Sami Slimani – YouTuber voor negen jaar

Sami Slimani is al negen jaar een succesvolle YouTuber. Hij was een van de eersten die video’s maakte om advies en aanbevelingen te geven. Het werd geïmiteerd door vele gebruikers en nu zijn er talloze YouTubers, maar Sami is iets heel speciaals. Omdat hij ook overtuigt met zijn persoonlijkheid en zijn levenservaring. Sami: Een beïnvloeder.

Verjaardag, afkomst en zusters Sami

Sami Slimani is geboren op 20 maart 1990 in Esslingen am Neckar. Samen met zijn twee oudere zussen Lamiya en Dounias, groeide hij op in Stuttgart bij zijn Tunesische vader en Franse moeder. De drie broers en zusters hebben nog een geliefde halfzuster, maar zij wil haar leven privé leiden en niet in het openbaar verschijnen.

Luxueuze flat in Berlijn

Een droomflat in het hart van de Duitse hoofdstad Berlijn. In de volgende video, stelt Sami zijn nieuwe huis voor aan zijn kijkers. Sami zal je ook kleine adviezen geven over hoe je je koninkrijk kunt verfraaien.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Van scholier tot Youtube-ster: abonnementen 1,6 miljoen euro

De 28-jarige is een oude rot in de wereld van YouTube. Hij begon zijn eerste video’s te produceren tijdens A-levels, toen Mr Tutorial zich richtte op mode, lifestyle en cosmetica. Hij heeft samengewerkt met gerenommeerde productdistributeurs en testvideo’s gemaakt over hun producten. Dit zet kijkers aan tot kopen. Sami heeft nu 1,6 miljoen abonnementen.

Moderator Sami schrijft een boek

Naast zijn carrière op YouTube werkt Sami sinds mei 2014 voor de Duitse muziekzender VIVA, waar hij de chartshow VIVA Top 100 host. In datzelfde jaar publiceerde hij samen met de zusters het boek Das Slimani Prinzip. Deze is verkrijgbaar in paperback voor €14,95. Het trio verkoopt ook hun eigen producten uit de Maison Slimani lijn. In hun boek beschrijven de broers en zussen alles wat hen interesseert en bezighoudt. Van styling tips tot recept ideeën. Het trio heeft veel te zeggen tegen hun fans.

Modecollectie

YouTuber Sami lanceerde in 2016 zijn eerste modecollectie voor het merk Review in samenwerking met Peek & Cloppenburg. Dit was niet zijn enige kleine hit in 2016, want hij had ook een nasynchronisatie-rol voor de animatiefilm Kong Fu Panda 3.

Instagram, Twitter en Facebook

Sami heeft veel fans, niet alleen op YouTube, maar ook op andere sociale netwerken. Meer specifiek zijn er 1,4 miljoen op Instagram, 899 duizend op Twitter en bijna 700 duizend op Facebook. Sami bereikt zijn fans elke dag met nieuwe e-mails en video’s, waardoor zijn fanbase blijft groeien.

Auto – Luxe op vier banden

Als jarenlang zeer succesvolle influencer, YouTuber, presentator, auteur en stemacteur zou Sami Slimani volgens de geruchten goed kunnen verdienen. Geen wonder dat zijn kijkers geïnteresseerd zijn in zijn luxe auto.

Dit is de luxe auto van de Sami.

De eerste uitgevers waren op zoek naar de Sami auto. Hier kun je zien welke Sami auto rijdt en hoe duur die was:

Trio Slimani

Word je nooit moe van Sami Slimani? Bekijk dan de YouTube en Instagram accounts van zijn oudere zussen Lamiya en Dounias. Ze posten vaak samen video’s en foto’s. Het trio heeft veel overeenkomsten, maar Lamiya en Dounais zullen u waarschijnlijk op hun eigen manier bekoren.