Franse influencers en hun eigen merken

Er zijn beïnvloeders over de hele wereld. Of het nu gaat om mode, reizen of kunst – we komen ze allemaal tegen op Instagram. Als influencer ben je niet alleen bekend op internet, je wordt ook herkend op straat. Mode weken of andere evenementen, de influencers komen als sterren. Frankrijk, het land van de mode. Chanel, Yves Saint Laurent, Guerlain, Lacoste of Jean-Paul Gautier zijn de merken die iedereen kent. Nu vragen wij ons af, wie zijn de beïnvloeders van Frankrijk?

De beste vrouwelijke influencers uit Frankrijk die je moet kennen!

Zij zijn zeer bekend in Frankrijk en hebben meer dan 2 miljoen abonnees. Bloggers, youtubers en Instagram-sterren die mode-, beauty- en lifestyletrends delen met hun fans. Wij hebben het beste voor u.

Caroline Receveur

Caroline is de meest invloedrijke en gewaardeerde van de Franse Instagrammers en Youtuber op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Ze was erg beroemd dankzij verschillende Franse TV shows zoals Hollywood Girl. Vorig jaar werd ze genomineerd als Influencer van het jaar tijdens Influenceurs Awards Monaco. Ze werd ook genoemd in de categorie Lifestyle en Ondernemer. Ze werkt met veel Franse mode- en schoonheidsmerken zoals L’Oreal. Franse vrouwen zijn dol op haar vanwege haar waardevolle schoonheidsadviezen en haar verschillende goede adressen in Parijs en Londen. Zij is het rolmodel van vele Franse vrouwen. Ze is moeder van Marlon sinds juli 2018.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

https://www.instagram.com/p/BuisTpYAkuf/

RECC Paris – nieuw merk en collectie uit Parijs

Zij heeft zojuist haar nieuwe merk dames prêt-à-porter gelanceerd: Reecparis. Caroline kondigt haar nieuwe project pas 4 weken aan. De nieuwe collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar: https://www.recc-paris.com/fr/ Voor meer informatie volg @reecparis

https://www.instagram.com/p/BuW0IeyoqOm/

WANDERTEA- drank voor de jongere generaties – gezond en lekker drinken

Wandertea is een merk van unieke theemengsels en kruiden die uitsluitend voor het welzijn zijn ontwikkeld. Caroline Receveur beheert dit merk sinds 2014 en haar abonnees zijn dol op deze Franse producten vanwege hun kwaliteit en jungle spirit.

https://www.instagram.com/p/BqFCZ8sjwN7/

L’oreal en Caroline op Paris Fashion Week – Cosmeticatrends

Caroline neemt deel aan de hele Paris Fashion Week en deelt haar uitzonderlijke look met haar abonnees op Youtube en Instagram. Ze werkt ook dagelijks samen met grote cosmeticamerken zoals L’oreal.

Marie Lopez

Marie is eerst en vooral een beroemde Franse Youtuber van 23 jaar. De naam EnjoyPhoenix vindt zijn oorsprong in “Enjoy”, het motto van Maria en het beeld van de feniks, een vogel die uit zijn as herboren wordt. Fransen houden van Marie Lopez vanwege haar eenvoud en natuurlijke schoonheid. EnjoyPhoenix is bekend om haar make-up advies en meer recentelijk haar culinaire advies. Zij heeft deelgenomen aan vele TV-shows zoals Le meilleur Patissier en Danse avec les Stars.

Ze heeft 3 Youtube kanalen:

https://www.instagram.com/p/BoKBAXthHhv/

Leaves and Clouds – Levensstijlmerk voor de volgende generatie

Leaves and Clouds werd in maart 2018 opgericht door Marie Lopez. Het biedt een selectie decoratie- en levensstijlreferenties op het thema natuur. Alle producten komen uit Frankrijk of Europa en zijn geselecteerd door Marie.

https://www.instagram.com/p/BorLngjHu6z/

Franse auteur van boeken op het gebied van sociale media en keukens

In 2015 publiceerde Marie een boek genaamd #Enjoy, waarin ze vertelt hoe ze haar YouTube-kanaal opzette toen ze nog op de middelbare school zat. Zij heeft ook een roman geschreven, Carnet de Routes, waarin zij vertelt over haar dagelijks leven en projecten. Vorig jaar publiceerde ze haar kookboek nadat ze het tv-programma Le Meilleur Patissier had gewonnen.

