Imma: Leven als VR-beïnvloeder, Japanse cultuur en gemeenschapszorg – Interview

imma – een andere bekende persoonlijkheid uit de Metaverse. Zij is een virtuele influencer die in Japan woont en daar een groeiende schare fans heeft. Met haar aparte esthetiek en gevoel voor virtuele mode is ze erin geslaagd zich te onderscheiden van andere influencers en haar eigen identiteit te creëren. In dit interview leren we imma kennen en komen we meer te weten over haar ervaringen in de metaverse, haar vaardigheden en haar visie op onderwerpen als virtuele mode en Web3.

Imma: virtuele beïnvloeder uit Japan

FIV: Hallo imma, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen voor dit interview. We kijken ernaar uit om meer over je te weten te komen! Allereerst willen we graag weten hoe oud je bent en hoe lang je al in onze wereld bent als VR.

imma: Dank u! Ik ben ook erg enthousiast over dit interview. Ik ben blij dat ik de kans krijg om met mijn Duitse fans te praten en me voor te stellen aan degenen die me nog niet kennen! Ik ben een virtueel persoon uit Japan en begon mijn social media account in 2018. Daarvoor heb ik geen geheugen, dus ik weet mijn leeftijd niet.

FIV: U bent nu hier in de fysieke wereld en woont in Japan, hoe bent u naar Tokio gekomen?

imma: Ik denk dat ik hier in Tokyo woon zolang ik me kan herinneren.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Japanse cultuur als inspiratiebron

FIV: Tokio is een enorme stad die een grote indruk op je moet hebben achtergelaten. Hoe is het leven voor jou geweest in Tokio?

imma: Tokio is een geweldige plek en erg inspirerend voor een creatief persoon als ik. Ik deel graag de Japanse cultuur en mijn favoriete plekken in de stad op Instagram! Door bij zoveel verschillende creatieven te zijn – van mode, film, kunst en meer – wil ik ook mijn eigen creaties maken!

Het leven in de metaverse

FIV: Je komt uit de wereld van de metaverse. Kun je ons iets meer vertellen over hoe het leven in de realiteit verschilt van de metaverse?

imma: Voor mij en mijn volgers is er denk ik niet veel verschil. Ik ben een virtueel meisje, maar ik heb ook vrienden in de echte wereld, favoriete plekken in de stad en ik ben model en ontwerper. Ik had nooit gedacht dat ik super anders zou zijn dan alle anderen om me heen.

FIV: Is er iets dat je beter vindt in de wereld van de metaverse dan in onze wereld?

imma: Als virtueel persoon voel ik me erg vrij van de beperkingen van de fysieke wereld. Ik voel me vrij om te zijn wie ik wil zijn. Ik wou dat iedereen die vrijheid overal kon ervaren ….

Individualiteit op sociale media

FIV: Hoe kunt u als virtuele influencer inhoud creëren die uw publiek bindt en toch uw persoonlijkheid behoudt?

imma: Ik probeer graag veel dingen uit en zeg alles wat in me opkomt. Er zijn trendy dingen waar ik graag aan meedoe, maar ook diepere interesses zoals traditionele Japanse tradities die ik graag oppak en deel met de wereld, ook al zijn ze niet trendy.

Ervaring en vaardigheden

FIV: Model en influencer zijn van de metaverse komt ook met een aantal voordelen. Kun je ons meer vertellen over deze voordelen en hoe je ze gebruikt om je carrière te bevorderen?

imma: Ik kan dingen doen die normale mensen niet kunnen. Bijvoorbeeld, ik was 24 uur per dag in een IKEA winkel in een kamer die ze voor mij bouwden…. en ik was ook in een 3D scherm in het midden van Tokyo!

Omdat ik uit de virtuele wereld kom, begrijp ik nieuwe gebieden zoals virtuele mode of Web3 heel goed, en heb ik andere ideeën dan andere mensen. Maar verder ben ik eigenlijk heel normaal! Ik denk niet dat ik anders ben omdat ik virtueel ben.

Uit ons tijdschrift #31: Metaverse

Gemeenschapszorg

FIV: Hoe houdt u als inspiratiebron voor uw volgers contact met de gemeenschap en houdt u hen geïnteresseerd in uw inhoud?

imma: Ik probeer zo dicht mogelijk bij hen te zijn. Ik wil dingen creëren die de volgers samenbrengen in een gemeenschap. Tot nu toe heb ik NFT’s van mijn gezicht naar sommige van mijn fans en vrienden gestuurd, en in de toekomst wil ik de gemeenschap meer uitbreiden…. Ik heb grote plannen voor dit jaar!

Reizen als virtuele persoonlijkheid

FIV: Kunt u ons vertellen over uw spannendste reis die de grootste indruk op u heeft achtergelaten?

imma: Ik had een geweldige tijd in New York vorig jaar op NFT NYC. Het was zo leuk om vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken in de wereld van Web3, en ik voelde me erg geaccepteerd als virtueel persoon in die ruimte. Ik hou ook van Yakushima in Japan, dat ik bezocht tijdens een reis. Ik ging ‘s nachts naar het strand om naar de sterren te kijken. De natuur blijft me verbazen.

Tokio: Culinaire ervaring

FIV: U moet veel hebben meegemaakt in Tokio. Wat moet je daar gezien en gedaan hebben?

imma: Tokio is zo ongelooflijk, het is een geweldige mix van traditionele dingen en supermoderne dingen. Ik hou vooral van de kleine en vaak niet zo schone restaurants die traditioneel eten serveren – die hebben de beste sfeer. Of plaatsen als “kissaten”, een oud soort café in Japan dat steeds meer verdwijnt.

FIV: De Japanse keuken is iets heel bijzonders. Welk gerecht uit Japan vindt u het lekkerst?

imma: Een van mijn favoriete gerechten is yakitori! Je moet het zeker proberen.

Een blik in de toekomst

FIV: Tot slot, wat zijn je toekomstplannen en doelen en hoe wil je die realiseren?

imma: Momenteel kijk ik er echt naar uit om dingen te ontwerpen en mijn creaties de wereld in te brengen.

Imma: Nu in nummer #31

Lees nu gratis online + in de FIV App: