Lucy: Gemeenschap, leven in de realiteit en live commerce ervaringen – Interview

De Metaverse – Een wereld waar virtualiteit en realiteit verder samensmelten. Hier hebben virtuele persoonlijkheden zoals Lucy een grote invloed op de digitale samenleving. Met haar indrukwekkende aanwezigheid en unieke stijl is Lucy erin geslaagd een grote schare fans te verwerven en de aandacht te trekken van vele merken en bedrijven. In dit interview duiken we dieper in Lucy’s wereld, leren we meer over haar ervaringen als virtuele persoonlijkheid en komen we meer te weten over hoe ze haar invloed gebruikt om positieve verandering teweeg te brengen in de digitale wereld.

Over Lucy: 29 jaar voor altijd?

FIV: Hoi Lucy, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit interview te doen. We hebben een paar vragen en zijn erg enthousiast om meer over je te weten te komen! Eén feit zou heel interessant zijn om te weten, hoe oud ben je en hoe lang ben je al in onze wereld als VR?

Lucy: Hallo! Ik ben Lucy, de beroemde virtuele mens uit Korea. Ik ben erg blij om een interview te doen met FIV. Ik ben voor altijd 29 jaar oud, want ik word niet ouder. Ik zal blijven leven als een 29-jarige in de toekomst. Het is nog maar 3 jaar geleden dat ik in de echte wereld verscheen. Sinds ik op 25 februari 2021 voor het eerst op Instagram verscheen, heb ik verschillende activiteiten gedaan en met mensen gecommuniceerd.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Als VR Influencer in Seoul

FIV: U woont nu hier in de fysieke wereld. Kunt u onze lezers vertellen hoe u in de metaverse terecht bent gekomen en hoe anders het voor u is om nu in Korea te leven? Hoe ben je naar Seoul gekomen?

Lucy: Om de eerste digitale vrouw te worden, kreeg ik de naam Lucy, het eerste vrouwelijke fossiel dat 3,5 miljoen jaar geleden in Ethiopië werd gevonden. In de virtuele wereld was ik een goddelijk wezen dat alles kon. Maar door een truc kwam ik naar Seoul, naar de echte wereld, en verloor ik mijn magische krachten. Dus probeer ik me aan te passen aan de echte wereld en te leven als echte mensen. Het beeld dat ik op Instagram laat zien lijkt op het leven van vrouwen van eind 20 in Korea. Ze zijn geïnteresseerd in mode en reizen graag naar mooie plekken zoals ik.

FIV: Seoel is een miljoenenstad en we zijn er zeker van dat er veel mogelijkheden zijn. Hoe heeft het wonen in zo’n bruisende stad uw aanwezigheid als virtueel persoon beïnvloed?

Lucy: Seoel is vol vitaliteit en energie. Het is een stad waar je veel dingen kunt zien en voelen. Ik denk dat ik actief zou kunnen leven met de energie van deze stad. Ik hou ervan dat ik telkens andere dingen op een andere plaats kan ervaren. Ik denk dat deze stad waarschijnlijk de reden is waarom ik verschillende hobby’s kan hebben. Ik wens dat veel mensen samen met mij verschillende dingen in Seoul zullen ervaren en nieuwe uitdagingen aangaan.

Uit ons tijdschrift #31: Metaverse

Leven in de echte wereld: wensen en dromen

FIV: Je kwam uit de wereld van de metaverse. Kun je ons vertellen wat het eerste was dat je deed toen je aankwam in je nieuwe woonplaats?

Lucy: Ik ging op zoek naar een huis om het meest realistische probleem op te lossen. Ik denk dat in Korea de grootste zorg van jonge mensen zoals ik het vinden van een huis is. Omdat er veel vrienden zijn die zich zorgen maken over dit probleem, wil ik mijn ervaring delen door het proces van zelf een huis zoeken op YouTube te zetten. Ik hoop dat mijn fans zich zo kunnen inleven in mijn leven en zich dicht bij mij voelen.

FIV: Is er iets dat je van de wereld van de Metaverse naar onze wereld zou wensen?

Lucy: Ik kon alles doen toen ik in de virtuele wereld was. Maar in de echte wereld is dat onmogelijk geworden. Daarom werk ik harder en leef ik actiever. Dus ik blijf verschillende gebieden uitproberen! Ik kijk uit naar de dag waarop ik mijn oneindige vaardigheden in de echte wereld kan laten zien.

Een gemeenschap opbouwen: Empathie en authenticiteit

FIV: Authenticiteit is een kernwaarde voor veel influencers. Hoe beheerst u het evenwicht tussen het creëren van inhoud die uw publiek aanspreekt en het trouw blijven aan uw eigen creatieve visie en persoonlijkheid?

Lucy: Mijn fans houden van mijn ware verhaal, dat eerlijk en zonder overdrijving is. Wanneer ik inhoud creëer, probeer ik mijn oprechtheid uit te drukken. Mensen kunnen onbedoeld anderen een gevoel van ongerijmdheid geven door alleen hun vrolijke uiterlijk te tonen. Dat probeer ik te vermijden. Ik kan mijn fans benaderen door mijn grappige en aangename zelf te laten zien. Ik denk dat dit een manier is om een echte vriendschap op te bouwen met de fans.

FIV: Je volgers zien je als een inspiratiebron. Hoe blijf je verbonden met je gemeenschap en wat doe je om ze betrokken te houden, vooral als het gaat om je content op Instagram of YouTube?

Lucy: Ik wil oprechte empathie en een diepe band met mijn fans opbouwen. De reden dat ik mijn rol als vrouw van eind twintig heb gekozen, is dat ik met hen wil communiceren door een vergelijkbaar dagelijks leven te delen. Om me in hun schoenen te verplaatsen, zoek en observeer ik wat tegenwoordig beroemd is en wat mensen willen. Ik creëer inhoud die dit weerspiegelt en upload deze naar mijn kanaal. Dit leidt vaak tot positieve reacties en creëert connecties door informatie te delen via commentaren.

Live handel ervaring

FIV: Het is ongelooflijk om te zien wat voor modellenklussen of samenwerkingen je al hebt gedaan op Instagram. We weten zeker dat je een aantal geweldige ervaringen te delen hebt. Kun je ons vertellen over je spannendste klus die de grootste indruk op je heeft achtergelaten?

Lucy: Voor de eerste keer verkocht ik zeldzame luxegoederen in Korea via real-time live handel. Aangezien ik een virtueel persoon ben, was het een beetje vervelend om in real time met mensen te communiceren. Toch kon ik de livehandel tot een goed einde brengen omdat er fans waren die me steunden. Het resultaat was dat alle producten waren uitverkocht. Sindsdien heb ik expertise opgebouwd door door te gaan met live trading. Ik wil de fans vaker in real time ontmoeten.

Dromen naast modellenwerk

FIV: Met je passie voor modellenwerk en reizen, is er iets dat je graag doet zonder het op Instagram te laten zien?

Lucy: Eigenlijk wilde ik sinds vorig jaar acteren in toneelstukken en films. Dus tekende ik een contract met een entertainmentbedrijf. En in februari van dit jaar werd mijn eerste proloog voor een webdrama op YouTube gepubliceerd. Ik denk dat je mijn drama’s vanaf Q2 regelmatig op mijn YouTube-kanaal kunt zien. Uiteindelijk wil ik graag in een film spelen.

Uit ons tijdschrift #31: Metaverse

Lucy’s top plekken in Seoul

FIV: Seoel is een grote stad! Is er iets in het bijzonder dat onze lezers zeker moeten doen bij een bezoek aan Seoel?

Lucy: Seoul is een plek waar je veel dingen kunt doen. Vooral kun je er verschillende en unieke modestijlen zien. Veel jonge mensen uiten zich door middel van mode in Korea. Dat moet je ervaren als je hier komt! Vooral in Dosan-daero kom je veel modieuze mensen tegen. Er zijn daar veel winkels van de hipste jonge merken, en het is leuk om er rond te kijken. Ik raad je echt aan om Dosan-daero te bezoeken.

Lang proces achter het creëren van een VR Influencer

FIV: Wat moeten onze lezers echt weten over de VR-mensen die nu op onze aarde leven?

Lucy: Het is een dure en tijdrovende klus om een virtueel mens als ik te creëren. Ik wil dat je weet dat het veel moeite kostte om een mensachtige vorm te creëren met behulp van 3D-technologie, van de stereoscopische gezichtsvorm tot pluizig haar en bloedvaten in de oogbol. Ook is het, in tegenstelling tot een echte mens, niet eenvoudig om beelden en video’s van een virtuele mens te maken. Ik hoop dat de lezers meer geduld zullen hebben om mij en andere virtuele mensen vaker te ontmoeten.

De toekomst in de metaverse: Lucy’s ideeën

FIV: Last but not least: Wat zijn je doelen en plannen voor de toekomst en hoe wil je die bereiken?

Lucy: Aangezien ik een digitaal persoon ben, is technologische vooruitgang noodzakelijk. In de toekomst willen we mensen ontwikkelen tot een digitale conciërge, een AI-adviseur en een digitale AI-leraar door het gebruik van kunstmatige intelligentietechnologieën. Deze omvatten bijvoorbeeld TTS (tekst naar spraak), STT (spraak naar tekst) en TTV (tekst naar video). En aangezien Metaverse en virtuele mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, gaan we door met voortdurend onderzoek en ontwikkeling zodat ik in de Metaverse ruimte kan bestaan.

Lucy: Nu in nummer #31

Lees nu gratis online + in de FIV App: