Interview met Alina Mour: Jonge content creator maakt vliegende start – Insta, TikTok, Youtube

Alina Mour – Talrijke samenwerkingen, prijzen en haar eigen adventskalender: ze heeft het gemaakt! Maar zo’n groot succes komt niet uit het niets. Ze praat met ons over het begin van haar carrière, haar favoriete juwelen en over vrienden maken als influencer. Alina bewijst ons dat hard werken en vastberadenheid lonen in de zeer competitieve social media-business! Tenslotte geeft ze ons een voorproefje van haar projecten voor het komende jaar. Wees nieuwsgierig en lees het hele interview met Alina hier.

Insta, TikTok, YouTube: De weg naar social media koningin

Hé Alina! SWe zijn blij dat je de tijd hebt genomen om vandaag met ons over jezelf te praten en een interview te doen. Tik Tok, YouTube en meer dan een miljoen volgers op Instagram – je zou kunnen zeggen dat je een echte social media koningin bent. Het moet veel werk en geduld gekost hebben om zover te komen. Wanneer besefte je het: Ja, ik heb het gehaald?

Alina: Om eerlijk te zijn, besefte ik het niet echt tot vandaag. Af en toe als mensen tegen me praten, of als ik mijn eerste prijs in mijn hand had, besef ik het. Dit zijn gebeurtenissen die ik nooit zal vergeten!

FIV: Je bent 18, je Tik Tok carrière begon toen je op school zat. Hoe reageerden je klasgenoten en leraren toen je succesvol werd? Kijken je leraren soms naar je kanaal?

Alina: Het was niet altijd leuk voor mij op school! Veel mensen lachten naar me, schreeuwden dingen naar me en de leraren waren ook niet altijd aardig tegen me! Maar hey, het maakte me meer zelfverzekerd en standvastig!

FIV: School en Tik Tok – Fulltime banen. Volgers die elke dag wachten op nieuwe berichten op Tik Tok en Instagram. Hoe slaagde je erin je leven als ster en als student in evenwicht te brengen?

Alina: Wel, het is nu 1/5 jaar geleden dat ik afstudeerde en ik ben ondertussen mijn eigen zaak begonnen! In die tijd was het zeker stressvol om na school voor mijn ‘online leven’ te zorgen. Maar gelukkig had ik veel steun van mijn moeder!

ALL IN_PR

Hard werk, vastberadenheid en goede vrienden

FIV: Met een totaal van 4 miljoen volgers op Tik Tok en Instagram ben je al een echte social media expert. Veel jongeren zijn helemaal door jou geïnspireerd en worden door jou aangemoedigd om aan hun eigen Instagram of Tik Tok account te werken. Dat is waarom we het vragen: Wat is HET starterspakket om met sociale media te beginnen?

Alina: Het belangrijkste is dat je jezelf blijft! Er zijn nu zoveel verschillende makers van inhoud, dus het is natuurlijk moeilijk om je te laten gelden, maar als je vastberaden bent, hard werkt en gelooft in je doel, zal het lukken!

FIV: De wereld van de sociale media wordt steeds groter en bestaat uit veel verschillende karakters. Welke interessante mensen heb je ontmoet tijdens je werk als social media ster? En waar zou je zeggen dat echte vriendschappen zijn ontstaan?

Alina: Je ontmoet wel veel mensen, maar slechts kort en helaas alleen oppervlakkig! Ik heb echter ook veel mensen ontmoet die ik in mijn hart heb gesloten en die nu zeer goede vrienden zijn: Ana Kohler, Leoobalys of Marie Sophie. Er zijn zoveel lieve mensen en ik ben dankbaar dat ik ze ken!

Kerstgroet: Alina’s Juwelen Adventskalender!

FIV: We kwamen uw samenwerking met Ana Lisa Kohler tegen. Jullie twee werkten samen aan een ontwerp voor een adventskalender. Niet elke Tik Tok ster krijgt de coole kans om zijn eigen kerstkalender te hebben. Hoe was het om je eigen adventskalender te ontwerpen?

Alina: Het kwam als een totale verrassing, maar ik ben erg blij! Het was zeker leuk en ik ben trots dat het zo gaaf geworden is.

FIV: Als kind hadden we allemaal een adventskalender met chocolade en kerstmotieven erop gedrukt. Was het vreemd toen je je gezicht voor het eerst op de adventskalender zag?

YEAH, vol! Het was totaal ongewoon, maar ook een heel goed gevoel. Vooral met projecten als dit en natuurlijk met mijn gemeenschap, besef je dat het echt de moeite waard was om nooit op te geven)!

FIV: Ringen, halskettingen en armbanden – uw adventskalender biedt geweldige juwelen. Je draagt ook vaak juwelen in je berichten. Wat is uw favoriete item van de adventskalender of uw favoriete sieraad?

Alina: Ik hou van de ketting met de ster! Het is eenvoudig, maar ook zo lief!

ALL IN_PR

Eigen juwelencollectie en verhuizen naar Keulen!

FIV: En nog een kleine vraag: Wat zijn uw plannen/doelen voor uw professionele toekomst? Is er iets op komst in de nabije toekomst? Zal er in de nabije toekomst iets speciaals in onze nieuws feed staan?

Alina: Nou, natuurlijk probeer ik door te gaan en elke dag aan mezelf te werken om beter te worden. Ik verhuis volgend jaar ook naar mijn eerste eigen flat in Keulen en ik ben nu al erg enthousiast! We plannen ook een heleboel nieuwe projecten, zoals mijn eigen juwelencollectie, die binnenkort uitkomt. En ik ben al een tijdje bezig met een heel groot project, een project van het hart, waar ik jullie binnenkort hopelijk meer over kan vertellen.

FIV: Hartelijk dank voor het interview, ik was erg blij om meer over u te weten te komen. Het FIV Magazine en ik wensen u het allerbeste voor uw toekomst en blijvend succes.

ALL IN_PR