Bella Thorne, House Tour, Pink Haus,

Bella Thorne: Los Angeles Villa, Life Disney Style

Kleurrijk, kleurrijk, Bella Thorne. Niet alleen is het leven van de actrice chaotisch, schril en gek, ook haar huis wordt gekenmerkt door haar levensstijl. Het huis, heringericht door Bella en haar zus, is een weerspiegeling van haar excentrieke persoonlijkheid. Door het hele huis hangen zelfgemaakte kunstwerken en persoonlijke referenties. Elke kamer vertelt zijn eigen verhaal. Naast themakamers vind je tal van gekke dingen, zoals een kattenkasteel voor Bella’s huisdieren, een eenhoorn, een dinosaurus, en glitter zo ver het oog reikt. Het is dus de moeite waard om Bella’s leven in Villa Kunterbunt te bekijken.

Los Angeles

Actrice Bella Thorne heeft voor haar krankzinnige leven niets minder gekozen dan Los Angeles, de stad van de sterren en de starlets. Om precies te zijn, de 22-jarige woont in een woning in het stadsdeel Sherman Oaks in het zuiden van de San Fernando Valley. Als tweede grootste stad van de VS is de metropool de thuishaven van vele sterren, zangers, acteurs en artiesten. Op deze plaats, waar het beroemde Hollywood Sign staat, wordt elk jaar de beroemdste filmprijs ter wereld uitgereikt: De Academy Awards, de Oscars. Thorne begon op jonge leeftijd aan een acteercarrière en kan nu terugkijken op verschillende succesvolle producties. Haar prioriteit is echter genieten van het leven. De voormalige “Shake it up” actrice staat bekend om haar extroverte en excentrieke persoonlijkheid, die ook tot uiting komt in haar huis.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Villa Kunterbunt in Los Angeles

In 2016 kocht de toen 18-jarige haar eerste woning. Ze pikte een elegant, luxueus huis voor slechts 2,2 miljoen dollar. Het huis van 4500 vierkante meter laat niets te wensen over. Verspreid over 5 slaapkamers, 5 badkamers, een enorme inloopkast en een indrukwekkende buitenruimte, leeft de actrice haar leven ten volle. Als je het huis en de inrichting vandaag bekijkt, is er veel veranderd, want het lijkt in de verste verte niet meer op het oorspronkelijke pand. Bella en haar oudere zus Dani hebben het huis omgetoverd tot een waar kunstwerk, je zou kunnen zeggen een kleurrijke villa. In de waarste zin van het woord, want het voormalige witte huis schittert nu aan de buitenkant in een helder paars en ook binnen wordt men letterlijk overweldigd door kleuren, patronen en allerlei kunstwerken. Bella ziet het huis als een soort kunstproject om zichzelf te uiten. Bijna alle meubels en kunstvoorwerpen binnen zijn door haar en haar zus gemaakt. Te midden van “normale”, bijna saaie huizen is het Thorne pand een echte blikvanger.

  • In 2016 kocht Bella een huis van 2,2 miljoen in Los Angeles
  • Bella en zus Dani veranderen het huis in een kleurrijk object.

Bella Thorne’s hete roze huis – Kijk binnen!

Bella’s huis is een echte blikvanger. Het herenhuis in Los Angeles heeft veel te bieden, zowel van buiten als van binnen. Durf eens binnen te kijken in Bella Thorne’s speelse huis:

https://www.youtube.com/watch?v=TOv1xCzLGMw

Het Trippytwinsfunhouse op Instagram

Bella Thorne’s huis is zo buitengewoon dat ze het graag met de hele wereld deelt. Daarom heeft ze meteen haar eigen Instagram-account aangemaakt voor het zogenaamde “Trippytwinsfunhouse”. De naam is een eerbetoon aan de hechte band tussen de twee zussen Bella en Dani, die het huis samen ontwierpen en het maakten tot wat het nu is. Het funhouse is echter niet alleen op sociale media te bewonderen, maar ook in het echte leven. Omdat, geloof het of niet, het eigendom open is voor het publiek. Helaas is het niet zo eenvoudig als het klinkt. Bella verhuurt het huis voor feesten, fotoshoots of video-opnames en biedt ook rondleidingen in het huis aan. Een rondleiding door het Trippytwinshouse kost ongeveer 50 dollar. Voor een volledige videoreportage betaal je $4.000.

  • Bella noemt het huis “Trippytwinshouse”. De naam is een eerbetoon aan de nauwe band met haar zus Dani.
  • Het huis heeft zijn eigen Instagram account.
  • U kunt het pand huren voor feesten of opnames of een rondleiding door het huis boeken.

https://www.instagram.com/p/Bst3VIJBDQ3/?utm_source=ig_web_copy_link

Kleurrijke entree

Een gewone, vriendelijke entree? Niet met Bella Thorne. De artiesteningang stelt het hele huis voor en doet een bezoeker in het begin verstijven, omdat je niet weet waar je eerst moet kijken. De verlichte kleurrijke trap, de beschilderde muren, de alomtegenwoordige glitter of de gekke kunstwerken? Wat kan dat overtreffen? De entree is een duidelijk statement. Het is duidelijk dat Bella van extravagante dingen houdt. Als ze niet raar genoeg zijn, doet ze het zelf wel.

De blauw-groene kamer: Onderwaterwereld met eenhoorn

Bella’s favoriete kleur? Dat zou waarschijnlijk kleurrijk zijn. Er zit echter wel degelijk een structuur achter de inrichting van het huis. Het thema in de blauw/groene kamer is de zeewereld en dieren. Naast een schelpenstoel, versierd met meer dan 200 verschillende schelpen, is er ook een enorme eenhoorn van 12 voet. Wat een eenhoorn in een zeewereld doet, is twijfelachtig. Het beeld is iets heel bijzonders voor Thorne, die veel ervaringen met het schepsel associeert. Volgens haar hebben al allerlei mensen hun naam op het dier getekend of er ongewone dingen mee gedaan. (We zullen er niet over uitweiden, je kunt wel raden wat Bella daarmee bedoelt). Het mythische schepsel is duidelijk de hit op elk gek feest dat in het huis plaatsvindt.

https://www.instagram.com/p/BtG3_qqh9y4/?utm_source=ig_web_copy_link

The Pink Room: De eetkamer met dinosaurus

De Roze Kamer is precies wat je denkt dat het is. Roze muren, roze stoelen, roze tafel, roze versiering, alles is roze. Maar de kamer is niet alleen roze, dat zou veel te saai zijn voor een Bella Thorne. Het is ook de thuisbasis van Derek, een 8 voet hoge dinosaurus, die eigenlijk een geschenk was voor zus Dani voor haar 25ste verjaardag. Derek de dinosaurus deelt de kamer met maar liefst 17 katten (vanaf 2019 zijn het er waarschijnlijk meer.). Ze hebben hun eigen kattenkasteel en leven net zo kleurrijk als moederpoes Bella.

https://www.instagram.com/p/CD6m1bkHTM3/?utm_source=ig_web_copy_link

De woonkamer: De eenvoudigste kamer

De woonkamer is meestal het hart van elk huis. In Thorne’s woning lijkt echter elke kamer uniek en opvallend. Haar kleurrijke woonkamer grenst direct aan de eetkamer of de roze kamer en is dan ook in dezelfde kleuren ingericht. De grote, pluizige sofa is, net als veel andere dingen in het huis, met de hand beschilderd en gepersonaliseerd door Bella. Kussens met kattenmotieven ronden de kamer thematisch af. Verrassend genoeg is de woonkamer bijna de meest onspectaculaire kamer.

Slaapkamer: Slapen in een tipi

Het wordt weer spectaculairder in de slaapkamer. Je zult hier geen bed vinden, want de actrice slaapt in een tipi. In feite zijn er de minste publieke blikken op de slaapkamer van het landgoed. Misschien heeft zelfs Bella Thorne soms haar privacy nodig.

