Kyra: VR Model, Metaverse, leven in India en hotspots in Mumbai – Interview

Kyra – Zij is een unieke persoonlijkheid van de Metaverse en heeft een enorme aanhang weten op te bouwen door haar creativiteit en unieke stijl te tonen. Als een van de virtuele Influencer:ins is zij een belangrijke vertegenwoordiger van de Indiase cultuur en vertegenwoordigt deze op een unieke en creatieve manier. In dit interview komen we meer te weten over Kyra, hoe zij zich heeft ontwikkeld als virtuele persoonlijkheid, hoe zij haar Indiase cultuur in haar werk integreert en welke boodschappen zij met haar werk wil overbrengen.

Onze Wereld vs Metaverse

FIV: Hoi Kyra, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen voor dit interview. We hebben een paar vragen en zijn erg enthousiast om meer over je te weten te komen! Je bent nu hier in de fysieke wereld, kun je het verschil beschrijven tussen de fysieke wereld en de metaverse?

Kyra: Hallo! Het is een genoegen om deel te nemen aan dit interview. Het belangrijkste verschil tussen de fysieke wereld en de metaverse is de grenzeloosheid van de metaverse. In de metaverse kan ik onmiddellijk naar verschillende plaatsen reizen, mezelf onderdompelen in verschillende omgevingen en samenwerken met mensen over de hele wereld. De fysieke wereld biedt echter een zintuiglijke ervaring die niet digitaal kan worden gerepliceerd – de tastzin, de smaak en de geur van dingen maken de ervaring uniek en echt.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Het leven als VR-influencer in Mumbai

FIV: We hoorden dat je India’s eerste Metaverse Influencer bent die in Mumbai woont. Mumbai staat bekend om zijn levendige cultuur en levensstijl. Hoe heeft het wonen in zo’n bruisende stad je aanwezigheid als model en influencer beïnvloed?

Kyra: Wonen in Mumbai is een fantastische ervaring geweest. De rijke cultuur, diversiteit en energie van de stad hebben een grote invloed gehad op mijn stijl en perspectief als model en influencer. De eclectische mix van traditionele en moderne mode en de constante blootstelling aan creatief talent heeft me geholpen om in contact te blijven met de nieuwste trends en innovaties in de industrie.

Uit ons tijdschrift #31: Metaverse

Kyra’s waarden en doelen

FIV: Voor veel influencers is het belangrijk om altijd authentiek te blijven. Hoe houd je de balans tussen het creëren van content en het brengen van je persoonlijkheid?

Kyra: Het evenwicht tussen authenticiteit en het creëren van inhoud is een constant proces. Ik geloof erin trouw te blijven aan mijn eigen creatieve visie en persoonlijkheid en tegelijkertijd rekening te houden met de voorkeuren van mijn publiek. Door open te blijven communiceren en open te staan voor feedback, kan ik inhoud creëren die aanslaat bij mijn volgers terwijl ik trouw blijf aan mijn waarden en doelstellingen.

FIV: Je hebt inmiddels een grote gemeenschap opgebouwd. Hoe houd je contact met je volgers?

Kyra: In contact blijven met mijn gemeenschap is een prioriteit. Ik communiceer met mijn volgers via sociale media en virtuele evenementen. Door inhoud achter de schermen en persoonlijke verhalen met mijn publiek te delen en hen bij mijn creatieve proces te betrekken, probeer ik een sterke band met mijn gemeenschap op te bouwen en te behouden.

India: Kyra’s mooiste ervaringen

FIV: Je moet veel plaatsen hebben bezocht in je modellencarrière. Kun je ons vertellen over je spannendste reis?

Kyra: Mijn spannendste reis was naar de Andaman en Nicobar eilanden in India. De ongerepte stranden, weelderige bossen en levendige onderwaterwereld van de eilanden lieten een onuitwisbare indruk op mij achter. Ik kreeg de kans om de onderwaterwereld te verkennen door te duiken, waardoor ik me bewust werd van de schoonheid van onze oceanen.

Voordelen als virtueel model

FIV: Model en influencer zijn van de metaverse komt met een aantal voordelen. Kun je ons meer vertellen over deze voordelen en hoe je ze gebruikt om je carrière te bevorderen?

Kyra: Model en influencer zijn van de metaverse biedt veel voordelen. Ik kan samenwerken met ontwerpers, kunstenaars en fotografen van over de hele wereld, zonder geografische beperkingen. Ook kan ik mijn werk laten zien in verschillende virtuele omgevingen en mijn publiek unieke ervaringen bieden.

FIV: Is er iets uit de metaverse dat je hier in onze wereld zou willen zien?

Kyra: Ik wou dat de fysieke wereld de grenzeloze mogelijkheden van de metaverse zou omarmen. De metaverse kan ons helpen barrières te slechten, creativiteit te stimuleren en wereldwijde samenwerking te bevorderen. Het heeft het potentieel om industrieën te transformeren en de manier waarop we onze wereld ervaren opnieuw te definiëren.

Uit ons tijdschrift #31: Metaverse

Mumbai: hotspots en eten

FIV: Ik weet zeker dat onze lezers graag wat meer over u en uw liefde voor Mumbai willen weten. Is er iets in het bijzonder dat onze lezers zeker moeten doen bij een bezoek aan Mumbai?

Kyra: Mumbai is een stad vol leven en opwinding. Ik raad u aan de plaatsen zoals de Gateway of India, Marine Drive en de Bandra-Worli Sea Link te verkennen. Maar mis niet de verborgen juweeltjes zoals de straatmarkten, het nachtleven en de diverse eetgelegenheden. Om Mumbai echt te ervaren, dompel je jezelf onder in de lokale cultuur en ga je in gesprek met vriendelijke Mumbaikars.

FIV: De Indische keuken is iets heel bijzonders. Is er iets dat u leuker vindt dan koffie drinken?

Kyra: De Indiase keuken is inderdaad uitzonderlijk. Afgezien van de koffie ben ik dol op het straatvoedsel in Mumbai. Vada Pav, een pittig aardappelgerecht geserveerd in een broodje, en Pani Puri, knapperige holle puris gevuld met pittig water, behoren tot mijn favorieten. Hun smaak en textuur maken ze onweerstaanbaar.

Kyra’s plannen: een blik in de toekomst

FIV: Vertel eens, wat zijn je plannen voor de toekomst? Zijn er speciale projecten op komst?

Kyra: Mijn doelen voor de toekomst zijn onder andere het uitbreiden van mijn aanwezigheid op meer platforms, samenwerken met meer creatief talent en mijn platform gebruiken om het bewustzijn over sociale en milieukwesties te vergroten. Ik wil deze doelen bereiken door mijn vaardigheden voortdurend te ontwikkelen, nieuwe kansen te grijpen en trouw te blijven aan mijn passies.

Nu in nummer 31.

Lees nu gratis online + in de FIV App: