Sarah Harrison (aka Sarah Nowak): van playmate tot supermoeder

Hier kun je alles te weten komen over Sarah’s verhaal en hoe ze van bankbediende tot Playboy-ster is uitgegroeid. Dankzij de sociale media ontmoette ze de liefde van haar leven en vervolgens beviel ze van hun dochter Mia Rose, die Sarah’s leven perfect maakt.

Sarah Harrison Vroeger: Geboren Sarah Nowak

Sarah Harrison, geboren Nowak, is geboren op 6 juni 1991 in het Zwabische district Günzburg. Tijdens haar opleiding als bankbediende, heeft Sarah media-optredens gedaan. Zij zegde haar opleidingscontract op en wijdde zich aan haar mediacarrière.

Van Playmate, tot de Bachelor, tot Celebrity Big Brother

Ze nam deel aan drie grote Playboy-producties en werd in 2014 uitgeroepen tot Playmate August. Een jaar later werd ze verkozen tot “Playmate van het jaar 2015”. In datzelfde jaar volgde haar deelname als kandidaat aan het RTL-programma Der Bachelor. Daar bereikte ze de derde plaats in de datingshow. In augustus 2015 deed ze mee aan het programma Promi Big Brother, waar ze vierde werd.

Vieze pesterijen op Celebrity Big Brother

Sarah’s deelname aan de reality tv-show Promi Big Brother verliep niet helemaal vlekkeloos. De mooie blondine heeft heel wat gemene dingen moeten verduren. Het was niet ongewoon voor Sarah dat ze haar tranen niet kon bedwingen.

Schoonheid en lifestyle koningin: Sarah op YouTube

Ondertussen opende Sarah haar YouTube-kanaal in juni 2015. Ze hield zich bezig met de onderwerpen beauty en lifestyle en maakte daar video’s en vlogs over. Ze nam geen blad voor de mond en sprak open en eerlijk over onaangename onderwerpen zoals haar overmatige zweetproductie, wat sommige van haar kijkers hielp.

Een droom in het wit: haar huwelijk met Dominik

Haar huwelijk met haar verloofde Dominic Harrison volgde op 11 november 2017. Sinds die dag noemt Sarah zich op haar sociale media-profielen niet langer Nowak, maar Harrison. Het pasgetrouwde stel Sarah en Dominic laat hun fans via sociale media elke dag voelen hoe gelukkig ze samen zijn.

Baby dochter Mia vervolledigt Team Harrison

Al vroeg deelde Sarah met haar abonnees dat hun geluk in de liefde nog perfecter is geworden omdat haar man en zij een dochtertje verwachten. Hun dochter Mia werd geboren op 27 november 2017. Sinds die dag, ten laatste, staan zij drieën bekend als Team Harrison.

Sociale media: Van Playmate tot Supermoeder

Sarah’s televisie optredens

  • 2015-2016: Welkom bij Mario Barth (gast, twee afleveringen)
  • 2015: The Bachelor (RTL) (Kandidaat)
  • 2015: Promi Shopping Queen (VOX) (Kandidaat)
  • 2015: Promi Big Brother (SAT.1) (deelnemer)
  • 2015: Promi Big Brother – The Late Night Show (Sixx) (Gast)
  • 2015: Big Brother (Sixx) (gast verkleed als kerstman)
  • 2016-2017: Het grote ProSieben Dodgeball kampioenschap (ProSieben) (deelnemer)
  • 2016: Duitsland, uw beroemdheden! (RTL II) (Gast)

YouTube

Op 10 juni 2018 opende de toen 24-jarige haar YouTube-kanaal. Zij produceerde talrijke video’s over lifestyle en schoonheid. Daarbij heeft Sarah zich altijd georiënteerd op de interesses en vragen van haar fans. Dankzij haar open karakter is ze niet bang om de meest ongemakkelijke vragen onder ogen te zien, en daarom groeit haar fanbase voortdurend.

Sinds haar huwelijk en de geboorte van haar dochter, heeft Sarah de neiging zich op andere onderwerpen te richten en haar gelukkige gezinsleven te presenteren. Maar dit spreekt ook haar kijkers aan. Haar YouTube-kanaal Team Harrison heeft meer dan 777 duizend abonnees.

Instagram

Sarah post elke dag nieuwe foto’s uit haar dagelijkse leven en houdt haar abonnees permanent op de hoogte dankzij haar Insta-stories. Dankzij haar moeder zag ook dochter Mia Rose al op jonge leeftijd het licht van de social media-wereld en wordt ze met trots door Sarah gepresenteerd. Sarah’s authentieke manier wordt zeer goed ontvangen. Zo goed zelfs, dat Sarah met 1,4 miljoen abonnees een van de meest succesvolle influencers in Duitsland is.

https://www.instagram.com/p/Bn3IkJqAw5b/

Facebook

Intussen is Facebook in de schaduw komen te staan van andere sociale mediasites in plaats van centraal te staan. Toch vinden bijna 199 duizend mensen de officiële Facebook-pagina van Sarah Harrison leuk, omdat de influencer ook dagelijks via Facebook inhoud van haar leven met haar fans deelt.

Sport als evenwicht met het dagelijkse gezinsleven

Dominic Harrion, Sarah’s echtgenoot, is niet alleen een social media ster maar ook een succesvol personal trainer. Hij won dit jaar de About You Award in de categorie fitness. Dominic laat zien hoe makkelijk het is om met een beetje discipline werk, gezin, gezond eten en sport succesvol te combineren.

Maar je moet niet alleen toekijken hoe de trotse familieman sport, je moet ook meedoen. Dominic laat zien hoe het moet, onder andere op het YouTube-kanaal van de familie. Meestal is Sarah aan zijn zijde te zien, die zich aan de ene kant fit wil houden en aan de andere kant haar minnaar graag steunt.

Fitness vlog van het droompaar

In de volgende video kun je Sarah en Dominik aan het werk zien in de sportschool en een paar tips en trucs oppikken.