“Ik wilde een tipi omdat ik dacht dat het raar was. Ik heb altijd van het idee gehouden om op de vloer te slapen. Ik wilde iets hebben dat voelde als een veilige plek.” (Bron: Instagram B. Thorne)

Garderobe: 1000m² voor 4000 kledingstukken

Het hoogtepunt van het Thorne huis is zeker de 1000 vierkante meter grote inloopkast. Een extrovert personage heeft immers veel kleren nodig. En veel kleren hebben veel ruimte nodig. Thorne bezit een trotse 4000 kledingstukken en meer dan 600 paar schoenen. Een collectie die al het karakter van een museum zou kunnen hebben. Bella Thorne mixt kledingstijlen en draagt waar ze zin in heeft. Het kan haar niet schelen wat anderen denken. Met een garderobe als deze met zo’n keuze, zijn er geen grenzen aan haar verbeelding.

De badkamer

Verrassend genoeg omschrijft Bella Thorne haar badkamer als de meest persoonlijke en privékamer van het hele huis. Dat komt niet alleen door het stille toilet, maar ook door de vele foto’s, briefjes en polaroids die de badkamermuren sieren. Het groene kleurenschema van de kamer en de vele planten doen denken aan een tuin. De persoonlijke elementen en toespelingen maken van de kamer iets heel bijzonders: een kamer vol liefde.

De buitenruimte met zwembad en tipi’s

De magie van het huis straalt ook af op de buitenkant van het pand. Terwijl het binnen kleurrijk en gek is, wordt u buiten verwelkomd door gezelligheid en sereniteit. De veranda is ingericht met kleurrijke stoelen en tafels en dient als een plek voor creativiteit. Dit is waar de meeste kunstwerken worden gemaakt. Hier knutselen, creëren en ontwerpen de zussen samen hun huis. Om te ontspannen, gaan ze naar het zwembad met aangrenzend bubbelbad. En mocht Bella of haar feestgasten ooit op het idee komen om de nacht in de tuin door te brengen, dan staan er een paar tipi’s klaar, net als in de slaapkamer.

Bella Thorne Garten Tipis

Villa te koop

Is de tijd van gekke Bella Thorne voorbij? Onlangs kondigde de actrice aan dat zij haar geliefde Trippytwinshouse in Los Angeles zal verkopen. Daartoe organiseerde zij een openbare veiling en bood niet alleen het huis zelf te koop aan, maar ook het meubilair en enkele kunstvoorwerpen. Thorne’s fans stortten zich op de unieke stukken en zij deed het grootste deel van haar collectie ongebruikelijke stukken van de hand. Maar de makelaar die het huis verkocht heeft goed werk geleverd. Omdat zo’n object een even gekke eigenaar nodig heeft.

https://www.instagram.com/p/CD2KCwRH02b/?utm_source=ig_web_copy_link

Nieuw, groter huis, nieuwe Bella?

Volgens de laatste geruchten heeft de actrice al rondgekeken op de onroerend goed markt en heeft ze haar oog laten vallen op een eigendom. De villa ligt in de buurt van Malibu en is groter en luxueuzer dan Villa Kunterbunt in Los Angeles. Een elegante, eenvoudige woning met een groot zwembad, een gastenverblijf en veel ruimte voor Bella om zich uit te leven. Het huis straalt nog steeds in witte pracht en hoogwaardige inrichting. De tijd zal echter leren of Bella ook van het huis een kunstwerk zal maken of dat ze een andere weg zal inslaan.

Leven: Vriendjes en vriendinnetjes

In haar prille 22 jaar heeft Bella Thorne al vele vriendjes en vriendinnetjes, affaires en liaisons gehad. Naast Scott Disick, de ex van Kourtney Kardashian, zanger Charlie Puth, acteur Tyler Posey en Youtuber Tana Mongeau, heeft de jonge Bella gedatet met verschillende andere bekende persoonlijkheden. Steeds weer woonde ze samen met haar partners in de villa. Maar blijkbaar kon niemand aan de zijde van de speelse Thorne zuster staan. Bella heeft zich al verschillende keren in het openbaar uitgesproken over haar panseksualiteit, praat openlijk over haar seksuele voorkeuren en heeft herhaaldelijk open relaties met twee of meer mensen tegelijk. De eens zo brave “Shake it up” en “Famous in love” actrice heeft zich ontwikkeld tot een echte rebel.

 

 

  • Bekijk hier meer interessante huisbezoeken van de sterren.
  • Klik hier voor Bella Hadid’s huis tour.