Nabilla Benattia

Nabilla is eerst een Frans-Zwitserse mediapersoonlijkheid met meer dan 3 miljoen abonnees op Instagram. Zij is pas 27 jaar oud en heeft al aan meer dan vijftien echte TV-shows in Frankrijk meegedaan. Zij is een grote ster in Frankrijk en bekend dankzij haar zin: “Allo! Nan mais Allo quoi!?” Vandaag is ze een grote mode-influencer en mannequin die samenwerkt met vele mode- en luxemerken uit Parijs zoals Cacharel. Ze is ook de schepper van 2 merken: Dayoffswin en Nabcosmectics.

https://www.instagram.com/p/Bt3LBhugPLL/

Zwemkledij collectie van de Franse Influencer

Zomer, zon, zee – de beïnvloeders worden in de zomer altijd naar warme streken gedreven. Nabilla presenteert haar badmode collectie voor sexy strand outfits in de zomer.

https://www.instagram.com/p/BtylY3yHrwH/

Nab Cosmetics- Cosmetische Lipgloss Trends uit Frankrijk

Nabilla biedt een breed scala aan lipglosses om u er fris uit te laten zien in het dagelijks leven. Nabilla verbindt zich met haar gemeenschap en deelt de make-up looks van haar volgers.

https://www.instagram.com/p/BspVIAvASxQ/

Iris Mittenaere

Iris is een schoonheidskoningin, influencer, danseres en tv-presentatrice. Uitgeroepen tot Miss Frankrijk en Miss Universe in 2016, heeft ze naam gemaakt in de mode en haute couture. Zij is meerdere malen te zien geweest op de Fashion Week en is een regelmatige gast op de rode loper zoals Festival de Cannes. Alle Fransen zijn verliefd op haar omwille van haar elegantie en humor uit het Noorden van Frankrijk. Tegenwoordig is ze tv-presentatrice en mannequin. Ze deelt elke dag verschillende luxe outfits op Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bt0mydIggop/

Miss Universe 2016

https://www.instagram.com/p/BcAeq64FSIJ/

Summer Makeup Tutorial

https://www.youtube.com/watch?v=kupV2WxIO5s

Sanaa El Mahalli

Sanaa El Mahalli is een jonge Franse vrouw die gespecialiseerd is in mode, schoonheid en lifestyle-advies. Beter bekend als Sananas, heeft ze een enorme fan gemeenschap opgebouwd sinds 2010. Ze heeft meer dan 2 miljoen abonnees op Instagram en meer dan 2 miljoen op YouTube. Er zijn veel samenwerkingsverbanden met make up merken zoals Nars Cosmetics. Zij heeft ook gewerkt met grote merken als L’Oreal, Yves Saint Laurent en Thierry Mugler. De Sananas-keten is aangesloten bij het ketennetwerk Finder Studio, een netwerk van Makever-productiebedrijven onder leiding van Matthieu Viala.

https://www.instagram.com/p/BulU-Tfn1uz/

De Franse Influencer Beauty Advisor

Het maakt niet uit welke VIP – deze Franse Youtuber kan elke make-up zo opmaken dat het op de VIP zelf lijkt. Je kunt haar beauty tips en trucs vinden op Youtube.

Stijlvolle kaarsen – Deze accessoires zouden in ieders huis moeten staan

Niet alleen kleding en make-up bepalen de trends in 2019, ook interieurontwerp en accessoires voor je huis kunnen heel modieus zijn. Of het nu gaat om bloemen, lampen of tapijten, met de juiste combinatie wordt uw kamer modieus. Sananas, met Jewelcandle uit Frankrijk, heeft de perfecte geur voor uw kamer uitgebracht. Je zou deze geurkaars moeten kennen!

https://www.instagram.com/p/BsDGTQ0FLQ8/