Model worden! Nu op Youtube met Model Guru en Coach Lutz Marquardt

Modellenwerk en model worden: Het perfecte modellenbureau is de droom van duizenden jonge meisjes en jongens in Hamburg, München en Berlijn. Met elke nieuwe casting show en modeweek zijn er velen die een poging wagen om model te worden. Lutz Marquardt is een mannelijk model en model coach! In agentschappen laat hij aanstormende talenten zien hoe ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Met training in gezichtsuitdrukkingen, gebaren maar ook in korte impulsieve voordrachten. Zijn coachingsessies worden druk bijgewoond omdat ze nieuwe talenten duidelijk maken wat ze nodig hebben om zich voor te bereiden op een succesvolle carrière als model. Altijd nieuwe afleveringen: woensdag, vrijdag en zondag om 17.00 uur op Youtube: Modelguru!

Veel modellen hebben, na de eerste grote castings met professionals, vaak het gevoel dat ze nergens aan toe komen. Waarom? Plotseling zie je hoe sterk en hoe talrijk de concurrentie is. Lutz Marquardt helpt jonge modellen live bij zijn coachingsessies om hun persoonlijkheid te ontwikkelen! Nieuwe impulsen voor gosees, castings, shows en shoots. Hij ontdekt waar uw sterke punten, uw competenties en uw verborgen potentieel liggen. Tegelijkertijd herkennen wij in de coaching welke zwakke punten en blokkades u heeft. Samen presenteren we nu de eerste gratis Youtube tutorials voor New Faces! Elke week zullen er nieuwe video’s, tips en insiders zijn.

Fotoshoots – gedrag op de set en poseertips | Model Guru #9

Tip! Boek nu uw model coaching met onze FIV model goeroe Lutz Marquardt. Model worden, modellenbureaus, persoonlijkheid, catwalk en fotoshoots. U kunt meer tips en video’s vinden op Youtube: Model Guru. Lees hier meer over Model Coach.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Je hebt het gehaald – je eerste professionele fotoshoot! Maar wat nu? Wat is de beste manier om te poseren en hoe kan ik mijn gezichtsuitdrukkingen diversifiëren? Wie is er op de set? Luister ik naar de fotograaf of naar de klant? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Model Guru Lutz geeft je een kijkje achter de schermen!

Portfolio naar modellenbureau #8

Waar komt de naam Sedcard eigenlijk vandaan? Kan ik ook model worden met 170 cm? Hoe zit het met grijs haar, grote maten en baarden? Vragen op vragen! Onze modelgoeroe beantwoordt ze in de nieuwe aflevering. Als je nog vragen hebt over “modellenwerk & model worden”, stel me dan je vraag hieronder in de comments!

Modeshow & Showroom Model Guru #7

Wat is het verschil tussen showrooms en modeshows? Voor degenen die het nog niet hebben meegemaakt, hier is de nieuwe MODEL GURU aflevering over het onderwerp modeshows! Als je nog vragen hebt over modellenwerk & model worden, stel me je vraag hieronder in de comments!

Gosee & Castings voor banen | Model Guru #6

Waar moet je op letten bij goses en castings bij modellenbureaus en bij klanten? Na al die jaren heb ik veel gezien en meegemaakt. Hier zijn een paar van de belangrijkste basisprincipes voor u!

Modellenbureau en Moederbureau | Model Guru #5

Modellenbureaus helpen je om je carrière als model beetje bij beetje op te bouwen. Er zijn veel verschillen, van individuele boekers tot grote agentschappen en moederagentschappen, er zijn een paar dingen voor u om in het begin te overwegen. Maar wat precies? Dat zullen we vandaag in aflevering 5 ophelderen.

Beauty Ops? Nooit! | Model Guru #4

Plastische chirurgie is een no-no voor modellen. Zoals we al zagen in aflevering #3 “Polaroids”, is natuurlijkheid wat telt. Natuurlijke schoonheid is het meest stralend. Vandaar onze special over het onderwerp cosmetische chirurgie.

Polaroids voor modellen | Model Guru #3

Iedereen kan Photoshoppen! Op Polaroids, aan de andere kant, zie je er absoluut natuurlijk uit. Zonder styling, zonder make-up. Vandaag stellen we de vraag: wat is de gemakkelijkste manier om zelf polaroids te maken? Als je nog vragen hebt over “modellenwerk & model worden”, stel me dan je vraag hieronder in de comments!

Test shoots met fotografen | Model Guru #2

Bouw je modellenportfolio op met testshoots! In de tweede aflevering geven we je tips voor je eerste testshoots of editorials.

Modelboek en Headshots | Model Guru #1

Je modellenboek is je visitekaartje. Bij gosees, castings en bezoeken aan je agentschap, heb je je boek bij je. We praten over de perfecte portfolio voor modellen in de eerste MODEL GURU aflevering. Als je vragen hebt over modellenwerk & model worden, stel me je vraag hieronder in de comments!

Model coaching met Lutz Marquardt

Persoonlijkheid, zelfvertrouwen, catwalk … Allemaal super belangrijk als je model wilt worden. U kunt hier zien hoe model coaching live bij het agentschap eruit ziet: