Lisa en Lena – Influencers, zangers en all-round talenten

Het volgende artikel gaat over de tweeling Lisa en Lena, twee meisjes die waarschijnlijk alles kunnen en in zeer korte tijd veel fans voor zich hebben gewonnen. Hoe leven ze en wat doen ze?

Een tweeling komt zelden alleen – Lisa en Lena

Jong, blond en vrolijk. Dat zijn Lisa en Lena. De tweelingzusjes uit de buurt van Stuttgart. De twee zijn geboren op 17 juni 2002… en bang, 15 jaar later zijn ze internetsterren. In 2015 ontdekte LeLi Musical.ly voor zichzelf en plaatsten ze daar hun Lipsync-video’s. Zij behoren nu tot de meest succesvolle gebruikers van Musical.ly. Achter zo’n groot succes, zitten natuurlijk beschermende ouders. LeLi’s adoptieouders steunen hen waar ze kunnen.

Ze werden in de familie opgenomen toen ze 6 maanden oud waren en groeiden op met hun broers en zussen Tayra en Tim. Maar de tweeling hecht veel belang aan een privé-leven, dus je hebt de broers en zussen nooit gezien. Des te meer reden voor hen om hun eigen leven met de fans te delen. Of het nu gaat om “Our time in Oslo” op Youtube, een foto tijdens het diner op de dansacademie op Instagram of een lipsyncvideo op Happier van Ed Sheeran op Musical.ly. De fans zijn overal.

Allround talent LeLi: de twee dansen op de laatste hits

Zelden komt de carrière alleen

Het begon allemaal in 2015 met Musical.ly. Binnen een jaar waren zij een van de meest succesvolle gebruikers op het platform. Zelfs Ariana Grande prees hen in een video op haar Facebook-account. Via privéfoto’s en dansvideo’s kregen ze ook al snel een groot bereik op Instagram. En omdat dat niet genoeg succes is, gaan de meiden door.

“J1mo71”, hun eerste kledinglijn. LeLi zag mode altijd als een hobby en begon als kind al haar eigen ontwerpen te tekenen. Uitnodigingen voor modeweken en talrijke evenementen. Lisa en Lena: Web video producenten en influencers op 15. Wat wil je nog meer? Dat klopt, de echte muziekbusiness. In juni 2017 bracht LeLi ook een nummer “Niet mijn schuld” uit.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Hier kun je luisteren naar het nieuwe lied van Lisa en Lena!

Steden, Meet and Greet en Fifa

Zo jong, maar zoveel meegemaakt. Het dagelijkse leven van de meisjes is zeker niet voor iedereen weggelegd. Soms zijn ze hier, soms daar. En daar tussenin? Voor een optreden in Oslo, is een spelletje Fifa een must. Dan: pure opwinding op weg naar het podium, maar zodra ze op het podium staan is alle opwinding weggeblazen. Zoals al jaren professionals, begroeten de meisjes hun fans en trouwe volgers. Ze laten hun fans dicht bij hen komen, omhelzen hen, nemen foto’s en schieten Musical.lys.

Een dag in Los Angeles, daarentegen, ziet er heel anders uit. Ze brengen een dag op het strand door met de jongens van de New Hope Club. Ze voetballen in het zand, kletsen, wisselen ideeën uit en nemen natuurlijk Musical.lys op. Maar natuurlijk kan een ontmoeting niet ontbreken op zo’n ontspannen dag. Hetzelfde patroon, de meisjes zijn in een opperbeste stemming als ze de fans ontmoeten. Ze stralen van oor tot oor en zijn helemaal opgetogen over de genegenheid en aandacht van hun fans.

Lomp! Lisa en Lena nemen ons mee naar Los Angeles

Wist je dat…?

  • LeLi haar eerste eigen film plant?
  • Hun moeder schiet de clips, maar zorgt ook voor de gecoördineerde outfits van de tweeling?
  • Heb je een plan B voor het geval het niet lukt met het lange succes? En dat is dat LeLi begonnen zijn met de opleiding tot danslerares.
  • Zelfs de twee van hen, geheimen houden voor elkaar?
  • Lena is groter en ouder dan Lisa?
  • De twee hebben twee katten in huis genomen, Kitty en Mozart?
  • Je bent uit elkaar gegaan met je modelabel Compose?

Gerucht: Zijn Lisa en Lena geadopteerd?

Ja, het is waar! Lisa en Lena zijn geadopteerd! De tweeling bevestigde het gerucht zelf op hun social media-kanalen door te schrijven: “Ja, we zijn geadopteerd. We wonen al bij onze familie sinds we zes maanden oud waren en we zijn zo blij en dankbaar dat we ze hebben.” Geweldig om te zien dat deze twee zo eerlijk en open zijn over hun verleden. Ze lijken gelukkig met de dingen zoals ze zijn, want ze delen met hun fans dat ze niets willen veranderen en zelfs hun verleden cool vinden. Zij hebben echter geen informatie over hun biologische ouders onthuld. Niemand weet of ze hun biologische moeder kennen of zelfs maar contact met haar hebben gehad. Maar één ding is zeker, ze houden van hun huidige ouders alsof het hun biologische ouders zijn.

Youtubers als Lisa en Lena: Musical.ly, Lifestyle en Talent

Als je niet genoeg kunt krijgen van allround talent of een grote fan bent van Musical.lys, mag je deze jonge sterren niet missen!

Baby Ariel

De 17-jarige Ariel Rebecca Martin, bekend als Baby Ariel, is ook een Musical.ly-ster. Ze downloadde in 2015 uit verveling de app Musical.ly en heeft nu meer dan 26 miljoen fans. Net als Lisa en Lena heeft ook Baby Ariel haar eerste liedje op Youtube gezet.

Lea Elui

Een andere jongere die beroemd is geworden door Musical.ly is Lea Elui Ginet. Het 17-jarige Franse meisje werd beroemd met haar hippe swing op nummers als Hips don’t Lie van Shakira. Intussen heeft ze ook een YouTube-kanaal waar je onder meer kunt zien hoe en waarmee Lea haar make-up doet.