Joely tussen fitness, Youtube en school stress

FIV: Joely, je maakt regelmatig Musical.ly-video’s, je hebt momenteel 87.000 volgers op Instagram en je plaatst steeds meer video’s op je YouTube-kanaal. Maar vertel ons eens wat over jezelf en je inhoud. Probeer jezelf in drie woorden te beschrijven!

Joely: Ik zou mezelf omschrijven als een entertainer, grappig en zelfs een beetje brutaal. Entertainer, omdat ik graag mensen vermaak en daar zelfs succes mee heb – wat je kunt zien aan mijn bereik. Grappig, omdat ik projecten altijd met veel plezier en energie aanpak en ook graag komische video’s maak voor mijn fans. Soms permitteer ik me ook graag een paar grapjes met mijn fans Cheeky, omdat ik gewoon durf te doen wat ik wil. Zelfs als mijn familie zegt dat het waarschijnlijk geen goed idee is – dan denk ik: “Nu meer dan ooit!”

FIV: Je hebt pas drie video’s geüpload op YouTube, maar met Musically heb je al een echte fanbase opgebouwd die je liefkozend ‘Team Joely’ noemt. Wat denk je dat je fans het meest aan je waarderen?

Joely: Ik denk omdat ik er altijd ben voor mijn fans. Ik wil mijn fans teruggeven wat zij mij gegeven hebben en ik ben ze ontzettend dankbaar dat ze altijd achter me staan, wat er ook gebeurt.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Joely heeft tijd voor de gym ondanks school stress

Zoals je kunt zien, ga je graag naar de sportschool. Hoe regelmatig sport je en sinds wanneer? In de zomer is het veel gemakkelijker en wil je graag sporten, maar in de winter ontbreekt het je vaak aan motivatie. Heb je nog tips voor mijn lezers over hoe je aan de bal blijft?

Joely: Ik sport nog niet zo lang en ik doe het gewoon voor de lol, om me beter te voelen. In de sportschool krijg ik gewoon een helder hoofd en natuurlijk doe je daarnaast iets goeds voor je figuur. Ik weet niet waar ik mijn motivatie vandaan haal (lacht). Ik denk er gewoon niet zo over na en ga gewoon naar de sportschool, want zodra je daar bent, ben je op de een of andere manier automatisch gemotiveerd.

FIV: Je bent pas 16, je moet je sociale netwerken up to date houden, nieuwe dingen bedenken voor je fans, evenementen, vrienden en ook nog je school bijhouden. Dat moet ongelooflijk stressvol voor je zijn. Is dat soms niet te veel voor je?

Joely: Ja, je hebt gelijk. Het houdt me echt bezig, maar het is gewoon zo leuk en ik zou het niet doen als het anders was. Ik moest me bijvoorbeeld voorbereiden op een baan en toen had ik geen tijd om naar de Echo Awards te gaan. Ik was toen echt verdrietig. Maar natuurlijk ben ik blij dat ik op 16-jarige leeftijd al zoveel kan meemaken, dus ik vind het niet slecht om een evenement af te zeggen. School komt eerst en ik ben pas 16 en heb mijn hele leven nog voor me.

FIV: We kennen je zus Chany van Musically, Instagram en Youtube. Soms produceer je ook iets samen. Hoe reageerden je ouders op het feit dat hun beide kinderen plotseling in de belangstelling stonden? Zien ze het strikt en bekijken ze uw inhoud regelmatig of geven ze u de volledige vrijheid?

Joely: Onze ouders zijn onze grootste fans. Ze staan altijd volledig achter ons en helpen Chany en mij zoveel als ze kunnen. Natuurlijk geven ze ons ook tips en vertellen ze ons wat ze wel en niet lekker vinden. Onze ouders hebben ons vanaf het begin zien groeien op sociale media, dus het was geen grote verrassing voor hen.

FIV: Afgelopen zomer heb je al je eigen merch uitgebracht. De stijl is erg sportief en casual. Wie of wat heeft je geïnspireerd? Het moet een geweldig gevoel zijn te weten dat er mensen zijn die je logo en je ontwerpen dragen!

Joely: Ik zag andere Youtubers en influencers merch uitbrengen en ik wilde hetzelfde doen. Maar de ontwerpen waren mijn eigen ideeën en ik ben altijd blij om fans mijn trui te zien dragen op evenementen.

FIV: Net als je merch, is je stijl erg casual. Wat is je absolute lievelingsstuk dat je niet zou kunnen missen? Wat mag er niet ontbreken in de garderobe van een man?

Joely: Ik hou van petten dragen, dat is een van de dingen die ik vroeger droeg. De laatste tijd draag ik ze echter minder en niet zo vaak, omdat ik momenteel heel tevreden ben met mijn kapsel. Een jaar geleden, durfde ik niet uit te gaan zonder pet.

Ik zag in mijn onderzoek dat jij en je zus Madison Beer hebben ontmoet! Daar ben ik een beetje nieuwsgierig naar. Hoe is het gebeurd en was je erg opgewonden of was het meer normaal voor je omdat je zelf al vrij beroemd bent?

Joely: Ik was een beetje nerveus van tevoren, maar toen we haar ontmoetten, was het echt chill met haar en je kon normaal met haar praten. Het kwam er van omdat we zagen dat ze op tournee was in Duitsland en we wilden haar heel graag in levende lijve ontmoeten. Ons management regelde het en toen ontmoetten we haar in haar tourbus na haar show in Frankfurt. Het was echt cool.

FIV: Op Instagram heb je ook video’s geüpload, zoals de parodie over het junglekamp. Kunnen we in de toekomst meer van dit soort comedy-video’s op je YouTube-kanaal verwachten of wat voor soort content heb je gepland?

Joely: de productie van de video’s was erg leuk! Ik zou er graag meer maken, maar de video’s zijn erg tijdrovend, daarom heb ik er nog niet zoveel geüpload. In de toekomst kunnen jullie van tijd tot tijd video’s als deze verwachten, want binnenkort ben ik weer op vakantie en heb ik veel tijd om te produceren. Maar ik ben niet alleen van plan om komedie video’s te maken, ik wil mijn fans ook andere inhoud aanbieden. Ik maak ook graag vlogs of gewoon wat coole foto’s voor Instagram en met Musical.lys laat ik zien welke moves ik heb.

Als je nu 16 bent, zou je in de 10e klas moeten zitten, toch? Ben je van plan om je A-levels te doen nadat je de middelbare school hebt afgerond of wil je je meer richten op je carrière als influencer?

Joely: Zoals ik al zei, school komt eerst en ik wil zeker mijn A-levels doen. Als er tijd is, investeer ik die in mijn carrière als influencer.

FIV: Je bent al naar veel evenementen geweest zoals de Kids Choice Awards en Glow. Komen er nog meer van dat soort evenementen aan in het komende jaar?

Joely: Ja, ik zou graag meer reizen, maar het is meer spontaan vanwege tijdgebrek. Ik was net in München voor de AboutYou Awards en ik heb een reis naar Amsterdam in het verschiet! Voor mijn leeftijd reis ik nogal veel en daar ben ik altijd blij om. Laten we zien waar ik heen ga, rijden of vliegen tot het einde van het jaar.

FIV bedankt Joely voor het leuke interview!