Faye Montana: De jongste YouTuber, actrice, zangeres en presentatrice

Faye Montana is een actrice, zangeres, Youtuber en zelfs een presentatrice. Met haar vele talenten, heeft ze het potentieel om een grote ster te worden. Ontdek hier alles wat je over haar moet weten.

Faye Montana gaat op tournee met Lukas Rieger

Een grote droom komt uit! Faye mag mee op de grote tournee van de Duitse megaster Lukas Rieger. Dolgelukkig postte ze op Instagram dat ze mee zou gaan met de Lukas Rieger-tour en een paar nummers met hem op het podium zou mogen uitvoeren. Maar deze informatie ontketent een enorme shitstorm. De duizenden vrouwelijke fans van Lukas Rieger zijn jaloers! Ze vinden het niet leuk dat Lukas Rieger op het podium staat met een ander mooi meisje. De commentaren onder Faye’s laatste Instgram-foto’s en Youtube-video’s staan vol beledigingen en haatberichten die vaak onder de gordel gaan. “Maak jezelf van kant”, “Ben je doof of waarom kun je niet horen dat je niet kunt zingen! Kots irritatie…” dit zijn slechts 2 voorbeelden uit duizenden berichten.Het is geen gemakkelijke fase voor een jong meisje als Faye omdat ze moet leren om te gaan met zulke haters en de berichten niet persoonlijk op haar te laten worden. Gelukkig heeft zij ook veel trouwe fans die haar aanmoedigen om het juiste te doen en haar veel kracht, moed en liefde geven.

https://www.instagram.com/p/BfoBdYchEjx/

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Faye Montana profiel – alles wat je over haar moet weten

Hoe oud is Faye Montana?

Ze is 14 jaar oud en haar verjaardag is op 6 september.

Wat is Faye Montana’s echte naam?

Haar voornaam is dezelfde, maar in het echte leven heet ze Faye Briest. Haar artiestennaam is geïnspireerd op de wereldberoemde Hannah Montana.

Heeft Faye Montana een vriendje?

Er zijn veel geruchten geweest over Lukas Rieger en Faye sinds zij samen op vakantie gingen in de Caraïben en daarna aankondigden dat Faye meeging op Lukas Rieger’s code tour. Telkens weer ontkennen de twee een stel te zijn en benadrukken “We zijn gewoon vrienden”. Lukas Rieger lijkt een beetje geërgerd als hij zegt: “Ik heb geen idee hoe dit gerucht is begonnen”.

Waar kan ik Faye Montana’s telefoonnummer krijgen?

Faye’s telefoonnummer is nooit openbaar gemaakt en ze zal het waarschijnlijk ook in de toekomst niet vrijwillig doen, want een beroemdheid zijn en je mobiele nummer prijsgeven brengt veel gevaarlijke risico’s met zich mee en berooft het jonge meisje van elk greintje privacy, dat al enigszins ontbreekt nu haar hele leven kan worden gevolgd op Instagram, Youtube en Snapchat.

Wie is Faye Montana’s moeder?

De actrice Anne- Sophie Briest is de moeder van Faye. Ze speelde haar eerste rol in een kinderfilm toen ze 6 jaar oud was. Daarna werd ze bekend in 1994 met de Sat 1 productie Natalie- Endstation Babystrich. Zij was ook te zien in de series Polizeiruf 110, Traumschiff en In aller Freundschaft. Na de geboorte van Faye nam ze een baby-pauze van 4 jaar en begon daarna weer in films als Kokowääh. Anne-Sophie is een groot voorbeeld voor haar dochter en ze hebben een hechte band. Omdat de actrice het vak zo goed kent, kan zij Faye altijd steunen en voorbereiden, maar bovenal begrijpt zij haar. Maar zij weet ook uit eigen ervaring dat men in deze business zeer voorzichtig moet zijn en houdt daarom altijd de public relations van haar dochter in het oog. Ook al is zij erg trots op de creatieve hobby van haar dochter, school blijft voor haar nummer 1 en daar mag zij in geen geval onder lijden.

https://www.instagram.com/p/BV2mNx6Bkke/

Hoe zit het met Faye Montana’s vader?

Weinigen kennen het trieste verhaal over Faye’s vader, omdat ze het pijnlijke verlies niet laat merken. De rapper Markus Oergel aka Big Sal is overleden aan botkanker. Hij was pas 35 jaar oud en moest zijn dochter achterlaten op aarde. Hij en Anne Sophie Briest waren al in 2008 gescheiden, maar Faye had nog steeds een hechte band met hem en ook al wist ze van haar vaders ziekte, toch was het een harde klap voor de familie. Maar Faye is een sterke meid! Ze bezoekt de familie van haar vader vaak en luistert naar verhalen over hem. Natuurlijk had zij meer tijd met hem willen doorbrengen en zij denkt met liefde terug aan hun beste momenten.

Heeft Faye Montana broers of zussen?

Jahmar Walker is Faye’s grote broer. Hij is 5 jaar ouder dan haar.

Waar woont Faye Montana?

Faye woont met haar gezin in Berlijn. Waar ze precies woont wordt geheim gehouden om een plek voor privacy te hebben.

Hoe belangrijk is school voor Faye Montana?

School is een prioriteit voor haar moeder. Alleen als het goed gaat op school kan Faye haar droom waarmaken, wat een grote stimulans is. Het is belangrijk dat ze geen belangrijke dingen op school mist door de sociale media. Haar moeder was erg trots toen Faye vorig jaar geen enkele absentie op haar rapport had.

Wat zijn Faye’s hobby’s?

Zeker, zij houdt van muziek maken, haar video’s opnemen en acteren, maar in haar vrije tijd is Faye Montana ook een cheerleader. Ze traint zelfs meerdere keren per week om succesvol te zijn bij wedstrijden.

Ze verkoopt haar eigen schoolkalender

Voor het schooljaar 2017/2018 ontwierp Faye een studentenkalender met ruimte voor notities, formules en mnemotechnieken, maar ook tips over eten, beauty en DIY’s. De pagina’s zijn versierd met lieve spreuken, leuke spelletjes en schattige motiefjes. School zal nooit saai zijn!

https://www.instagram.com/p/BaCH2A3B1Vs/

Instagram #fayemontana

Meer dan 320.000 mensen volgen Faye op Instagram. Elke dag plaatst ze nieuwe foto’s en houdt ze haar fans op de hoogte. Instagram is een deel van haar leven en je kunt zien dat ze graag nieuwe foto’s van zichzelf plaatst op Instaram. Ze plaatst foto’s van vakanties, grote evenementen, selfies of foto’s met vrienden. In al haar posts draagt ze coole outfits en is daarmee een groot rolmodel voor haar fans als het op stijl aankomt. Door de vele inzichten in haar leven voelen de fans zich met haar verbonden en zijn ze altijd blij te weten te komen wat er met de jonge ster aan de hand is.

https://www.instagram.com/p/BkFNap6hxl3/

https://www.instagram.com/p/BiKqvhWl7Hp/

De veelzijdige machtscarrière van Faye

Muziek

Muziek werd in Faye’s bloed gezet door haar vader. Daarom bracht het multitalent op 21 april 2017 haar allereerste single “Numbers” uit . Het liedje bereikte bijna 5 miljoen views op Youtube, dus het was een compleet succes. Het nummer werd geproduceerd door de Berlijnse muziekproducer Andre Brix , die ook verantwoordelijk was voor Lena Meyer-Landrut’s hit “Satellite”. Korte tijd later bracht ze een coverversie uit van het nummer Red van Taylor Swift. Daarna produceerde ze liedjes als “Wie ich bin” voor de film “Liliane Susewind”.

Youtube

Faye begon video’s te maken toen ze 9 was. Kort daarna publiceerde ze ze op haar YouTube-kanaal Faye Montana. Vandaag heeft ze al meer dan 300.000 abonnees die haar video’s regelmatig volgen. Het jonge meisje heeft een echt talent om kijkers aan het lachen te maken. Vooral populair zijn uitdagingen waarbij ze bijvoorbeeld geblinddoekt make-up moet opdoen, of de bekende platte mop uitdaging. Ze houdt er ook van om hauls en productaanbevelingen te maken, haar favoriete outfits en zomerfavorieten te tonen of te gekke beautyproducten te testen. Haar YouTube-paginais zeer gevarieerd en creatief – het is het beste om zelf een kijkje te nemen: Faye Montana Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=OxGje7fyVsY

Actrice

In 2009 begon Faye Montana als actrice in de film Zweiohrküken. Door haar vriendschap met Till en Dana Schweiger kreeg zij op 6-jarige leeftijd haar eerste filmrol. Vanaf het begin vond ze het leuk voor de camera te staan en voelde ze zich op haar gemak. Daarom ging haar carrière als actrice in 2010 verder in de film Inga Lindström – Princess of Hearts. In 2013 volgde een rol in de film Polizeiruf 110- Fischerkrieg en in 2016 speelde ze de hoofdrol in Kreuzfahrt ins Glück. Korte tijd later mocht zij de hoofdrol spelen in de film gebaseerd op de bestseller van Anne Will-Lebensgefährtin van Miriam Meckel. De film heette Letters to My Life en was een hele uitdaging omdat het over het onderwerp burn-out ging, maar Faye wist iedereen te verrassen en te overtuigen met haar talent. Haar meest recente optreden als actrice was in 2017 in de film Hanni&Nanni – Meer dan beste vrienden. Deze filmopname was vooral leuk voor haar omdat ze altijd met veel meisjes en jongens van haar leeftijd was.

Moderator

In 2012 mocht Faye al op 11-jarige leeftijd als nieuwsreporter optreden voor het fondsenwervingsgala ” Ein Herz für Kinder”. Slechts drie jaar later was ze al aan het werk als een echte presentatrice. Ze was van 2015 tot 2016 presentatrice van de ZDF-spelshow “das Spiel beginnt” naast Johannes Kerner en deed daar veel belangrijke ervaring op.

https://www.instagram.com/p/BKLVVJ3DCwA/

Teksten van haar eerste lied “Numbers

Weet je nog dat we in het zomerhuis speelden

Ik vraag me af waar het allemaal om gaat

Me afvragend waar de dag is gebleven

Slapen in de geïmproviseerde tent in de slaapkamer

Blij dat je kon blijven. Ik weet nog dat ik naar je toe kwam.

Ik wou dat ik jou kon zijn

Ik wou dat ik ouder was.

Iemand had haar moeten zeggen te stoppen met die dagen weg te wensen

We waren dertien, bijna veertien en wensten dat we achttien waren.

Als we negentien zijn, zijn we beroemd en kopen we wat geluk

Als we twintig zijn, hebben we genoeg, zonder zorgen

Want dan hebben we geld op de bank

En het is allemaal een spel van nummers, het is allemaal een spel van nummers

Het is allemaal een spel van nummers, het is allemaal een spel van nummers

Het is allemaal een spel van nummers. (het is allemaal een spel van nummers)

Herinner me dat het donkerder wordt, en wens dat er gelachen wordt

Gevechten worden langer, woorden worden elke keer sterker

Kunnen we vluchten van hier Herinner me dat de spanning stijgt, dus het is niet verwonderlijk

Hoe het allemaal eindigde, niemand kon het je verbeteren maar toen Maar ik zou nog steeds bidden

We waren vijftien, bijna zestien en wensten dat we achttien waren.

Als we negentien zijn, zijn we beroemd en kopen we wat geluk

Als we twintig zijn, hebben we genoeg, zonder zorgen,

‘Cause we’ll have money in the bank And it’s all a game of numbers, it’s all a game of numbers (Yeah)

It’s all a game of numbers (het is allemaal een spel van nummers) It’s all a game of numbers (het is allemaal een spel van nummers)

Wou dat ik dit kon herstellen, wou dat ik dit kon herstellen… Probeer een manier te vinden, bid tot…

God, dat je gewoon gelukkig bent, dat het vechten voorbij is.

Er moet een manier zijn, ik heb geleerd de problemen op te lossen, het zijn maar nummers

Het is allemaal een spel van nummers. (het is allemaal een spel van nummers)

Het is allemaal een spel van nummers. (het is allemaal een spel van nummers)

Het is allemaal een spel van nummers