvol ondanks een moeilijk verleden

Met 943 duizend abonnees op Instagram en 253 duizend fans op YouTube is Lisa-Marie een van de meest succesvolle social media-sterren in Oostenrijk, en ze was pas 17 jaar oud. Maar haar leven was niet altijd zo perfect als het nu is. Pesten, acne en haar familie hebben haar gemaakt tot het magische meisje dat ze nu is.

Vader, moeder, kind: de familie Schiffner

De knappe YouTuber is geboren op 28 april 2001 in Oostenrijk, waar ze woont met haar jongere broer Noah, haar veel jongere zus Emilia Sophie en haar ouders (Andrea Schiffner en Christian Gruber). Lisa-Marie is niet de enige die veel van de inhoud van haar leven deelt met het publiek. Haar ouders en broer hebben ook een Instagram account.

https://www.instagram.com/p/BmGwzfxg-ue/

Zuster Emilia Sophie

Alleen al het zien van schattige baby’s doet je hart sneller kloppen. Lisa-Marie maakt geen geheim van haar jongere zus Emilia Sophie. Integendeel zelfs: de YouTuber post veel foto’s en video’s waarin ze haar liefde voor broers en zussen uit. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de volgende video over een make-over van haar zus, die bijzonder goed is gevallen bij haar fancommunity met 600 duizend kliks, waaronder 36 duizend likes.

https://www.youtube.com/watch?v=xWUAk-Dgtco

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Verliefd dankzij muziek: Alles over haar vriend

Vorig jaar bracht YouTuber en muzikant Moritz Garth de single “Kaltes Wasser” uit. In de videoclip voor het lied, kreeg Lisa-Marie de kans om te acteren naast Moritz. En vanaf de eerste scène, was ze verslaafd. De sympathie klopte vanaf het eerste moment en ze werd meteen verliefd op de 23-jarige. Moritz hoefde er ook niet lang over na te denken en de twee werden snel een stel. Zij delen hun geluk regelmatig met hun fans.

https://www.youtube.com/watch?v=Tk9tbo1WsQQ

Gepest vanwege acne

Geloof het of niet, ongeveer drie jaar geleden had Lisa-Marie last van acne. Elke keer als ze in de spiegel keek, barstte ze in tranen uit. Ze voelde zich erg ongemakkelijk in haar vel en door nare pesterijen van haar klasgenoten voelde Lisa-Marie zich ronduit beschaamd over haar uiterlijk. Zelfvertrouwen ? Ze was daar toen nog ver van verwijderd.

Levensverandering na gemene pesterijen

Maar Lisa-Marie liet zich er niet onder krijgen. Ze besefte al snel dat ze eerst van zichzelf moest houden voordat anderen dat konden. Ze leerde op te staan en liet zich niet klein krijgen door een paar huidvlekken. De toen 14-jarige paste een paar tips en trucs toe en haar huid verbeterde beetje bij beetje. Ze hield zich ook bezig met haar hobby’s en postte foto’s en video’s van zichzelf. Haar fans steunden haar en een nieuwe fase in haar leven kon beginnen.

Lisa-Marie’s bericht

De influencer is alleen zo sterk geworden als ze nu is omdat ze van haar verleden heeft kunnen leren. Nu zit ze duidelijk lekker in haar vel en houdt ze van haar leven. Zij wil een rolmodel zijn voor haar volgelingen en iedereen met een soortgelijk lot helpen om van zichzelf te houden en het beste van hun leven te maken.

Lisa-Marie laat je haar los

Een bijzonder kenmerk van de 17-jarige Oostenrijkse is haar volle en lange haar. Het geheime recept voor zo’n prachtige haardos is: veel zorg, geduld en goede genen. De influencer deelt graag haar stylingtips. Of je haar nu lijkt op dat van Lisa-Marie of niet, als je geïnteresseerd bent, kun je proberen haar look te kopiëren.

Als een YouTuber in Duitsland’s Next Topmodel?

Jong, knap en enthousiast over make-up en mode, dan moet je solliciteren naar de casting show Germany’s Next Topmodel (GNTM)! Dat is wat veel mensen denken en niet alleen zichzelf deze vraag stellen, maar ook Lisa-Marie zelf of ze niet geïnteresseerd zou zijn. De mooie Oostenrijkse is nog geen deelneemster aan de show geweest, maar ze zou in principe geïnteresseerd zijn. Aangezien zij een zeer spontaan persoon is, sluit zij niet uit dat zij zich eventueel kandidaat stelt voor het volgende seizoen.